
Ruokahitti Boltsi kehitti uutuuden – ja diskasi toisen

Leivon Leipomon uusi Boltsi Morocco tuo pyöryköihin virkistävää vaihtelua: maku on veikeän mausteinen muttei polttavan tulinen. Koukuttavuuden salaisuus on Marokon makumaailman legendaarinen ras el hanout -mausteseos.
”Jotain tuttua, jotain uutta. Kun Boltsi on tuttu, niin johan suomalaisen kelpaa testata pohjoisafrikkalaista makumaailmaa. Säpäkkä se on, kun mukana on kurkumaa ja inkivääriä”, Leivon Leipomon toimitusjohtaja Harri Jaakkola kuvaa.
Riittääkö Boltsi Moroccoa jo helmikuussa kaikille, Harri Jaakkola?
”Haipakkaa pitää, kun täysillä painetaan. Kun Boltsi tuli markkinoille, niin kyllähän siinä kaupan hyllyt ryysti tyhjää. Nyt tiedetään olla hereillä”, Harri Jaakkola lupaa.
Periaatteen Boltsi – aina lisäaineeton
Niin lihansyöjille kuin vegaaneille maistuva Boltsi on lisäaineeton, toisin kuin monet muut valmisruoat.
”Lihapyöryköissä voi olla neljäkin E-koodia. Boltsin lisäaineettomuus on meille ihan keskeinen juttu. Oli tipalla, ettemme julkistaneet toistakin Boltsi-uutuutta. Kaikki oli valmiina, mutta reseptissä oli yksi lisäaine. Katsottiin peiliin ja pistettiin takaisin tuotekehitykseen”, Harri Jaakkola sanoo.
Morocco Tampereelta
Boltsi Morocco on kotoisin yli satavuotiaasta Leivon Leipomosta Tampereelta. Uutuuden rinnalla jatkaa tuttu kaksikko: Boltsi Original ja Boltsi Chili-tomaatti. Kaura-siemenpyörykkä Boltsi oli Suomen myydyin uutuuselintarvike vuonna 2019.
Boltsi Moroccon faktat
- Lisäaineeton, laktoositon, runsaskuituinen, soijaton ja vegaaninen pyörykkä
- Sisältää kauraa, auringonkukan-, pellavan- ja kurpitsansiemeniä ja ras el hanout -mausteseosta
- Helppo lämmittää aterialle; sopii myös kylmänä naposteltavaksi
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Harri Jaakkola, toimitusjohtaja, Leivon Leipomo Oy
0500 734 052, harri.jaakkola@leivonleipomo.fi
Kuvat
Tietoja julkaisijasta
Leivon Leipomo Oy on Tampereen vanhin yksityinen leipomoalan yritys. Sen perusti vuonna 1913 leipuripariskunta August ja Fanny Leivo. Leipomo on säilynyt saman perheen omistuksessa, ja nykyinen toimitusjohtaja Harri Jaakkola on neljännen polven leivolainen. Leivon Leipomo työllistää noin sata henkilöä. Tämänhetkiset pisimmät työurat ulottuvat viidelle vuosikymmenelle. Leivon Leipomon suosituimpia tuotteita ovat Leivon Arina, Jyväjemmari ja ProTerve siemenleipä. Vuonna 2019 Leivon Leipomon kaura-siemenpyörykkä Boltsi voitti Suomalainen Menestysresepti -innovaatiokilpailun.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Leivon Leipomo Oy
Juhliva neljännen polven leipomo tuntee leipäkulttuurin muutokset21.9.2023 08:10:00 EEST | Tiedote
110 vuotta täyttävä Leivon Leipomo tietää, kuinka leipomot vapauttivat Tampereen kotiäidit työelämään ja kuinka ohran terveellisyys unohdettiin. Juhlavuottaan viettävää perheyritystä johtaa serkusten nelikko.
Unohdettu ohra palaa suomalaiseksi superfoodiksi23.8.2023 08:51:00 EEST | Tiedote
Kaurabuumin vanavedessä nousee esiin perinteinen suomalaisvilja, joka yllättää terveellisyydellään. Ohran ravintoarvot ja vaikutukset esimerkiksi kolesterolin hallintaan ovat kauran veroiset. Täysjyväohra leivotaan nyt palaleiviksi ennätyksellisellä ohrapitoisuudella.
Sataprosenttinen kaurapasta onnistui viimeinkin – innovaatio vaati lähes seitsemänsataa testiä26.8.2021 07:52:00 EEST | Tiedote
Leivon Leipomo on kehittänyt Suomen ensimmäisen sataprosenttisen kaurapastan. Aiemmissa kaurapastoissa on ollut kauraa noin kolmannes. Uusi Kaurakas tuulettaa pastahyllyä myös vastuullisuudellaan: kotimainen täysjyväkaura kulkee vain noin seitsemänkymmentä kilometriä matkallaan pellolta pastaksi.
HKScan Leivon Leipomon kumppaniksi kehittämään Boltsi-tuoteperhettä20.5.2020 09:05:00 EEST | Tiedote
Leivon Leipomo Oy ja HKScan Oyj perustavat yhteisyrityksen, joka kehittää Boltsi-tuoteperhettä ja edistää sen kasvua. Boltsi kaura-siemenpyörykät ovat Leivon Leipomon innovaatio.
Hittituote Boltsia myyty pian miljoona rasiaa – uusi maku tulossa30.12.2019 07:45:00 EET | Tiedote
Perheyritys Leivon Leipomon Boltsi-pyörykkää myytiin vuonna 2019 enemmän kuin mitään muuta uutuuselintarviketta – mukaan lukien kotimaisten suuryritysten ja monikansallisten jättien uutuudet. Kaupan hyllyyn pyörähtää pian miljoonas Boltsi-pakkaus ja myös uusi maku.