
HERKUTELLA VOI MYÖS TERVEELLISESTI JA EETTISESTI

Puhtaus, luonnonmukaisuus, terveellisyys, lisäaineettomuus, ekologisuus ja eettisyys ovat nykykuluttajalle suklaassakin yhä useammin tärkeitä ja merkitseviä valintoja.
- Sitä ne kaikki ovat myös meillä Dammenbergillä. Kaikki tuotteemme valmistetaan vain tutkituista, korkealaatuisista ja sertifioiduista raaka-aineista, elintarvikeinsinööri Marko Iso-Kungas vakuuttaa.
Yrityksen suklaiden raaka-aineet tulevat perheviljelijöitä Dominikaanisesta tasavallasta, Venezuelasta ja Ecuadorista.
- Arvostamme pientuottajien puhtaita, korkealaatuisia raaka-aineita, joissa on erittäin maukas aromi. Kaakaosta perheviljelijät saavat myös paremman tuoton, jolla on rakennettu kouluja ja asuntoja sekä parannettu yhteisön elinolosuhteita.
Dammenbergin valikoimassa on runsaasti luomutuotteita, ja yritys valmistaa ainoana Suomessa myös Reilun kaupan -suklaata. Valmiissa tuotteessa raaka-aineista reilun kaupan osuus on peräti 99,5 %.
Koulutukseltaan allergiaan erikoistunut sairaanhoitaja Kirsi Iso-Kungas on voinut hyödyntää tietämystään myös suklaatehtaalla. Pariskunnan yhteisen tuotekehittelyn tuloksena ovat syntyneet Dammenbergin herkulliset suklaat puhtaista, luonnollisista raaka-aineista, ilman allergeenejä ja lisäaineita. Yritykselle tyypillisten erikoissuklaiden täytteet syntyvät puhtaista kotimaisista marjoista.
Dammenbergistä tulikin jo 2003 Euroopan ensimmäinen suklaanvalmistaja, jonka koko tehdas ja kaikki tuotteet ovat täysin pähkinättömiä, gluteenittomia, kananmunattomia, GMO-vapaita ja Kosher-sertifioituja. Osa tuotteista on lisäksi maidottomia, soijattomia tai sokerittomia ja sopivat Halal-ruokavalioon.
- Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että suklaatuotteistamme voivat nauttia turvallisesti lähes kaikki kuluttajat.
Herkku, herkumpi, suklaa!
Joulun suklaasesongin Dammenberg-uutuuksia ovat maidottomat minttu- ja vadelmakonvehdit sekä Piparisuklaalevy.
- Piparia kannattaa maistaa glögin kera, Iso-Kungas vinkkaa.
Syksyn aikana ympäri maata on myös avattu useille paikkakunnille myyntipisteitä, joista voi ostaa Dammenbergin irtotuotteita: käsintehtyjä konvehteja, leivoksia ja suklaakuvioita. Dammenbergin irtosuklaata myyvät muun muassa Sokos Tampereella, S-Market Wiklund Turussa, Prisma Kokkolassa, K-supermarketit Helsingin Kampissa, Espoon Mankkaalla ja Nokialla sekä K-Citymarketit Vantaan Tammistossa ja Pirkkalassa.
Lisätietoja Dammenbergistä ja sen tuotteista sekä haastattelupyynnöt:
Toimitusjohtaja, MD Marko Iso-Kungas
040 540 8056, marko.iso-kungas@dammenberg.fi
Suklaatehdas Dammenberg™
Varastotie 1, 33880 Lempäälä
www.dammenberg.fi
Tiedote: Tuija Heikkilä, Viestintätoimisto Tekspertti, Tampere, 050 430 5792, tekspertti@tekspertti.fi
Avainsanat
Kuvat
Tietoja julkaisijasta
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Suklaatehdas Dammenberg
Suomalainen suklaatehdas hurmaa Keski-Eurooppaa pähkinättömällä pähkinävoilevitteellä – Dammenbergin allergiavapaa ja patentoitu Kaura-kaakaolevite perustuu puhtaaseen kotimaiseen kauraan25.1.2021 02:01:00 EET | Tiedote
Toimitusjohtaja, suklaatehtailija Marko Iso-Kungas kertoo uuden Worry free® Oat Cocoa Spreadin vastaavan asiakkaiden tarpeeseen löytää terveellisempiä ja puhtaampia tuotteita – myös herkuttelupuolelle. ”Olemme olleet edelläkävijänä allergiavapaiden suklaatuotteiden valmistajana jo yli 25 vuotta”, Iso-Kungas korostaa.
SUKLAA, JOLLA ON SIELU17.10.2014 10:29:42 EEST | Tiedote
Suklaatehdas Dammenberg on valmistanut suklaata Tampereella jo 20 vuotta. Yrityksen omintakeisissa tuotteissa yhdistyvät luonnonmukaisuus ja puhtaat korkealaatuiset raaka-aineet ja maut sekä tekijöidensä juuret, osaaminen ja innovatiivisuus. Dammenbergin parasta suklaata ei vielä ole kuitenkaan annettu myyntiin.
Suklaa auttaa jopa Pikku Myyn kiukkuun18.6.2014 11:01:20 EEST | Tiedote
Suklaatehdas Dammenberg kutsui Muumi-suklaidensa rasioiden suunnittelijoiksi kansainvälisesti tunnustetun Jukka Veistolan ja nuoren taiteilijan Maria Mattilan. He jatkavat töillään Tove Janssonin perintöä.
Tamperelainen suklaatehdas solmi vientisopimukset Japaniin, Kiinaan, Saudi- Arabiaan ja Arabi Emiraatteihin20.5.2014 11:03:05 EEST | Tiedote
Suklaatehdas Dammenberg solmi huhtikuussa merkittävät vientisopimukset Japaniin ja Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin. Tehtaan erikoissuklaita nautitaan myös niin Kiinassa, Saudi-Arabiassa, Keski-Euroopassa kuin Yhdysvalloissa.