Haaga-Helia luopuu kampuksestaan Malmilla syksyllä 2027
Haaga-Helia ammattikorkeakoulun työtilat, opetus ja muut toiminnot siirtyvät Malmin kampukselta Pasilaan 1.8.2027.

Malmin kampuksesta luopumisen yhtenä tavoitteena on löytää säästöjä tilaratkaisuista.
– Nykyaikainen pedagogiikka ja lisääntynyt etäopetus on vähentänyt tilatarvettamme. Lisäksi opettamisen keskittäminen helpottaa opiskelijan päivää ja lisää valinnanvaraa, rehtori Teemu Kokko sanoo.
Haaga-Helialla on Malmin kampuksella runsaat 200 opiskelijaa, ja se on noin 30 työntekijän kotikampus. Malmilla voi opiskella liiketalouden tradenomiopintoja
Vain yksi kampus Helsingissä syksyllä 2027
Vuoden 2027 syksyllä Haaga-Helialla on Helsingissä vain yksi kampus, kun myös Haagan restonomikampuksen opetus siirtyy Pasilaan loppuvuodesta 2026.
Malmin opiskelijat ja henkilöstö siirtyvät Pasilaan noin vuosi Haagan kampuksen muuton jälkeen 1.8.2027. Lisätilaa tarjoaa Mall of Triplaan rakentuva RestoCamp.
– Suuri osa Malmilla opiskelevista ja työskentelevistä käy Pasilan kampuksella jo nyt. Olemme varmistaneet, että he mahtuvat jatkossa Pasilan kampukselle kokonaan, Teemu Kokko toteaa.
Ennen muuttoa toiminta Malmilla jatkuu kuten tähänkin asti.
Haaga-Heliassa opiskelee yhteensä noin 11 000 opiskelijaa. Pasilan lisäksi Haaga-Helialla on kampukset Porvoossa ja Vierumäellä, joiden toiminta jatkuu entisellään.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Teemu KokkoRehtori, toimitusjohtaja
Puh:050 555 1131teemu.kokko@haaga-helia.fiHaaga-Helia ammattikorkeakoulu
Koulutamme liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkimme ja kehitämme näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietojenkäsittely, majoitus-, ravintola- ja matkailuala, journalismin koulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.
Meille on tärkeää, että opiskelijoillamme on heti valmistuttuaan vahvat siteet työelämään. Panostamme toiminnassamme yrittäjyyteen, yhteistyöhön, innovatiivisuuteen ja kansainvälisyyteen.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
FAIR tukee jo yli kahtasataa suomalaisyritystä digiloikassa – toiminnalle haetaan jatkoa13.2.2025 09:00:00 EET | Tiedote
Finnish AI Region -innovaatiohubi (FAIR) on kasvanut reilun kahden vuoden aikana merkittäväksi tukipilariksi kotimaan yrityskentällä. Matalan kynnyksen asiantuntijapalveluita hyödyntää jo yli 200 suomalaista pk-yritystä ja avoimeen toimintaan on osallistunut jopa tuhansia erilaisten organisaatioiden edustajaa.
Suomi on veitsenterällä tekoälyn sääntelyssä – ongelmia poistetaan hiekkalaatikoilla5.2.2025 13:36:22 EET | Tiedote
EU:n tuoreen tekoälyasetuksen myötä tekoälyyn liittyvät sanktiot voivat pelottaa ja nostaa yritysten kynnystä hyödyntää ja kehittää tekoälyä. EUSAiR-hankkeessa kehitetään tekoälyhiekkalaatikoita, joilla turvataan Suomen ja Euroopan kilpailukyky sääntelystä huolimatta.
Tutkimus: Asukkaat kaipaavat itäisen Uudenmaan saaristomatkailulle selkeää brändiä ja parannuksia saavutettavuuteen ja palveluihin30.1.2025 14:04:09 EET | Tiedote
Itäisen Uudenmaan saariston nykyiset palvelut ovat riittämättömät ja saaristo kaipaa selkeää identiteettiä, selviää Saariston syke -hankkeen Sipoon, Porvoon ja Loviisan asukkaille toteuttamasta kyselystä. Kevytyrittäjyys kiinnostaa, ja vastuullisuus sekä luonto halutaan huomioida.
Kuka on vallan vahtikoira, kun kotimainen media ajetaan ahdinkoon?30.1.2025 11:35:55 EET | Tiedote
Tule mukaan kuulemaan, keskustelemaan ja edistämään kotimaisten medioiden vastuullisuutta tulevaisuudessa Markkinoinnin ja journalismin risteyksessä -tapahtumaan 7.2.
Vuoden Restonomi 2024 on keittiömestari Aleksi Lukka28.1.2025 09:31:57 EET | Tiedote
Turkulaisen ravintola Smörin keittiömestari Aleksi Lukka on järjestyksessään 25. Vuoden Restonomi. Arvonimi luovutettiin Haagan restonomikampuksen opiskelijayhdistyksen Pore ry:n vuosijuhlassa lauantaina 25.1.2025.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme