Suomen Palloliitto

Pikkuhuuhkajien EM-jatkokarsintavastustaja arvotaan torstaina

Jaa

Suomen miesten alle 21-vuotiaiden jalkapallomaajoukkue eteni tiistaina EM-karsintalohkostaan jatkokarsintoihin.

Kuva: Jyri Sulander / SPL

Tiistain voitokkaan Montenegro-ottelun myötä Pikkuhuuhkajat sijoittui EM-karsintalohkossaan toiseksi ja etenee jatkokarsintoihin. Karsintalohkon tulokset Palloliiton Tulospalvelussa

Yhdeksän EM-karsintalohkon kolme parasta lohkokakkosta etenivät suoraan EM-kisoihin – jatkokarsintoihin osallistuvat jäljelle jäävät kuusi lohkokakkosta, jotka ovat Suomen lisäksi Belgia, Kroatia, Tshekki, Georgia ja Norja. 

Kaikki joukkueet ovat samassa arvontakorissa. Jatkokarsintaparit sekä koti- ja vierasotteluiden järjestys arvotaan Sveitsin Nyonissa torstaina 17. lokakuuta kello 13 Suomen aikaa. Kaksiosaiset jatkokarsinnat pelataan 14.–19.11. välisenä aikana.

Lisätiedot:
Niko Tykkyläinen
Tiedottaja, alle 21-vuotiaiden maajoukkue
niko.tykkylainen@palloliitto.fi 
0405590646  

Kuvat

Kuva: Jyri Sulander / SPL
Lataa

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Palloliitto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye