Juustoportti Kuopio on avattu
Liikenneaseman monipuoliset palvelut palaavat Matkukseen. Juustoportti Kuopion liikenneasemalla palvelee kahvila-ravintola, juustokauppa, kahvipaahtimo, paistopiste, juomakellari, sekä Pentikin tehtaanmyymälä. Liikenneasemalla on myös miehitetty palveleva pesukatu ja myöhemmin avataan sähköautoille latauspisteet.
”Tarjoamme uudenlaisen taukopaikan valtatie viidellä liikkuville ja paikallisille asukkaille. Haluamme olla paras taukopaikka ruokaa arvostaville. Lisäksi toivomme asiakkaiden viihtyvän ja palaavan uudelleen” kertoo Juustoportin toimitusjohtaja Timo Keski-Kasari. Yhtiö kertoo pyrkivänsä laajentamaan suomalaista ruokakulttuuria. ”Meillä on tarjolla kattavasti paitsi Juustoportin omat tuotteet, myös hyväksi ja laadukkaaksi todettujen pientuottajien erikoistuotteita. Myymälän sydämenä toimii juustotiski, josta voi maistella pitkään kypsytettyjä juustoja” jatkaa Keski-Kasari.
Liikenneasemalle on rekrytoitu 20 henkilöä, joita on perehdytetty Juustoportin arvomaailmaan alkuvuoden ajan. Yksikön esimiehenä toimii Toni Karjalainen. Ennen avajaisia liikenneasemalle ja sen yhteyteen on tehty muutostöitä, joilla kiinteistö saatiin Juustoportin ja yhteistyökumppaneiden tarpeille sopivaksi. Yhtiö toteaa investoinnin olleen yli miljoona euroa ja muutostöihin osallistuneen kymmeniä henkilöitä. Juustoportti tulee tarjoamaan nuorille kesätöitä.
Juustoportti Kuopion polttonestejakelun hoitaa Neste, joka on laajentanut kuluttajapuolen mittarikentän tuotevalikoimaa entisestään. ”Asemalta saa myös täysin jätteistä ja tähteistä valmistettua Neste MY uusiutuvaa dieseliä, jonka avulla autoilija voi vähentää kasvihuonekaasupäästöjään jopa 90 %. Tuotteen voi ottaa käyttöön välittömästi, ilman mitään muutoksia ajoneuvoihin. Lisäksi Kuopion Juustoportilta saa mittarimyynnistä AdBlue-urealiuosta, jota käytetään uusimmissa dieselmoottoreissa ja jonka käytöllä voidaan parantaa ympäristön ilmanlaatua.” kertoo Nesteen Marketing & Services -liiketoiminta-alueen Suomen toiminnoista vastaava johtaja Sam Holmberg.
Liitteet:
Kuva 1. Juustoportti Kuopio, ulkokuva
Kuva 2. Juustoportti Kuopio, havainnekuva sisätiloista
Kuvat: Juustoportti, vapaasti käytettävissä jutun yhteydessä.
Yhteyshenkilöt
Lisätietoja:
Juustoportti:
Timo Keski-Kasari
toimitusjohtaja
(0400 567 366)
Niklas Keski-Kasari
markkinointi ja viestintä
(0400 509 098)
Pentik:
Pasi Pentikäinen
toimitusjohtaja
(040 576 4491)
Salla Ahonen
markkinointijohtaja
(040 747 9622)
Neste:
Sam Holmberg, Marketing & Services -liiketoiminta-alueen
Suomen johtaja (050 458 4078)
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Juustoportti on jalasjärveläinen elintarvikealan konserni, joka on kasvanut viidessäkymmenessä vuodessa pienestä maatilajuustolasta 250 henkilöä työllistäväksi perheyritykseksi. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi kahvila-ravintolat Jalasjärvellä, Mäntsälässä, Kärsämäellä, Ylöjärvellä ja Kuopiossa, sekä ruokatuotteita valmistava Kasvis Galleria Kuopiossa. Juustoportti on tuotantotekniikaltaan Suomen moderneimpia meijereitä, ja se on maailmalla palkittu kypsytetyistä juustoistaan. Suomessa Juustoportti on saanut tunnustusta esimerkiksi hyvänä työnantajana ja perinteisen toimialan rajojen rikkojana. Juustoportti on jo yli parinkymmenen vuoden ajan luonut joka kuukausi yhden uuden, pysyvän työpaikan.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Juustoportti Oy
Juustoportin meijeri siirtyi uusiutuvalla sähköllä tuotettuun prosessilämpöön18.11.2024 12:45:22 EET | Tiedote
Jalasjärvellä sijaitseva Juustoportin meijeri pienentää lämmöntuotannon päästöjä siirtyessään tuottamaan prosessilämmön kokonaan uusiutuvalla energialla. Kiinteistön viereen on valmistunut sähkökattila, joka tuottaa koko meijerin tarvitseman prosessilämmön. Steriloinnissa tarvittava höyry on tuotettu lähialueen biokaasulla jo reilun vuoden ajan.
Juustoportin ruokatehdas on valmistunut27.6.2024 15:30:00 EEST | Tiedote
Juustoportti-konserniin kuuluvan Kasvisgallerian ruokatehdas on valmistunut Kuopion Pieneen Neulamäkeen. Rakennuksen koneistaminen tuotantokäyttöön jatkuu kesän ajan. Uusi tehdas tuplaa tuotantokapasiteetin. Ensimmäiset uuden tehtaan tuotteet ovat kaupoissa syksyllä ja ensi vuoden aikana.
Juustoportti poistaa myynnistä erän Juustoportti Vispikerma 5 dl laktoositon UHT-tuotteita21.5.2024 16:19:16 EEST | Tiedote
Juustoportti Vispikerma 5 dl laktoositon UHT-tuotteen omavalvonnassa on havaittu laatupoikkeama, jonka varotoimena poistamme myynnistä kyseisen valmistuserän. Pakkauslinjan häiriön vuoksi tuote saattaa pilaantua ennenaikaisesti. Häiriö ei koske muita Juustoportin myynnissä olevia eriä tai tuotteita.
Juustoportille tuplakultaa Itävallasta!30.10.2023 11:21:33 EET | Tiedote
Jalasjärveläinen Juustoportti on voittanut kaksi kultamitalia Tirolissa lokakuussa järjestetyssä kansainvälisessä Käsiade-juustokilpailussa. Voittajajuustot ovat aikaisemminkin kansainvälisesti palkitut Brandy-pähkinäjuusto, sekä Vuohen Grand Reserve. Kilpailussa oli satoja juustoja useista eri Europan maista. Juustoportti oli ainoa suomalainen meijeri palkittujen joukossa.
Juustoportti rakentaa uuden tehtaan Kuopioon21.6.2023 11:01:00 EEST | Tiedote
Juustoportti-konserniin kuuluva Kasvisgalleria rakentaa uuden ruokatehtaan siivittämään voimakasta kasvuaan. Rakennustyöt aloitetaan Kuopion Pienen Neulamäen alueelle ja tehtaan on määrä valmistua vuoden 2024 loppupuoliskolla. Uuteen tehtaaseen siirtyminen kaksinkertaistaa Kasvisgallerian tuotantokapasiteetin ja mahdollistaa lisäinvestoinnit tulevina vuosina.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme