
Uutta osaamista ja innovaatioita matkailu- ja palvelualoille
Haaga-Perho Partner ohjelma on verkosto innovatiivisille toimijoille, jotka omalla sektorillaan ovat edelläkävijöitä viitoittaen muille tietä.
Ohjelman tarkoituksena on tiivistää yhteistyötä, joka tukee kumppaneiden edelläkävijyyttä ja hyödyttää kaikkia osapuolia. Haaga-Perho Partner-verkoston voimat yhdistämällä luodaan uutta osaamista ja innovaatioita matkailu -ja palvelualoille .
Verkoston tavoitteet linjattiin Levillä
Ensimmäisessä tapaamisessa linjattiin Haaga-Perho Partner-ohjelman ja verkoston tavoitteet ja toimintatavat. Verkoston missio on edelläkävijyyden edistäminen ja levittäminen Suomessa avoimessa hengessä.
Partner-verkosto kokoontuu jatkossa kaksi kertaa vuodessa workshop -tapaamisissa joissa työstetään edelläkävijyyden ajankohtaisia teemoja.
Haaga-Perhon edelläkävijyysverkostoon kuuluu tällä hetkellä 13 matkailu- ja palvelualan toimijaa eri puolilta Suomea.
Edelläkävijät Matka-messuilla median haastateltavina
Partner-verkoston edustajat ovat tavattavissa ja haastateltavina Matka 2012 -messuillaTravel Stage - lavan edessä perjantaina 20.1.2012 klo 15
.
Paikalla Haaga-Perhon edelläkävijäverkostosta ovat Päivikki Palosaari / Hullu Poro Oy, Vesa Heikkinen / Haaga-Helia AMK ja Sirkku Hirvonen / Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy
.
Haaga-Perho Partner Edelläkävijät löydät www-sivulta www.haagaperho.fi/haagaperho
Lue muiden verkoston jäsenten näkemyksiä edelläkävijyydestä Ole Pro-blogista
Haaga-Perhon Partner-ohjelmassa mukana ovat:
Göstä Serlachiuksen taidesäätiö, Fantasiarakenne Oy, Flamingo Spa Oy, Haaga-Helia Oy, Interrent Europcar Oy, Hullu Poro Oy, Laatukeskus Excellence Finland, Juku Park Oy, Kids Factory School, Lapin elämysteollisuuden osaamiskeskus, Lapin Safarit Oy, Levin Matkailukeskus/Levin matkailu Oy, Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy
Lisätietoja
Haaga-Perhosta:
Anne Lukkarila, kehitysjohtaja, Haaga-Perho
050-4656 305
anne.lukkarila@haagaperho.fi
Partnereiden edustajalta:
Päivikki Palosaari, johtaja, Hullu Poro Oy
0400-695 166
paivikki.palosaari@hulluporo.fi
Tietoja julkaisijasta
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Haaga Instituutti -säätiö/Haaga-Perho
Suomeen ensimmäinen nuorten ammattitaidon EM-kultamitali kokkilajissa14.12.2016 11:26:31 EET | Tiedote
TIEDOTE 14.12.2016. 19-vuotias Ravintolakoulu Perhon kasvatti Johan Kurkela teki historiaa nuorten ammattitaidon EM-kilpailuissa voittamalla Suomeen kautta aikojen ensimmäisen kultamitalin kokkilajista. EuroSkills 2016 kilpailut pidettiin Göteborgissa 30.11.- 4.12.2016.
Mediakutsu: KOREALAISEN KEITTOKIRJAN ”BAP” JULKISTUS RAVINTOLA PERHOSSA 29.9. KLO 149.9.2016 13:34:24 EEST | Kutsu
Korealaisten ruokien keittokirja ”Bap” julkaistaan suomenkielisenä painoksena 29.9.2016. Keittokirjan on toimittanut Mr. Ryu Sangwon. Suomenkielisen käännöksen on tehnyt Mrs. Han Heeyoung, kuvituksesta on vastannut Mr. Park Jaeseong ja graafisesta suunnittelusta AÄÅ.
ROBOTTI KAATAA KUOHUVIINIÄ RAVINTOLAKOULUN VALMISTUJAISISSA1.6.2016 11:13:56 EEST | Tiedote
Palvelurobotiikkaa Ravintolakoulu Perhon valmistujaisissa 2.6.
Ruokakulttuurin moniottelija Kim Palhus Suomen Gastronomien Seuran johtoon5.4.2016 10:38:45 EEST | Tiedote
Suomen Gastronomien Seura ry:n 30.3.2016 pidetyssä vuosikokouksessa valittiin seuran uudeksi puheenjohtajaksi keittiömestari, ravintoloitsija Kim Palhus.
Roux on Vuoden ravintola 201616.2.2016 14:00:00 EET | Tiedote
Suomen Gastronomien Seura on myöntänyt Vuoden ravintola 2016 -tunnustuksen lahtelaiselle ravintola Rouxille. Vuoden ravintola -valinnasta 31 vuoden ajan vastanneet gastronomit perustelevat valintaansa Rouxin pitkäjänteisellä työllä korkealaatuisen klassisen ranskalaisen keittiötaiteen vaalimiseksi. Jo yhdeksänvuotias ravintola Roux on kunniakkaasti kantanut Lahden parhaan ravintolan titteliä avaamisestaan lähtien ja panostanut erinomaisen ruoan lisäksi myös maamme parhaimpaan palveluun.