Celler Piñol tuo Pinellaan hyvää tekevän tuulahduksen Espanjasta

Celler Piñol - perinteikäs mutta edistyksellinen viinitalo
Piñolin perhe on viljellyt Terra Altan alueella Kataloniassa viiniä jo neljän sukupolven ajan. Tilalla yhdistyvät perinne ja ultramoderni tekniikka: viinit kypsyvät kallioon louhitussa vanhassa kellarissa, mutta viinintekijöillä on käytössään uusimmat laitteet ja tekniikat. Kehitystyö on kannattanut, sillä kansainväliset kriitikot ylistävät talon viinejä, jotka ovat viime vuosina niittäneet kunniaa viinikilpailuissa ja alan julkaisuissa.
Viinimenulla on mukana Celler Piñolin valko-, puna- sekä jälkiruokaviini, jotka täydentävät menulta löytyviä makuelämyksiä kuten paahdettua kananpoikaa, kampasimpukoita, Iberico-possun poskea ja balsamico-päärynää. Menu on tarjolla 21.10.-19.12.2015.
Viinipruuvit Pinella Barissa
Viinien lisäksi Pinellaan saadaan Celler Piñolista myös toinen tervetullut vieras. Piñolin viinitalon kuin omat taskunsa tunteva Joseph Maria on pikkupojasta asti työskennellyt erilaisissa tehtävissä Juañjo Piñolin luotsaamassa perheomisteisessa viinitalossa. Joseph Maria esittelee Puupinellan baarissa Piñolin viinejä ja tutustuttaa vieraat viinitalon elämään 23.-24.10. Joseph Marian pitämiin viinipruuveihin ei tarvita etukäteisvarauksia. Pruuvin hinta on 15€/hlö.
Hyvää tekevää viiniä ja musiikkia
Viinimenun alku- ja pääruokaviinejä kaunistavat ihastuttavat Art Wine -etiketit, jotka ovat osa Tampereen Viinitukun ja Kehitysvammaliiton projektia. Siinä kohtaavat suomalaisten kehitysvammaisten luoma taide ja laadukkaat viinit. Taideterapiassa syntyneistä luomuksista Piñolin valkoviinipulloa koristaa Mikael Bashmakovin maalaus “Pohjolan Emäntä” ja punaviinin kyljessä komeilee Sami Hukan puupiirros “Lentoon”.
Myös musiikissa on otettu huomioon Espanja ja hyväntekeväisyysteema. Pruuvi-viikonloppuna kitaran varressa nähdään Jon West, joka on tullut tunnetuksi pyörittäessään koirien turvakotia Espanjassa ja nyttemmin koiravanhainkotia Suomessa. Jon, taiteilijanimeltään Jon Perla Negra, on puhunut avustustyöstä laajasti myös mediassa. Pinellassa kuullaan Jonin omia kappaleita syksyllä ilmestyvältä LP:ltä.
Viinimenu saatavilla 19. lokakuuta - 19. joulukuuta. Menun hinta 45 €, viinipaketti 26 €.
Viinipruuvit 23.-24.10. Pinella Barissa, 15€/hlö, ei ennakkovarauksia.
Pöytävaraukset ja tiedustelut Pinellasta p. (02) 445 6500 tai info@pinella.fi.
Pöytävarauksen voit myös tehdä verkossa: Online-varaus
Lisätietoja:
Viinimestari Jenni Malmberg
jenni.malmberg(at)naantalispa.fi
Puh. +358 44 756 7833
Avainsanat
Kuvat



Liitteet
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Pinella
Ravintola Pinellan tilalle avataan Via Tribunali -ravintola20.9.2021 14:00:00 EEST | Uutinen
Turkulainen klassikkoravintola Pinella palvelee asiakkaita nykyisellä konseptilla viimeistä kertaa la 25.9.2021. Kulttuurihistoriallinen kiinteistö Aurajoen rannalla säilyy Sunborn-konsernin omistuksessa, ja ravintoloitsijana vetovastuun ottaa uusi toimija Son of a Punch. Suomen vanhimmaksikin tituleeratussa ravintolassa päästään ruokailemaan taas marraskuun alussa.
Turun Vanhalle Suurtorille uusi pop up -ravintola Ahi Ahi12.7.2021 12:29:36 EEST | Tiedote
Turun Vanha Suurtori sai uutta elämää, kun ravintola Pinellan yläterassille avautui pop up -ravintola Ahi Ahi. Pinellan pikkusisko, poke bowleja ja drinkkejä tarjoileva terassiravintola Ahi Ahi palvelee ti-la klo 11-18.
Turkulaisille tuttu ravintola Pinella avaa uudella fiiliksellä6.3.2020 07:00:00 EET | Uutinen
Turkulaisten rakas olohuone on ajateltu kokonaan uudelleen. Sekä makumaailmaltaan että interiööriltään uudistunut Pinella avataan jälleen 6.3. Entisestä on säilytetty toki parhaat palat - upea sijainti Aurajoen rannalla historiallisen Turun sydämessä sekä intohimo ruokaa ja elämyksellistä ateriointia kohtaan.
Ravintola Pinella uudistuu24.2.2020 11:11:47 EET | Uutinen
Turkulaisten rakas olohuone on ajateltu kokonaan uudelleen. Entisestä säilytettiin toki parhaat palat - upea sijainti sekä intohimo ruokaa ja elämyksellistä ateriointia kohtaan. Uuden Pinellan pääsee kokemaan 6.3. alkaen, kun ovet jälleen avataan vieraille lyhyen tauon jälkeen.
Kokeilunhaluisen kondiittorin maistelumenu Pinellassa15.4.2019 14:51:11 EEST | Kutsu
Kondiittori Pinja Paakkonen tuo maailmalla trendikkään maistelumenuidean Turkuun - toukokuussa Pinellassa herkutellaan kolmen ruokalajin jälkkärimenulla.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme