
Arvostettu Chaîne des Rôtisseurs-kilpi myönnettiin maaliskuussa kolmelle ravintolalle
OOBU -saaristoravintola 9.3.
Turkulaiselle ravintola ravintola OOBulle myönnettiin Rôtisseurs-kilpi 9.3. Ravintola tarjoaa raikkaita saaristolaisruokia, perinteikkäässä Bassin talossa. Kalaa, lammasta ja kasviksia tarjoillaan monessa muodossa, perinteitä kunnioittaen ja uusinta keittiöosaamista hyödyntäen. Ravintolan henkilökunnalla löytyy kokemusta maailmanmestaruuden voittamisesta Suomen kokkimaajoukkueessa sekä Michelin ravintolan menestyksekkäästä johtamisesta. Yksi ravintolan ruokatuotteen kantavista voimista on gluteenittomuus ja laktoosittomuus. Juomavalikoimassa on keskitytty vanhan mantereen laadukkaisiin viineihin sekä lähi- ja pienpanimoiden tuotteisiin. Ravintola tarjoaa korkeatasoisia herkkuja, jotka ravitsevat sielua ja ruumista. OOBu on Turun alueen 10:s Rôtisseurs-kilpiravintola. Turun seudulta löytyy myös kuusi kilven saanutta myymälää.
Arctic Light -ravintola 19.3.
Rovaniemeläiselle Arctic Light hotellin ravintolalle myönnettiin Rôtisseurs-kilpi 19.3. Arctic Light hotellin ravintolan ruokatuotteessa korostuvat pohjoiset uniikit raaka-aineet ja raaka-aineiden makua korostavat taidokkaat valmistusmenetelmät. Ravintola on kiinnittänyt suurta huomiota myös kattavaan ja laadukkaaseen juomatarjontaan. Rôtisseurs-kilpi nostaa esiin ennen kaikkea ravintolan korkean keittiö- ja palveluosaamisen pohjoisten raaka-aineiden parissa. Arctic Light on Lapin alueella 11:s Rôtisseur kilpiravintola. Lapista löytyy myös yksi kilpimyymälä.
KULTÁ Kitchen 6 Bar -ravintola 21.3.
Helsinkiläiselle Helsinkiläiselle KULTÁ Kitchen & Bar -ravintolalle myönnettiin Rôtisseur-kilpi 21.3. Kultá Kitchen & Bar -ravintolan korkea taso tulee esille laadukkailla raaka-aineilla, viinivalinnoilla ja upealla esillepanolla. Kultá Kitchen & Barissa luodaan elämyksiä, jossa ravintolan salihenkilökunta vahvistaa keittiön ainutlaatuisia makuja loistavalla palvelulla ja jättää asiakkaalle ravintolavierailusta miellyttävän muistijäljen. Kultá Kitchen & Bar tarjoaa Helsingin keskustassa pohjoisen jylhyyttä, kauneutta ja makuja. Ravintolassa arvostetaan pohjoisen juuria, puhtaita raaka-aineita ja luonnollisia makuja. Ravintola sijaitsee Lapland Hotels Bulevardin yhteydessä. Kultá Kitchen & Bar on Helsingin alueen 16:s Rôtisseurs-kilpiravintola. Lisäksi kilpi on myönnetty kahdelle laivaravintolalle ja Helsingin seudulta löytyy seitsemän kilven saanutta myymälää.
”Olemme iloisia, että vihdoinkin voimme ravintola-alaa kohtuuttomasti rasittaneen pahdemiarajoitusten jälkeen nostaa korkeatasoisia ravintoloita esille. Kaikki kolme uutta Chaîne de Rôtisseurs-kilpiravintolaa edustaa huippuosaamista. Rôtisseurs-kilpiyritykset tarkistetaan vuosittain. Ravintolan toiminnan on täytettävä Chaîne de Rôtisseursin tavoitteet, joita ovat kansallisen keittiön vaaliminen, gastronomian kehittäminen, alueellisten sekä kulinaaristen perinteiden säilyttäminen ja kehittäminen. Kilpi on ennen kaikkea merkki ravintolan korkeasta laadusta, joka mahdollistaa mieleenpainuvia makuelämyksiä erinomaisen ruoan ja ammattitaitoisen salihenkilökunnan myötä. ”, toteaa Chaîne des Rôtisseurs Finlanden valtavouti Johanna Hornborg-Ojala.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Johanna HornborgBailli Délégué Finlande, Suomen valtavouti
Chaîne des Rôtisseurs Finlanden puheenjohtaja
Niki MalmrosChargee de Presse, viestintä
Chaîne des Rôtisseurs Finlanden viestintävastaava
Kuvat
Tietoja julkaisijasta
Chaîne des Rôtisseurs Finlande
Chaîne de Rôtisseurs on kansainvälinen gastronominen järjestö, jonka
toiminnan lähtökohtana on yhdistää alan harrastajat ja ammattilaiset.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Chaîne des Rôtisseurs Finlande
Kaksi uutta ravintolaa sai lokakuussa Chaîne des Rôtisseurs -ravintolakilven / Kuokkalan Kartano ja Ravintola OR18.10.2023 15:39:54 EEST | Tiedote
Jyväskylässä sijaitseva Kuokkalan Kartano ja Helsinkiläinen Hotelli Tornissa sijaitseva Ravintola OR ovat saaneet laadukkaasta gastronomiasta, hyvästä palvelusta ja kulinaaristen perinteiden erinomaisesta vaalimisesta kansainvälisen ruokajärjestön Chaîne des Rôtisseurs -kilven. Kilpi on osoitus aidosta intohimosta ruokaan, viineihin ja loistavaan asiakaspalveluun.
Poriin toinen Chaîne des Rôtisseurs -ravintolakilpi11.9.2023 15:14:02 EEST | Tiedote
Porin keskustassa, Eetu Salinin aukiolla sijaitsevalle Borg Kitchen & Barille myönnettiin lauantaina 9.9. kansainvälisen ruokajärjestön Chaîne des Rôtisseurs -kilpi. Kilpi on osoitus ravintolan gastronomian korkeasta tasosta, erinomaisesta palvelusta sekä alueellisten ja kulinaaristen perinteiden kehittämisestä.
Chaîne des Rôtisseurs Finlande 60vuotta23.8.2023 12:51:26 EEST | Tiedote
Chaîne des Rôtisseurs Finlande perustettiin 60 vuotta sitten, juhlakapituli järjestetään Tampereella 25–27.8. Kansainvälisesti suurin ja vanhin gastronominen järjestö Chaîne des Rôtisseurs perustettiin jo vuonna 1248, jolloin Ranskan kuningas Ludvig IX Pyhä antoi nuorten keittiö ammattilaisten tietojen ja taitojen kehittämiseksi julistuksen eri mestarikiltojen järjestämiseksi. Järjestön ensimmäinen suomalainen jäsen oli tamperelainen Jorma Soiro vuonna 1963. Järjestön perustamiseen Suomessa vaikutti erityisesti kolme henkilöä Jorma Soiro, Onni Salo sekä Armas J.Pulla.
Lappiin toinen Chaîne des Rôtisseurs myymäläkilpi21.8.2023 15:48:26 EEST | Tiedote
Sodankylän Sattasessa sijaitsevalle Lapin Gourmetkokkien herkkupuodille myönnettiin lauantaina kansainvälisen ruokajärjestön Chaîne des Rôtisseurs -kilpi. Kilpi on osoitus korkeasta tasosta ja osaamisesta.
Sahanlahti Resortin Ravintola Koskivahdille ravintola-alan Chaîne des Rôtisseurs -kilpi25.5.2023 11:47:30 EEST | Tiedote
Puumalassa, välkehtivän sinisen Saimaan rannalla sijaitsevan Sahanlahti Resortin Ravintola Koskivahdille myönnettiin viime viikonloppuna Chaîne des Rôtisseurs -kilpi. Kilpi on osoitus ravintolan korkeasta tasosta, pitkäjänteisestä ammattitaidon jatkuvasta kehittämisestä sekä ammattitaitoisesta salihenkilökunnasta.