Kirsti Lehmusto Helsingin yliopiston viestintäjohtajaksi
HELSINGIN YLIOPISTO
Viestintä
17.12.2010
Kirsti Lehmusto Helsingin yliopiston viestintäjohtajaksi
Helsingin yliopiston viestintäjohtajaksi on valittu ekonomi Kirsti Lehmusto. Hän aloittaa tehtävässä 1.2.2011.
Lehmusto tulee johtamaan yliopiston viestintä ja yhteiskuntasuhteet –toimialaa. Se käsittää sisäisen ja ulkoisen viestinnän, markkinointiviestinnän, yhteiskuntasuhteet, varainhankinnan ja alumnitoiminnan. Keskeisimpiä tavoitteita on tehdä Helsingin yliopistoa tunnetuksi tutkimuksen huippuyliopistona ja merkittävänä yhteistyökumppanina.
- Yliopistouudistus ei ole ohi. Sisäiseen viestintään pitää panostaa vielä pitkään, on pidettävä yllä keskustelua, joka vie yliopistoa eteenpäin. Yliopistolaisten keskeiset arvot, kriittisyys ja luovuus, ovat keskustelulle hyväksi. Arvostan sitä, että Helsingin yliopisto on noussut maailman yliopistojen parhaimmistoon ja pyrkii yhä lujittamaan asemaansa tässä joukossa. Se vaatii myös viestinnältä paljon, sanoo Lehmusto.
Kirsti Lehmusto on vuodesta 2001 toiminut asiakkuusjohtajana Suunnittelutoimisto Taivaassa. Tuoreimpana vastuualueena hänellä on ollut Helsingin yliopiston identiteettityö ja alumnitoiminnan ja varainhankinnan kampanjat.
Vuosina 1998 –2001 Lehmusto vastasi Seppälän markkinointijohtajana markkinoinnin ja viestinnän muutosprosesseista, ja 1995 – 1998 hän oli Akateemisen Kirjakaupan markkinointijohtaja.
Kirsti Lehmusto on ollut 2001 - 2009 Taskukirja Oy Loiston hallituksen jäsenenä, ja vuodesta 2007 alkaen hän on kuulunut Koneen Säätiön Saaren tutkija- ja taiteilijaresidenssin johtokuntaan.
Kirsti Lehmuston puhelinnumero: 050 359 4556
Tietoja julkaisijasta

PL 3
00014 Helsingin yliopisto
02941 22622 (mediapalvelu) 02941 911 (vaihde) (vaihde)https://www.helsinki.fi/fi/yliopisto
Helsingin yliopisto on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen yhteisö, joka tuottaa tieteen voimalla kestävää tulevaisuutta koko maailman parhaaksi. Kansainvälisissä yliopistovertailuissa Helsingin yliopisto sijoittuu maailman parhaan yhden prosentin joukkoon. Monitieteinen yliopisto toimii neljällä kampuksella Helsingissä sekä Lahden, Mikkelin ja Seinäjoen yliopistokeskuksissa. Lisäksi sillä on kuusi tutkimusasemaa eri puolilla Suomea ja yksi Keniassa. Yliopisto on perustettu vuonna 1640.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Helsingin yliopisto
Kylmään sopeutuneet lajit väistyvät lämpimään sopeutuneiden tieltä24.4.2025 08:12:47 EEST | Tiedote
Helsingin yliopiston tutkimus osoittaa, että ilmaston muuttuessa lämpimään ilmastoon sopeutuneet lajit, kuten tietyt linnut ja perhoset, ovat yleistyneet Suomessa. Samaan aikaan viileään ilmastoon sopeutuneet lajit ovat vähentyneet ja siirtyneet pohjoisemmaksi.
Suomalaisten turvallisuuskäsitykset ovat sopeutuneet maailmanpolitiikan myllerrykseen24.4.2025 07:01:00 EEST | Tiedote
Suomalaisten suhtautuminen puolustuspolitiikkaan on muuttunut huomattavasti Suomen Nato-jäsenyyttä seuranneen kahden vuoden aikana. Nykyisessä geopoliittisessa tilanteessa suomalaiset mieltävät Nato-jäsenyyden edelleen laajasti (80 %) Suomen turvallisuutta vahvistavaksi tekijäksi.
Suomalaiset yliopistot käynnistävät Saudi-Arabiassa laajan opettajien täydennyskoulutusprojektin23.4.2025 10:12:31 EEST | Tiedote
Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+, Itä-Suomen yliopisto ja Turun yliopisto käynnistävät huhtikuussa 2025 uuden kolmivuotisen opettajien täydennyskoulutusprojektin Saudi-Arabiassa.
Kutsu medialle: Tule seuraamaan Viikin tutkimustilan lehmien keväistä laitumellelaskua 3.5.!22.4.2025 11:44:54 EEST | Tiedote
Helsingin yliopisto, Valio ja maatalousylioppilaiden yhdistys Sampsa kutsuvat median edustajat osallistumaan Suomen akateemisimpien lehmien laitumellelaskuun Suomen urbaaneimmalle maatilalle.
Arkeologiset kohteet tarkentuvat kartalle uuden teknologian avulla22.4.2025 09:26:04 EEST | Tiedote
Muinaisjäännösrekisteri ja arkeologinen paikkatieto tukevat tutkimusta ja kulttuuriperinnön suojelua.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme