Compass Group Finland Oy

Sibeliustalo juhlii 25-vuotista taivaltaan uuden ravintolakumppanin kanssa

Jaa

Lahden Sibeliustalo täyttää 25 vuotta 9. maaliskuuta 2025 ja lähtee juhlavuoteen uuden ravintolakumppanin, Compass Group Suomen, kanssa. Compass Group tuo Sibeliustaloon vahvan ruokaosaamisensa sekä palveluratkaisut, jotka palvelevat niin konserttikävijöitä, kokousvieraita kuin lounasasiakkaitakin.

Asiakaskokemukseen ja tapahtumakäynnin sujuvuuteen panostetaan. Konserttiasiakkaille tämä näyttäytyy mm. palvelupolkujen selkiyttämisenä sekä räätälöityinä myyntipisteratkaisuina. Finlandia-klubilla voi tilauksen jatkossa tehdä ennakolta varattuun pöytään, myös keikan aikana.

Kirkkaasti valaistu Sibeliustalo heijastuu veteen hämärässä illassa.
Sibeliustalo sijaitsee Lahdessa Vesijärven rannalla. Ilkka Siitari Eventum Lahti Oy

Suosittu lounasravintola Lastu uudistuu

Sibeliustalon ravintola Lastu remontoidaan kevyesti raikkaammaksi ja asiakkaille käyttäjäystävällisemmäksi. Remontin jälkeen ravintola tarjoilee Compass Groupin herkullisia lounasruokia, jotka on suunniteltu vastaamaan asiakkaiden toiveita ja tarpeita. Uusittu ravintola avataan lounaalla 14. tammikuuta. Kevään aikana Lastussa on mahdollisuus herkutella brunssin äärellä neljästi - näistä ensimmäinen kerta juhlistaa Sibeliustalon syntymäpäivää 9. maaliskuuta. Lisäksi suunnitellaan Lastun aukioloa asiakkaille myös konsertti-iltoina.

Vastuullisuus näkyy Sibeliustalon ravintolapalveluissa monella tapaa

Compass Group kantaa vastuuta tulevaisuudesta ja tekee pitkäjänteisesti työtä sosiaalisen vastuun ja ympäristövastuun eteen. Henkilökunnasta huolehtiminen ja vastuulliset hankinnat ovat erityisen tärkeitä.

Sibeliustalolla ravintolakumppanin vastuullisuustyö näkyy eri tavoin: osa käytettävistä lautasista on ennallistettu vanhoista, henkilökunnan työasujen tekstiileissä on hyödynnetty kierrätettyjä muovipulloja ja tarjoiluissa panostetaan paikallisuuteen.

Sibeliustalon juhlassa ravintolatuotteilla iso rooli

Sibeliustalon tuleva 25-vuotisjuhlavuosi on täynnä tapahtumia ja elämyksiä, joissa ravintolatuotteella on tärkeä rooli. Sibeliustalon syntymäpäivänä lanseerataan talon oma juhlakuohuviini, joka on myynnissä tapahtumissa koko vuoden ajan. Konserttiasiakkaille on suunniteltu omat nimikoidut leivokset sekä Sibeliustalolle että ensi vuonna 75 vuotta täyttävälle Sinfonia Lahdelle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Vaaleanpunainen jälkiruoka, koristeltu murusilla, lehdillä ja kukkien terälehdillä.
Herkullisia coctailtarjoiluja
Terhi Hytönen Compass Group Suomi
Lataa
Pieniä täytettyjä suupaloja, joissa on nelilehtisiä apiloita koristeena.
Maistuvia suupaloja cocktailtilaisuudessa
Terhi Hytönen Compass Group Suomi
Lataa
Compass Group tarjoilee cocktailpaloja tapahtumatalon yritystilaisuudessa.
Tapahtuma- ja kokousliiketoiminta on merkittävä osa Compassin liiketoimintaa.
Terhi Hytönen Compass Group Suomi
Lataa

Linkit

Mikä Compass Group Suomi?

Compass Group Suomi tarjoaa vaikuttavan kattauksen laadukkaita ruoka- ja monipalveluita, joista asiakkaan on aina vaivatonta valita vastuullisesti. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt ravintoloissamme tarjottavalle lounaalle ja pakatulle ruoalle Avainlippu-tunnuksen. Raaka-aineiden kotimaisuusasteemme on korkea. Suomessa meitä compassilaisia on noin 3 000 ammattilaista ympäri Suomen palvelemassa asiakkaitamme suurella sydämellä aina turvallisuus, terveys ja hyvinvointi etusijalla. Palvelubrändejämme Suomessa ovat muun muassa Amica, Food & Co ja Unison. Compass Group on maailman johtava ruoka- ja monipalveluyhtiö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Compass Group Finland Oy

Tutkimus: Onko etätyö pahasta terveydellemme?18.9.2023 06:50:00 EEST | Tiedote

Uusi tutkimus osoittaa, että suomalaisilla hybridityöntekijöillä vaikuttaa olevan parempi tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä kuin kanssasisarillaan ja veljillään maailmalla. Kansainvälisesti hybridityöntekijät syövät vähemmän terveellisesti ja työskentelevät pidempään etätyöpäivinä. Suomalaiset etätyöntekijät sulkevat tutkimuksen mukaan koneensa tasan silloin, kun työaika tulee täyteen. Kun suomalaiset työskentelevät etänä, he rentoutuvat paremmin tauoilla, liikkuvat ja käyvät luonnossa. He syövät terveellisempiä välipaloja kuin kansainvälisesti. He pitävät nk. ruutuvapaita taukoja enemmän kuin työpaikalla työskennellessä. Työpaikalla työskennellessä tavataan kollegoja ja syödään yhdessä. Työnantajan toivotaan ohjaavan myös terveelliseen ja vastuulliseen syömiseen, etenkin nuorten vastaajien keskuudessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye