Viisas Elämä Oy

Tobias Mehnertin uutuuskirja "Henkisyyden sudenkuopat" auttaa voittamaan henkisen egon haasteet

Jaa

Tobias Mehnertin uutuuskirja Henkisyyden sudenkuopat (Viisas Elämä, 2024) tarkastelee humoristisella tyylillä henkisen egon ja henkisyyden illuusion aiheita ja tarjoaa käytännön työkaluja näiden haasteiden voittamiseen. Kirja auttaa lukijaa syventämään itsetuntemusta ja löytämään aidomman tien henkiseen kasvuun.

Kansi: Jonna Nisu. Kirjailijan kuva: Julia Alakulju.
Kansi: Jonna Nisu. Kirjailijan kuva: Julia Alakulju.

Oletko joskus kokenut itsesi jollain tavoin paremmaksi kuin ympärilläsi olevat ihmiset, koska olet syventynyt henkiseen kirjallisuuteen ja pohdit syvällisesti elämää? Me kaikki saatamme joskus eksyä henkisyyden polulla, ajautua henkisen egomme ohjaamaksi.

Tobias Mehnertin uutuuskirja sukeltaa humoristisella otteella aiheeseen tarjoten selkeitä ja käytännönläheisiä työkaluja henkisen egon tunnistamiseen ja sen vaikutuksista vapautumiseen. Kirja pohjautuu Mehnertin omiin henkisiin oivalluksiin, jotka johtivat hänet kyseenalaistamaan henkisyyden illuusion ja henkisen egon roolin nyky-yhteiskunnassa. 

Kirja on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita syvemmästä henkisestä ymmärryksestä. Kirjan avulla voit parantaa itsetuntemustasi, oppia välttämään yleisimpiä henkisyyden ansakuoppia ja löytää aidomman ja tasapainoisemman tavan lähestyä henkistä kasvua. 

Tobias Mehnert on diplomi-insinööri ja kolmen tyttären isä. Tobias haluaa auttaa muita tunnistamaan henkisen egon mekanismeja, jotta voimme löytää aidomman tien henkiseen kasvuun ja valaistumiseen.

Kirja julkaistiin 10.10.2024.

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 30 vuoden kokemus kotimaisen ja ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Julkaisemme huippuasiantuntijoiden kirjoittamia innostavia ja koskettavia teoksia elämän eri osa-alueilta. Viisas Elämä on Suomen johtavin kustantamo hyvinvoinnin ja elämäntaidon kategoriassa. Teoksemme tarjoavat oivalluksia merkitykselliseen elämään.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: Julia Alakulju.
Kuva: Julia Alakulju.
Lataa
Kansi: Jonna Nisu.
Kansi: Jonna Nisu.
Lataa

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye