Sami ja Pasi Kurosen uusi ruokakirja kokoaa veljesten parhaat reseptit yksiin kansiin
Kuronen kaikilla mausteilla on innostava ja helposti lähestyttävä keittokirja, jonka 52 reseptin joukkoon mahtuu sekä uudelleen viritettyjä klassikoita että raikkaita tuulahduksia Euroopan ja Aasian keittiöistä. Kirja ilmestyy 16.4.

Kurosen veljesten keittiöissä arkikin muuttuu juhlaksi.
Kuronen kaikilla mausteilla –kirjassa herkullisia alku-, pää- ja jälkiruokia täydentää valikoima suolaisia ja makeita leivonnaisia sekä juomasekoituksia.
Kirjassa on mutkattomia arjen suosikkireseptejä, kuten veljesten lapsuuteen oleellisesti kuulunut suklaapuuro tai perunarieskat, sekä jännittäviä uusia tuttavuuksia, kuten siitakesienibunit tai thaimaalainen basilikakana Pad kra pao gai.
Kirja jatkaa veljesten konstailematonta linjaa, johon kuuluvat hyvä ruoka ja kokkaamisen ilo.
“Arjessa meillä on taipumus toistaa tutuksi tulleita ja hyväksi havaittuja asioita, emmekä välttämättä osaa pysähtyä nauttimaan hetkestä niiden äärellä. Oli kyse sitten elämästä tai ruoanlaitosta, molemmissa on tärkeää pysyä uteliaana”, veljekset toteavat.
Aivan uusien ruokaohjeiden rinnalla on yleisön pyynnöstä joukko suosikkireseptejä Kurosten loppuunmyydyistä bestseller-ruokakirjoista Elämäni reseptit, Junnut kokkaa ja Junnut leipoo.
Sami Kuronen tunnetaan suosittuna tv-kasvona ja radioäänenä. Ruoanlaitosta hän innostui pitkälti keittiömestariveljensä Pasin ansiosta.
Pitkän uran ammattikeittiöissä tehnyt, Michelin-gaalan keittiötiimissäkin kunnostautunut Pasi Kuronen työskentelee nykyään yrittäjänä Liemi & Linssi Oy:ssa.
Kuronen kaikilla mausteilla on arvostelu- ja käsittelyvapaa 16.4.
Haastattelupyynnöt, pdf-vedokset ja arvostelukappaleet: adele.couavoux@otava.fi
Yhteyshenkilöt
Adèle CouavouxMarkkinointi- ja viestintäpäällikkö
Tietokirjat
Kuvat
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava
Joel Haahtelan Sielunpiirtäjän ilta -romaanissa hehkuu taiteen kauneus ja menetyksen kipeys19.2.2025 09:05:00 EET | Tiedote
Rakastetun ja palkitun kirjailijan vangitseva, ajaton teos loihtii esiin taidemaalarin mielenmaiseman.
Suomen kalalajit tutuiksi hauskoissa runoissa: Sanna Vainikaisen ja Sakke Yrjölän Karppi kaupassa viihdyttää koko perhettä17.2.2025 10:15:00 EET | Tiedote
Karppi kaupassa on kiva tapa tutustua kaloihimme! Teoksessa esitellään 35 suomalaista kalaa, muun muassa ahven, hauki, pasuri, imukala ja rantanuoliainen.
Rohkea tietokirja paljastaa, kuinka Jumala on muuttunut.17.2.2025 08:00:00 EET | Tiedote
Tiesitkö, että Jumalalla oli ennen vaimo, joka sensuroitiin pois? Tai että Jeesusta ei alun perin pidetty Jumalana? Ainutlaatuinen teos vie lukijan syvälle jumalakäsityksemme perin inhimilliseen historiaan ja näyttää, miten uskonto yhä kietoutuu maallistuneeseen arkeemme.
Tutkijan uutuuskirja valottaa suomalaisten diplomaattien vaativaa työtä suursodan varjossa10.2.2025 08:35:00 EET | Tiedote
“Kansat eivät ole samanarvoisia. Historia opettaa, että pienet väistävät.” Ulkoministeriössä tutkijana työskentelevän tietokirjailija Jussi Pekkarisen uutuuskirja Kävin ja kuulin 2 valottaa ulkoasiainhallinnon poliittista raportointia suursodan vuosina 1933–1945.
Uutuuskirja kertoo Mika Myllylän koko elämän – kehdosta hautaan6.2.2025 09:27:26 EET | Tiedote
Mika Wickströmin kirjoittama elämäkerta pohjautuu tähän asti vaiti pysyneen lähipiirin ainutlaatuisiin haastatteluihin. Teos ilmestyy syksyllä 2025.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme