SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Bistro Heilin parsaviikot käynnistävät keväisen juhlasesongin

Jaa
Hento parsa lisukkeineen on hienostunut valinta kevään eri juhliin. Joensuun Bistro Heilin valmiit parsamenut juomasuosituksineen helpottavat juhlasuunnittelijan työtä. Valmiiden menuiden lisäksi tarjolla on parsan ympärille koottuja klassikkoannoksia. Nyt alkaneet parsaviikot jatkuvat 24.5.2022 saakka.
Bistro Heilin Parsaa Hollandaise
Bistro Heilin Parsaa Hollandaise

Parsasesongin käynnistyminen kuvastaa uutta alkua; luonnon heräämistä eloon, valon tuloa ja makuaistien virkistymistä tuoreille raaka-aineille. Miedonmakuiselle parsalle lisukkeet valitaan huolella, jotta parsan maku säilyy pääosassa. Bistron parsalista noudattaakin melko klassista linjaa.

”Annoksista klassisin, ja todennäköisesti suosituimmaksi nouseva, on Parsaa Hollandaise. Kepeä parsa yhdistettynä pariloituun kalaan on aina hyvä valinta, meillä parsa yhdistetään kuhaan. Oma suosikkini on ruokahalua herättelevä parsakeitto”, Bistro Heilin ravintolapäällikkö Eerik Elavuori kertoo.

Parsa sopii juhlaan kuin juhlaan

Parsakausi tarjoaa hyvän syyn lähteä ulos ja ravintolaan syömään, sillä parsa sopii monenlaiseen herkutteluhaluun ja moniin eri tilanteisiin. Vappuun ja kevään juhliin parsamenut antavat hienon säväyksen. Valmiiksi koostettuja parsamenuita myydään vuosi vuodelta yhä enemmän, sillä asiakkaat arvostavat valmiiksi mietittyjä kokonaisuuksia juomasuosituksineen.

”Suosittelen lämpimästi parsamenuta niin perhe- kuin yritysjuhlien tarjoiluksi. Juhlahetken alkuun lasi kauniisti kuplivaa samppanjaa ja jälkiruoaksi sopivan kirpeä raparperinen jälkiruoka tai makea mansikkakakku – ja juhla on valmis”, Elavuori toteaa.

Original Sokos Hotel Kimmelin tyylikkäät tapahtumatilat sympaattisista lasikuutioista upeisiin sviitteihin tarjoavat parsan ympärille kootuille juhlille arvoisensa miljöön.

Bistro Heili, Original Sokos Hotel Kimmel, Itäranta 1, Joensuu.

Avoinna ma-to klo 11–22.30, pe-la klo 11–23, su klo 14–21.

Lue lisää ja varaa pöytä: https://www.raflaamo.fi/fi/joensuu/bistro-heili

Pyydä tarjous ja menuehdotus yritysjuhliin: sales.karelia@sokoshotels.fi

Lisätiedot: Eerik Elavuori, Bistro Heili, puh. 050 5902581, eerik.elavuori@sok.fi

Bistron parsamenu

  • Parsakeittoa
  • Kuhaa ja Parsaa Hollandaise
  • Raparperipaistos, vaniljajäätelöä ja mansikkaa

S-Etukortilla 45,50 e / norm. 49 e

Mestarin parsamenu

  • Parsakeittoa
  • Parsaa ja pippuripihviä, tomaatti-voikastike
  • Raparperipaistos, vaniljajäätelöä ja mansikkaa

S-Etukortilla 53 e / norm. 56 e

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Eerik Elavuori, ravintolapäällikkö, Bistro Heili, puh. 050 5902581, eerik.elavuori@sok.fi

Kuvat

Bistro Heilin Parsaa Hollandaise
Bistro Heilin Parsaa Hollandaise
Lataa
Bistro Heili, ravintolasali
Bistro Heili, ravintolasali
Lataa

Tietoja julkaisijasta

SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

http://www.s-ryhma.fi

S-ryhmä on suomalaisten kotitalouksien omistama kaupparyhmä. S-ryhmän muodostavat 19 alueosuuskauppaa, SOK sekä niiden tytäryhtiöt. ​ 

Tarjoamme arjen palveluita päivittäis- ja käyttötavarakaupassa, hotelleissa & ravintoloissa, tavarataloissa, liikennemyymälöissäja oman pankkimme kautta. ​ 

Olemme suurin yksityinen työllistäjä Suomessa – meitä s-ryhmäläisiä on noin 40 000. Toimimme tinkimättömästi yhdenvertaisuutta edistäen sekä luonnonvaroja kunnioittaen, ja olemme Suomen suurin kotimaisen ja lähiruoan myyjä. Verojalanjälkemme on lähes 1,9 miljardia euroa, ja investoimme Suomeen vuosittain noin 500 miljoonaa euroa. ​​ 

#parempipaikkaelää

SOK:n viestintä tarjoaa median edustajille ajankohtaista tietoa S-ryhmästä. Viestintämme palvelee mediaa arkisin klo 9–16.

Mediapuhelin: 050 472 2745 (pvm/mpm)
Sähköposti: viestinta@sok.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Grillikaupoilla näkyy nyt suomalaisten asennemuutos – Prisman myyntidata kertoo minkä hintaisia grillejä tällä hetkellä halutaan26.3.2025 07:22:00 EET | Tiedote

Usein kuultu vitsi suomalaisten päättäväisyydestä grillata säällä kuin säällä vaikuttaisi pitävän monen kohdalla paikkansa, kertoo Prisman asiakasomistajille tehty tuore kyselytutkimus. Vaikka suurin osa lähes 1200 vastaajasta on poutasään grillaajia (69 %), merkittävä osa (25 %) on valmis pistämään grillin kuumaksi olosuhteista riippumatta. Kyselystä sekä Prisman tuoreesta myyntidatasta selviää myös, millainen grilli nyt halutaan ja mitä sinne aiotaan laittaa.

S-ryhmän päivittäistavarakaupan vahva vuosi mahdollistaa jatkopanostukset myymäläverkoston ja verkkokaupan kehittämiseen26.3.2025 07:15:00 EET | Tiedote

S-ryhmän päivittäistavarakauppa kasvatti edelleen markkinaosuuttaan vuonna 2024. S-ryhmän päivittäistavarakaupan myynti kasvoi 3,6 prosenttia vuonna 2024. Nielsenin myymälärekisterin mukaan S-ryhmän päivittäistavarakaupan markkinaosuus oli viime vuonna 48,8 prosenttia (+0,6 %-yks.). S-ryhmä vahvisti asemaansa myös ruoan verkkokaupan markkinajohtajana ja jatkoi investointeja sekä myymäläverkoston että verkkokaupan kehittämiseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye