Rosebud Oy-logo

Rosebud Oy

Rosebud Oy

Rosebud on monipuolinen kirjakauppa, josta löydät tuhansia hyviä kirjoja ja elokuvia. 

Maailma ei ole valmis. Tarvitaan enemmän kirjoja.

  • Rosebud Oy

Tero Jartin Sivupersoonat-näyttely Sodankylän elokuvajuhlilla12.6.2024 11:54:43 EEST | Tiedote

Tero Jartin SIVUPERSOONAT -valokuvanäyttely 12.06.–16.06.2024 avoinna ke 16–20, to–la 12–20, su 12–16. Sompionkatu 2, 99600 Sodankylä ”Sivupersoonat-teossarjassa olen maalannut nahkaani näkyviin nahan takana piileskeleviä sivupersooniani. Nämä myötäsukaiset kannustajat, oivaltavat paljastajat tai elämää jarruttavat häiriköt tunkeutuvat varoittamatta ja pyytämättä esiintymään minuna. Vaikka peilikuva näyttäytyy normaalina, sisäänpäin katsottuna näky on toinen."

Uutuuskirja: Ilman omaishoitoa Suomi olisi nykyistäkin syvemmässä hoivakriisissä8.5.2024 09:48:38 EEST | Tiedote

RAKKAUDEN RIEKALEITA – Omaishoitajat hoivakriisiä pelastamassa -tietokirja julkistetaan 15.5. kello 17 Rosebudin Sivullinen-kirjakaupassa, Kaisaniemenkatu 5, Helsinki, TERVETULOA. Hoitoa ja hoivaa on siirretty vuosikymmenten kuluessa poliittisilla päätöksillä ihmisille itselleen ja heidän läheisilleen. Omaishoitajien työ korvaa jo usein kotihoitoa, ympärivuorokautista hoivaa ja jopa sairaalahoitoa. Omaishoitajien työn arvioidaan säästävän useita miljardeja vanhushoivan kustannuksia. Sirpa Puhakan ja Sari T. Tiiron uutuuskirja osoittaa, kuinka Suomi olisi ilman omaishoitoa nykyistäkin syvemmässä hoivakriisissä.

Uusi tietokirja: Ilman omaishoitoa Suomi olisi nykyistäkin syvemmässä hoivakriisissä22.4.2024 08:55:00 EEST | Tiedote

Hoitoa ja hoivaa on siirretty vuosikymmenten kuluessa poliittisilla päätöksillä ihmisille itselleen ja heidän läheisilleen. Omaishoitajien työ korvaa jo usein kotihoitoa, ympärivuorokautista hoivaa ja jopa sairaalahoitoa. Omaishoitajien työn arvioidaan säästävän useita miljardeja vanhushoivan kustannuksia. Sirpa Puhakan ja Sari T. Tiiron uutuuskirja RAKKAUDEN RIEKALEITA – Omaishoitajat hoivakriisiä pelastamassa osoittaa, kuinka Suomi olisi ilman omaishoitoa nykyistäkin syvemmässä hoivakriisissä.

Kivi Larmolan sarjakuvaromaani seuraa keksijä Leon Thereminiä Venäjän vallankumouksesta Amerikkaan ja Siperian vankileireille12.3.2024 09:02:28 EET | Tiedote

Lev Termen oli keksijä, muusikko, vakooja, insinööri, rakastaja ja vanki. Mutta ennen kaikkea hän oli nero, joka joutui keksimään koko elämänsä moneen kertaan uusiksi saadakseen tehdä tiedettään. Puupää-hatulla palkitun pitkän linjan sarjakuvantekijä Kivi Larmolan uutuus seuraa keksijä Leon Thereminiä Venäjän vallankumouksesta Amerikkaan ja Siperian vankileireille. "Kaikki liikkuu - Lev Termenin ihmeellinen elämä" on Larmolan 16. pitkä sarjakuva-albumi, 10 vuoden työn tulos.
  • 1
  • 2
  • Viimeinen
  • >>

Rosebud on monipuolinen kirjakauppa, josta löydät tuhansia hyviä kirjoja ja elokuvia. 

Maailma ei ole valmis. Tarvitaan enemmän kirjoja.

  • Rosebud Oy
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye