Bon Group Oy-logo

Bon Group Oy

Bon Group Oy Tarina alkoi vuonna 2023, kun perustajat päättivät muuttaa ravintola -alaa sisältä
päin ja tekemällä asioita ihmiskeskeisesti ja kasvaa vastavirtaan nopeammin kuin muut samassa
ajassa. Yhtiö omistaa ja operoi useita suosittuja ravintoloita eri puolilla Suomea, mukaan lukien
Tahkolla olevat Piazza Tahko, Pehkubaari, Karhupub sekä Oulussa olevat Jumpru, Kaarlenholvi ja
Oluthuone Leskinen. Yhtiö toimii yliopistokaupungeissa ja top5-matkailukeskuksissa. Kaikkiaan
konserniin kuuluu jo 11 ravintolaa, cateringtoimintaa, konsulttitoimintaa sekä
henkilöstövuokraustoimintaa. Yhtiön ravintoloissa on 6000 asiakaspaikkaa, yhtiössä työskentelee
yli 100 työntekijää, yhtiön ravintoloissa syntyy yhteensä noin 11000 kuittia viikossa sekä some
seuraajia yhtiön ravintoloilla on jo noin 50000. Vahvistamalla yrityskulttuuria ja investoimalla
osaamiseen sekä osaamisen kehittämiseen yhtiö varmistaa, että tiimit ovat valmiita sopeutumaan
markkinoiden muutoksiin, antamaan joka päivä pakollisen asemesta parhaansa asiakkaan puolesta
sekä ajamaan yhtiön kasvutavoitteita. Yhtiö tunnettiin aiemmin nimellä Pro Restaurants Oy, joka
uudisti sijoituskierroksen päätteeksi myös brändinsä marraskuussa 2024 Bon Group Oy:ksi. Bon
Group Oy jatkaa kasvustrategiansa toteuttamista kasvaen sekä orgaanisesti, että ostamalla
portfolioonsa kassavirtapositiivisia tunnettuja ravintoloita. Yhtiö tavoittelee Suomen suurimman
yksityisomisteisen ravintolayhtiön asemaa. Yhtiön tavoitteena on viisinkertaistaa nykyinen
liikevaihtotasonsa vuoteen 2033 mennessä. http://www.bongroup.fi

  • Bon Group Oy
  • Klubitie 12
  • 73310 Tahkovuori
Tiedotteen tyyppi
Näytä

Vanajanlinna Group yhdistyy osaksi Bon Group Oy:tä17.3.2025 13:00:00 EET | Tiedote

Suomen tunnetuimpiin matkailualan B2B -yrityksiin lukeutuva Vanajanlinna Oy yhdistyi osaksi kasvuyhtiö Bon Group Oy:tä 16. maaliskuuta 2025. Samalla Bon Group Oy laajenee valtakunnalliseksi experience hospitality -konserniksi. Yhdistymisen myötä Bon Group konsernin liikevaihto kasvaa noin 17 miljoonaan euroon ja palvelu-tarjonta laajenee myös majoituspalveluihin aiempien korkealaatuisten tapahtuma-, kokous- ja juhlapalvelujen sekä ravintola- ja viihdepalvelujen lisäksi.

Vanajanlinna Group merges into Bon Group Oy17.3.2025 13:00:00 EET | Tiedote

Vanajanlinna Oy, one of Finland's best-known B2B travel companies, merged with growth company Bon Group Oy on March 16, 2025. At the same time, Bon Group Oy will expand into a nationwide experience hospitality group. With the merger, Bon Group Group's turnover will increase to approximately 17 million euros and the service offering will also expand to accommodation services in addition to the previous high-quality event, meeting and party services, as well as restaurant and entertainment services.

Kalle Rovanperä ja Fredman Capital vauhdittamaan Pro Restaurants Oy:n kasvuloikkaa - tavoitteena rakentaa suurin yksityisomisteinen ravintolayhtiö Bon Group Oy19.11.2024 09:00:00 EET | Tiedote

Sijoitusyhtiö Fredman Capital Oy ja rallin maailmanmestari Kalle Rovanperä ovat eilen liittyneet Pro Restaurants Oy yhtiön omistajiin suunnatun osakeannin kautta. Uudet omistajat vahvistavat Pro Restaurants Oy:n asemaa ravintola-alalla ja tukevat yhtiön kasvutavoitteita. Fredman Capital Oy on sijoitusyhtiö, joka on erikoistunut kasvuyritysten tukemiseen ja kehittämiseen.

Kalle Rovanperä and Fredman Capital to speed up Pro Restaurants Oy's growth leap - with the goal of building the largest privately owned restaurant company, Bon Group Oy19.11.2024 09:00:00 EET | Press release

Investment company Fredman Capital Oy and rally world champion Kalle Rovanperä have joined Pro Restaurants Oy yesterday through a directed share issue aimed at the company's owners. The new owners strengthen Pro Restaurants Oy's position in the restaurant industry and support the company's growth goals.Fredman Capital Oy is an investment company that specializes in supporting and developing growth companies.

Bon Group Oy Tarina alkoi vuonna 2023, kun perustajat päättivät muuttaa ravintola -alaa sisältä
päin ja tekemällä asioita ihmiskeskeisesti ja kasvaa vastavirtaan nopeammin kuin muut samassa
ajassa. Yhtiö omistaa ja operoi useita suosittuja ravintoloita eri puolilla Suomea, mukaan lukien
Tahkolla olevat Piazza Tahko, Pehkubaari, Karhupub sekä Oulussa olevat Jumpru, Kaarlenholvi ja
Oluthuone Leskinen. Yhtiö toimii yliopistokaupungeissa ja top5-matkailukeskuksissa. Kaikkiaan
konserniin kuuluu jo 11 ravintolaa, cateringtoimintaa, konsulttitoimintaa sekä
henkilöstövuokraustoimintaa. Yhtiön ravintoloissa on 6000 asiakaspaikkaa, yhtiössä työskentelee
yli 100 työntekijää, yhtiön ravintoloissa syntyy yhteensä noin 11000 kuittia viikossa sekä some
seuraajia yhtiön ravintoloilla on jo noin 50000. Vahvistamalla yrityskulttuuria ja investoimalla
osaamiseen sekä osaamisen kehittämiseen yhtiö varmistaa, että tiimit ovat valmiita sopeutumaan
markkinoiden muutoksiin, antamaan joka päivä pakollisen asemesta parhaansa asiakkaan puolesta
sekä ajamaan yhtiön kasvutavoitteita. Yhtiö tunnettiin aiemmin nimellä Pro Restaurants Oy, joka
uudisti sijoituskierroksen päätteeksi myös brändinsä marraskuussa 2024 Bon Group Oy:ksi. Bon
Group Oy jatkaa kasvustrategiansa toteuttamista kasvaen sekä orgaanisesti, että ostamalla
portfolioonsa kassavirtapositiivisia tunnettuja ravintoloita. Yhtiö tavoittelee Suomen suurimman
yksityisomisteisen ravintolayhtiön asemaa. Yhtiön tavoitteena on viisinkertaistaa nykyinen
liikevaihtotasonsa vuoteen 2033 mennessä. http://www.bongroup.fi

  • Bon Group Oy
  • Klubitie 12
  • 73310 Tahkovuori
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye