Kortteliravintola LaBra avautui keskustaan
Kortteliravintola LaBra avasi ovensa Helsingin Eerikinkadulla, tarjoten maanläheisiä makuja ja korttelitunnelmaa historiallisen, 100-vuotiaan rakennuksen kivijalassa. Ravintola yhdistää Välimeren lämmön ja pohjoismaiset vivahteet. Keittiömestari Serpil Yilmaz korostaa rohkeita makuja ja tuoreita raaka-aineita. LaBra palvelee lounas- ja illallisaikaan.

LaBra on lämminhenkinen ja tyylikkäästi toteutettu ravintola, jossa yhdistyvät Välimeren lämpö ja pohjoismaiset vivahteet herkullisella tavalla. Ravintolan tunnelma on lämmin ja kutsuva, ja intohimoinen tiimi tekee jokaisesta vierailusta erityisen. Ravintola LaBra palvelee naapuruston työntekijöitä ja asukkaita.
”Alueen kilpailuun vastaamme tarjoamalla jotain erilaista, sillä vastaavanlaista ravintolaa ei ole lähialueella. Ruokalistamme sisältää huolella valittuja, sesongin tuoreimpia raaka-aineita, ja tarjoamme tuotteita, jotka yllättävät ja ihastuttavat”, kertoo asiakkuuspäällikkö Eija Kinnunen
Taidokkaasti, ilolla ja intohimolla keittiötä johtaa keittiömestari Serpil Yilmaz, jonka ruokafilosofia kiteytyy rohkeisiin makuihin ja tuoreisiin raaka-aineisin: "Earthy warmth in flavors comes from cozy aesthetics and natural ingredients. I love cooking with fresh, seasonal produce and always highlight vibrant elements in every dish. At LaBra, my kitchen is bold, with strong flavors and a confident approach. I welcome you all to enjoy the cozy and warm elements that LaBra offers: both on the plate and through our always friendly service."
LaBra on avoinna lounaalla maanantaista perjantaihin klo 11–14.30 ja after work-aikaan sekä iltaisin keskiviikosta lauantaihin. À la carte –illallista tarjotaan keskiviikosta torstaihin klo 16–21 sekä perjantaista lauantaihin klo 16–22. Tule nauttimaan hyvästä ruoasta ja loistavasta seurasta. LaBra on Compass Group Suomen uusi ravintola.
Voit tarkastella menua täältä.
Ravintola LaBra
Eerikinkatu 32, Helsinki
p. 050 343 8948
labra@compass-group.fi
Tervetuloa LaBraan!
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Tiina KarlingProjektipäällikkö Compass Group Suomi
Puh:040-1567070tiina.karling@compass-group.fiKuvat
Linkit
Compass Group Suomi
Monipuoliset ravintolamme palvelevat erilaisissa kohteissa ympäri Suomen. Compass Group Suomi tarjoaa laadukkaita ruoka- ja monipalveluita, joista asiakkaan on aina vaivatonta valita vastuullisesti. Kotimaiset ja sesonginmukaiset raaka-aineet ovat meillä etusijalla. Palvelemme asiakkaitamme suurella sydämellä, aina turvallisuus, terveys ja hyvinvointi etusijalla. Tuomme iloa ja virkistystä päivään koululaisille, opiskelijoille, työntekijöille, senioreille, hoivaa tarvitseville sekä tapahtumakävijöille paikan päällä tai mukaan otettuna. Meillä jokaisen työpanosta arvostetaan: rakennamme yhdessä uusia toimintatapoja sekä parempaa henkilöstö- ja asiakaskokemusta. Meitä compassilaisia on Suomessa 3000. Palvelubrändejämme Suomessa ovat muun muassa Amica, Food & Co, Market 24/7 ja Unison.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Compass Group Finland Oy
Food & Co lounasravintolat uudistuvat15.4.2025 05:55:00 EEST | Tiedote
Food & Co on uudistanut brändiään korostaen vastuullisuutta, elämyksellisyyttä ja yhteisöllisyyttä. Food & Co -ravintolat ovat kehittymässä viihtyisiksi kohtaamispaikoiksi, joissa asiakaskokemus on keskiössä. Vuoden alusta lähtien on uudistettu 40 ravintolaa, ja muutokset jatkuvat. Tavoitteena on ylittää asiakkaiden odotukset maistuvan ruoan ja henkilökohtaisen palvelun avulla. Yhteensä Food & Co ravintoloita on 350 ympäri Suomen.
Sibeliustalo juhlii 25-vuotista taivaltaan uuden ravintolakumppanin kanssa16.12.2024 14:04:17 EET | Tiedote
Lahden Sibeliustalo täyttää 25 vuotta 9. maaliskuuta 2025 ja lähtee juhlavuoteen uuden ravintolakumppanin, Compass Group Suomen, kanssa. Compass Group tuo Sibeliustaloon vahvan ruokaosaamisensa sekä palveluratkaisut, jotka palvelevat niin konserttikävijöitä, kokousvieraita kuin lounasasiakkaitakin. Asiakaskokemukseen ja tapahtumakäynnin sujuvuuteen panostetaan. Konserttiasiakkaille tämä näyttäytyy mm. palvelupolkujen selkiyttämisenä sekä räätälöityinä myyntipisteratkaisuina. Finlandia-klubilla voi tilauksen jatkossa tehdä ennakolta varattuun pöytään, myös keikan aikana.
Joka neljäs kärsii yksinäisyydestä töissä – työyksinäisyys on globaali ilmiö16.10.2024 00:00:00 EEST | Tiedote
Kansainvälinen tutkimus paljastaa, että sosiaaliset kohtaamiset lisäävät tuottavuutta ja vähentävät sairauspoissaoloja. Monella ei ole työpaikalla yhtään ystävää. Nuoret kokevat tilanteen pahimpana.
Onnistuneen kumppanuuden elementit: Case Makaronilaatikko16.9.2024 17:15:56 EEST | Kutsu
Mitä kun ulkoistuksessa lähes kaikki menee pieleen? Mikä merkitys on vuorovaikutuksella, maineella ja luottamuksella, kun yksityinen palveluntarjoaja tuottaa palveluja kunnille ja hyvinvointialueille. Kuntamarkkinoilla tapahtuvassa tietoiskussa tilaajatuottaja-kumppanuuden elementtejä Janakkalan kevään 2024 makaronilaatikkokohun siivittämänä.
Sibeliustalon uudeksi ravintolakumppaniksi Compass Group Suomi27.8.2024 10:00:00 EEST | Tiedote
Uusi ravintolakumppani Compass Group tuo Lahden Sibeliustaloon vahvan ruokaosaamisen sekä sujuvat palveluratkaisut. Compass Group tulee kehittämään toimintaa innovatiivisella otteella ja yksilöllisellä asiakaspalvelulla.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme