KUTSU Juustoportin lehdistötilaisuuteen 22.5. klo 9.00. Onko edessämme järjetön vai jäljetön tulevaisuus?
Ei puhetta, vaan tekoja. Nyt Juustoportti kertoo lehmänmaidon muutoksesta.
Me Juustoportilla olemme vastuullisuuden edelläkävijöitä ja haluamme kantaa kortemme kekoon yhteisen pallon puolesta.
Tervetuloa Ravintola Lasipalatsin (Mannerheimintie 22-24) Helsinki-kabinettiin keskiviikkona 22.5. klo 9.00
Tarjolla aamiaista.
Terveisin,
Timo Keski-Kasari
toimitusjohtaja
Juustoportti
puh: 0400 567 366
Kuvat
Tietoja julkaisijasta
Juustoportti on jalasjärveläinen elintarvikealan konserni, joka on kasvanut viidessäkymmenessä vuodessa pienestä maatilajuustolasta lähes 250 henkilöä työllistäväksi perheyritykseksi. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi kahvila-ravintolat Jalasjärvellä, Mäntsälässä, Kärsämäellä, Ylöjärvellä ja Kuopiossa, sekä ruokatuotteita valmistava Kasvis Galleria Kuopiossa. Juustoportti on tuotantotekniikaltaan Suomen moderneimpia meijereitä, ja se on maailmalla palkittu kypsytetyistä juustoistaan. Juustoportti loi Euroopan ensimmäisen eläinten hyvinvointiin keskittyvän Vapaan lehmän tuoteperheen. Juustoportti on saanut tunnustusta esimerkiksi hyvänä työnantajana ja perinteisen toimialan rajojen rikkojana. Juustoportti on jo yli parinkymmenen vuoden ajan luonut joka kuukausi yhden uuden, pysyvän työpaikan.”
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Juustoportti Oy
Juustoportin meijeri siirtyi uusiutuvalla sähköllä tuotettuun prosessilämpöön18.11.2024 12:45:22 EET | Tiedote
Jalasjärvellä sijaitseva Juustoportin meijeri pienentää lämmöntuotannon päästöjä siirtyessään tuottamaan prosessilämmön kokonaan uusiutuvalla energialla. Kiinteistön viereen on valmistunut sähkökattila, joka tuottaa koko meijerin tarvitseman prosessilämmön. Steriloinnissa tarvittava höyry on tuotettu lähialueen biokaasulla jo reilun vuoden ajan.
Juustoportin ruokatehdas on valmistunut27.6.2024 15:30:00 EEST | Tiedote
Juustoportti-konserniin kuuluvan Kasvisgallerian ruokatehdas on valmistunut Kuopion Pieneen Neulamäkeen. Rakennuksen koneistaminen tuotantokäyttöön jatkuu kesän ajan. Uusi tehdas tuplaa tuotantokapasiteetin. Ensimmäiset uuden tehtaan tuotteet ovat kaupoissa syksyllä ja ensi vuoden aikana.
Juustoportti poistaa myynnistä erän Juustoportti Vispikerma 5 dl laktoositon UHT-tuotteita21.5.2024 16:19:16 EEST | Tiedote
Juustoportti Vispikerma 5 dl laktoositon UHT-tuotteen omavalvonnassa on havaittu laatupoikkeama, jonka varotoimena poistamme myynnistä kyseisen valmistuserän. Pakkauslinjan häiriön vuoksi tuote saattaa pilaantua ennenaikaisesti. Häiriö ei koske muita Juustoportin myynnissä olevia eriä tai tuotteita.
Juustoportille tuplakultaa Itävallasta!30.10.2023 11:21:33 EET | Tiedote
Jalasjärveläinen Juustoportti on voittanut kaksi kultamitalia Tirolissa lokakuussa järjestetyssä kansainvälisessä Käsiade-juustokilpailussa. Voittajajuustot ovat aikaisemminkin kansainvälisesti palkitut Brandy-pähkinäjuusto, sekä Vuohen Grand Reserve. Kilpailussa oli satoja juustoja useista eri Europan maista. Juustoportti oli ainoa suomalainen meijeri palkittujen joukossa.
Juustoportti rakentaa uuden tehtaan Kuopioon21.6.2023 11:01:00 EEST | Tiedote
Juustoportti-konserniin kuuluva Kasvisgalleria rakentaa uuden ruokatehtaan siivittämään voimakasta kasvuaan. Rakennustyöt aloitetaan Kuopion Pienen Neulamäen alueelle ja tehtaan on määrä valmistua vuoden 2024 loppupuoliskolla. Uuteen tehtaaseen siirtyminen kaksinkertaistaa Kasvisgallerian tuotantokapasiteetin ja mahdollistaa lisäinvestoinnit tulevina vuosina.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme