25 Hakutuloksetmaitohappobakteeri

Arho Foods Oy

Myrttisen kurkut marssittaa kauppoihin odotetun uutuuden – jotain uutta, jotain vanhaa4.10.2024 07:40:00 EEST | Arho Foods Oy | Tiedote

Suomalaisen Arho Foods Oy:n maineikas brändi, Myrttisen kurkut, on valmistanut perinteisellä menetelmällä hapatettuja suolakurkkuja jo vuosikymmenien ajan. Tänä syksynä uuden sadon suolakurkkujen rinnalle kauppoihin ilmestyy myös odotettu uutuus, jossa tuttu maku kohtaa uuden ulkomuodon: Suomen suosituimpia suolakurkkuja on nyt saatavilla helposti naposteltavassa minikoossa.
Helsingin yliopisto

Tutun maitohappobakteerin uusi kanta pystyy lisääntymään myös maidossa – saattaa tarjota tehokkaampaa apua vauvojen suolisto-ongelmiin28.4.2021 08:40:51 EEST | Helsingin yliopisto | Tiedote

Helsingin yliopiston tutkijat ovat kehittäneet Lacticaseibacillus rhamnosus GG -probiootista kannan, joka pystyy käyttämään hyväksi sekä laktoosia että maitoproteiini kaseiinia ja lisääntymään maitotuotteissa. Probioottia ei siis tarvitsisi erikseen lisätä valmiiseen maitovalmisteeseen, ja se saattaisi myös viihtyä paremmin suolistossa tukemassa sen hyvinvointia.
Oulun yliopisto

Luonnontuotteiden jalostaminen kasvussa Suomessa. Uhkana ulkomaiset tuoteväärennökset20.1.2021 08:30:41 EET | Oulun yliopisto | Tiedote

Luonnontuotteiden ja terveysperusteisten elintarvikkeiden kasvava suosio maailmalla houkuttelee tuoteväärennöksiä kansainvälisille markkinoille. Oulun yliopistossa luonnontuotteita tutkivassa mittaustekniikan yksikössä törmättiin hiljattain ulkomailta tuotuun väärennettyyn mustikkajauheeseen. Tutkija suosittaakin alalle tarkempien laboratoriotutkimusten hyödyntämistä paitsi laadun varmistamiseksi myös tuotekehityksen edistämiseksi. Kainuussa tutkijoiden ja yritysten tiivis yhteistyö on poikinut runsaasti uusia tuoteinnovaatioita.
Helsingin yliopisto

Helpotusta kasvisruokavalioon: käymisen avulla B12-vitamiinia syntyy vaikka suoraan taikinassa4.8.2020 11:36:21 EEST | Helsingin yliopisto | Tiedote

Kun viljapohjaisia materiaaleja fermentoidaan eli käytetään Propionibacterium freudenreichii -bakteerin avulla, syntyy ihmisen terveydelle välttämätöntä B12-vitamiinia. Lisäämällä käymiseen mukaan Lactobacillus brevis -maitohappobakteeria voitaisiin myös vegaaneille taata B12-vitamiinin riittävä ja turvallinen saanti suoraan elintarvikkeesta, ilman ravinnelisiä.
MUSH Oy

Omega-3 rasvahapot ja maitohappobakteerit tukevat myös koirien hyvinvointia20.9.2019 09:41:49 EEST | MUSH Oy | Tiedote

Koiria viedään eläinlääkärin vastaanotolle yhä useammin suolistoperäisten sairauksien takia. Kuten ihmisillä, myös koirilla monipuolinen ja terve normaalifloora tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia. Usein koirille tarjottava ravinto on voimakkaasti käsitelty ja kuumennettu ja tämä aiheuttaa helposti mikrobiotan köyhtymistä, mikä saattaa johtaa useisiin suolistoperäisiin sairauksiin. Ongelmat saattavat ilmetä ruoansulatuksessa, käytöksessä, ihon ja turkin kunnossa tai esimerkiksi anturoissa.
  • 1
  • 2
  • Viimeinen
  • >>
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye