Wolfcom

Wolfcom PR Boutique, Helsinki, Finland

Korkeavuorenkatu 1 B 11, 00140 Helsinki

 

Kesäinen Viro on täynnä tekemistä ja tapahtumia24.6.2024 12:37:09 EEST | Tiedote

Suomalaisten suosituin matkakohde Viro tarjoaa kesätekemistä ja -tapahtumaa kirjaimellisesti jokaiseen makuun. Pääkaupungissa piipahtaville risteilymatkailijoille on tarjolla monta mielenkiintoista, ajankohtaista näyttelyä kävelymatkan päässä satamasta. Euroopan kulttuuripääkaupunki 2024 Tartto on varma valinta, jos haluaa nauttia monipuolisesta kulttuuritarjonnasta ja viehättävän boheemista ilmapiiristä. Maakuntien ruokafestivaaleilta puolestaan löytyy herkuttelijoille kilometrikaupalla herkullista maistettavaa ja koettavaa.

Hansa Café Bar & Brasseriessa tiivistyy ranskalaisvaikutteiden historia14.6.2024 09:04:41 EEST | Tiedote

Helsingin keskeisimmän ytimen historiallisesti arvokas rakennuskokonaisuus on palautunut alkuperäisen kaltaiseen loistoonsa, kun NH Collection Helsinki Grand Hansa -hotelli avasi toukokuussa ovensa. Oleellinen osa kokonaisuutta on laatuhotellin monipuolinen, aina auki oleva keittiö, joka palvelee hotelliasiakkaiden lisäksi myös kokoustajia ja tapahtumavieraita sekä tarjoaa kaupunkilaisille ja ohikulkijoille viihtyisän kohtaamispaikan. 1900-luvun alun suomalaisen ruoka- ja palvelukulttuurin edelläkävijän, Seurahuoneen, manttelinperijä Hansa Café Bar & Brasserie on edelleen inspiroitunut ranskalaisista klassikoista ja ensiluokkaisista raaka-aineista.

Huomenna saunotetaan Guinnessin maailmanennätystä7.6.2024 13:20:22 EEST | Tiedote

Suomi ja Viro yrittävät saunan päivänä, huomenna lauantaina 8. kesäkuuta, tehdä kaikkien aikojen suurimmasta yhteisestä saunahetkestä virallisen GUINNESS WORLD RECORDS™ - maailmanennätyksen. Tempauksen avulla näytetään maailmalle, että yhteinen saunakulttuurimme elää ja voi hyvin, ja sauna on oleellinen osa saunakansojen arkea ja juhlaa. Jokainen saunoja voi osallistua ennätyksen tekemiseen julkaisemalla Worldsaunarecord -Facebook-ryhmään kuvan saunahetkestään EU-vaalien aattona, lauantaina kello 19–20 välillä.

Suomen paras hampurilaisravintola -äänestys alkoi3.6.2024 13:00:00 EEST | Tiedote

Burger Lovers Finland -ruokayhteisö ja Pepsi etsivät yleisöäänestyksellä taas Suomen parasta hampurilaisravintolaa. Viime vuonna ääniä annettiin yli 22 000 ja voittajaksi julistettiin The Van Kotkasta. Äänestyksen pohjaksi on listattu yli sata massasta erottuvaa, herkullisia burgereita tarjoavaa ravintolaa ympäri Suomen. Yleisöäänestys alkaa tänään maanantaina 3. kesäkuuta ja äänestysaikaa on sunnuntaihin 9.6. Suomen paras hampurilaisravintola julkistetaan Burger Lovers Festivalin aattona 11.6.

Suomalainen juomaosaaminen palkittiin: Lingoncello maailman paras puolukkalikööri3.6.2024 12:24:30 EEST | Tiedote

Vuosi sitten esitelty suomalainen Lingoncello-käsityölikööri voitti alansa arvostetuimmassa kansainvälisessä alkoholialan kilpailussa liköörisarjan kultamitalin huippupisteillä 95/100. Lingoncello kuuluu kansainvälisessä kasvussa olevaan cello-juomien kategoriaan, jonka tunnetuin edustaja on italialainen limoncello. Suomessa keksitty ja kotimaisista puolukoista valmistettu likööri haastaa markkinaa pohjoisen tyylikkyydellä, laadulla ja ainutlaatuisella maulla.

Burgerimiehet makkaratehtailijoiksi, Perniön Liha saa uudet ja vanhat omistajat24.5.2024 15:16:52 EEST | Tiedote

Yksi Suomen vanhimmista edelleen toiminnassa olevista makkaratehtaista, Perniön Liha, saa uudet omistajat. Yhtiön entinen toimitusjohtaja ja yrittäjä Rami Himanto yhtiökumppaneineen ostaa Perniön Lihan liiketoiminnan takaisin Fodelia Oyj:ltä, jolle yhtiö myytiin vuonna 2020. Uusina osakkaina ovat myös burgerimiehet Akseli Herlevi ja Ossi Lahtinen sekä HKScanin entinen toimitusjohtaja Tero Hemmilä. Yrityskaupan myötä Perniön Lihan uudeksi nimeksi tulee Perniön 1930 Oy. Omistajanvaihdoksella ei ole vaikutuksia yhtiön nykyiseen henkilöstöön, asiakkuuksiin tai yhteistyökumppanisuhteisiin.

Burgerifestivaali täyttää taas Helsingin Rautatietorin23.5.2024 13:46:03 EEST | Tiedote

Suomen suosituimmat hampurilaisravintolat sekä hyvän katuruoan ystävät täyttävät taas Helsingin Rautatietorin, kun perinteinen Burger Lovers -festivaali järjestetään 12.-15. kesäkuuta. Suomen burgerikulttuurin ykköstapahtumaksi noussut Burger Lovers -ruokafestivaali järjestetään nyt jo neljännen kerran. Nelipäiväiseen ruokatapahtumaan odotetaan jälleen kymmeniä tuhansia kävijöitä nauttimaan Suomen suosituimpien burgeriravintoloiden osaamisesta lounaista iltamyöhäiselle. Festivaalilla palkitaan myös Suomen paras burgeriravintola, jonka yleisöäänestys alkaa 2. kesäkuuta.

Viron Michelin-oppaaseen neljä uutta ravintolaa21.5.2024 16:31:46 EEST | Tiedote

Maailman arvostetuin ja kansainvälisesti tunnetuin ravintola-alan tunnustusjärjestelmä The Michelin Guide julkisti kolmannen painoksen Viron Michelin-oppaasta. Nyt etelänaapurista suositellaan jo 35 ravintolaa. 180° by Matthias Diether säilytti kaksi tähteään ja NOA Chef’s Hall yhden tähtensä. Uutena listalla on Lüllemäen kylässä keskellä Kaakkois-Viron kaunista maaseutua sijaitseva Kolm Sõsarat -ravintola, jolle myönnettiin myös arvostettu Michelin Green Star -tunnustus kestävästä gastronomiasta. Oppaaseen lisättiin kaikkiaan neljä uutta virolaista ravintolaa.

Suomi ja Viro hakevat maailmanennätystä saunapäivänä 8.6.10.5.2024 08:30:00 EEST | Tiedote

Suomalaista saunaa on juhlistettu kesäkuun toisena lauantaina jo lähes 40 vuoden ajan. Hyvinvoinnin trendin kasvaessa saunan suosio on nousussa myös maailmalla, mutta vahvimmin aito saunaperinne on säilynyt osana ihmisten arkea ja elämää Suomessa ja Virossa. Kaksi perinteistä saunakansaa tavoittelee saunapäivänä Guinness World Records -maailmanennätystä, joka syntyy helpoimmalla ja miellyttävimmällä mahdollisella tavalla: saunomalla lauantaina 8. kesäkuuta ja kertomalla siitä maailmalle.

Luka Nurmi aloitti Italian GT3-sarjan uudessa tiimissä, heti palkintopallille7.5.2024 11:03:09 EEST | Tiedote

Suomalainen Luka Nurmi kilpailee superautojen Italian GT3 -sprinttisarjassa nyt Emil Frey Racingin väreissä. Nurmi sai alleen entuudestaan tutun automerkin, kun viime kauden Ferrari 488 GT3 vaihtui Ferrari 296 GT3:een. Emil Frey Racingin myötä Luka Nurmen käyttöön tulivat myös kisainsinööri ja ajovalmentaja auttamaan nuorta suomalaista urapolullaan autourheilun huipulle. Kauden ensimmäiset GT3-sprinttikilpailut ajettiin viime viikonloppuna Italian Misanossa. Nurmi oli lauantaina 13., mutta nousi sunnuntain kisassa palkintopallille ja kolmanneksi.

Näyttelijä Peter Franzénille uusi rooli juoma-alalla25.4.2024 12:22:27 EEST | Tiedote

Vuosi sitten esitelty suomalainen Lingoncello-käsityölikööri panostaa kansainvälistymiseen näyttelijätähti Peter Franzénin avulla. Lingoncello kuuluu kansainvälisessä kasvussa olevaan cello-juomien kategoriaan, jonka tunnetuin edustaja on italialainen limoncello. Suomessa keksitty ja kotimaisista puolukoista valmistettu likööri haastaa markkinaa pohjoisen tyylikkyydellä, laadulla ja ainutlaatuisella maulla. Suomen kansainvälisesti menestyneimpiin kuuluva näyttelijä Peter Franzén tulee vauhdittamaan Lingoncellon koti- ja kansainvälistä kasvua liittymällä juoman innovoineen Mother’s Milk Beveragesin osakkaaksi. Yhtiö on kehittänyt myös kulttimainetta nauttivan Puolustuslaitos-juomaperheen.

Keväisiä elämyksiä Virossa10.4.2024 13:00:41 EEST | Tiedote

Keväällä luonto herää eloon ja ensimmäiset auringonsäteet kutsuvat ulkoilmaan pitkän ja pimeän talven jälkeen. Muuttolinnut palaavat pohjoiseen etsimään kumppania ja pesäpaikkaa tositarkoituksella. Keväisin myös viherpeukaloa syyhyttää päästä työntämään sormensa multaan ja seuraamaan uuden kasvun ihmettä. Mutta ennen varsinaisen kevään tuloa Viron alavat suomaat käyvät läpi niin kutsutun viidennen vuodenajan, joka on täynnä luonnonihmeitä. Kokosimme vinkkejä ainutlaatuisiin luontoelämyksiin keväisessä Virossa.

Menevä sähköisti Tampereen taksimarkkinan Tesloilla ja 5€ kyydeillä4.4.2024 10:00:12 EEST | Tiedote

Kotimainen Menevä taksipalvelu aloitti toiminnan Tampereella ja toi kaupungin katukuvaan sähköautoista koostuvan taksilaivueen. 12 Teslan voimin Tampereella huhtikuun 4. aloittanut Suomen suurin taksialan yhtiö on uusi vaihtoehto vähäpäästöistä ja laadukasta kyytiä arvostavalle matkustajalle. Menevän voi helpoiten tilata sovelluksella, jossa Tampereen kyytien kiinteät hinnat alkavat viidestä eurosta ja ovat kiireisimpäänkin aikaan kaupungin keskustan alueen taksitolppia edullisempi.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Viimeinen
  • >>

Wolfcom PR Boutique, Helsinki, Finland

Korkeavuorenkatu 1 B 11, 00140 Helsinki

 

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye