
Chaîne des Rôtisseurs-kilpi on myönnetty kahdelle tasokkaalle ruokakaupalle

K-Citymarket Pirkkala, Pirkkala
K-Citymarket Pirkkalan kauppias Chevalier Petri Putila vastaanotti arvostetun Rôtisseurs-kilven 1.6.2022 ja järjesti kilvenluovutusjuhlat gastronomisille kuluttajille. K-Citymarket on tunnettu koko Tampereen alueella hyvin laajasta ja laadukkaasta valikoimasta. Petri Putila on tehnyt henkilökunnan kanssa myymälässä kovaa työtä ja työtä jatketaan, sillä heidän tavoitteenaan on olla Suomen paras kauppa. Luovutustilaisuudessa vieraille esiteltiin mm. kaupan oma olutpanimo, jonka Himo-oluita myydään myös heidän omassa panimomyymälässä. Toiminnassa on myös oma pienkahvinpaahtimo Pirkkalan paahtimo ja oma Pirkkalan jäätelötehdas. Kahden viikon päästä heidän tarkoitus on avata uusi ravintolamaailma Birk, jonka tuotteita voi ostaa kaupasta mukaan tai nauttia omassa ravintolassa.
K-Supermarket Tapiola, Espoo
Espoon Tapiolassa Kauppakeskus Ainoassa sijaitsevalle K-Supermarket Tapiolalle myönnettiin ruoan, raaka-aineiden ja palvelun korkeasta tasosta Rôtisseurs-kilpi 12.4.2022. K-Supermarket Tapiola on Espoossa yksi merkittävimmistä ruokakaupoista, joka on panostanut valikoimansa määrään ja laatuun jo pidemmän aikaa. Kauppias Sami Taivassalon tavoitteena on olla päivittäisi- ja herkkuvalikoimalla alueen ykkönen. K-Supermarket Tapiolassa on tehty merkittäviä panostuksia mm. palvelun kehittämiseen, palvelutiskin uudistamiseen ja henkilökunnan palveluosaamiseen.
Chaîne des Rôtisseurs Finlande on Suomen merkittävin kansainvälinen gastronominen järjestön, jonka tavoitteena on edistää alan ammattilaisten ja harrastajien yhteistyöstä, vaalia ja edistää kansallista ruokakulttuuria sekä kannustaa nuorten ammattilaiskokkien ja viiniammattilaisten kehittymistä. Järjestö myöntää laatukriteerien perusteella ravintoloille ja korkean tason herkkumyymälöille Rôtisseurs-kilven, joka on merkittävä tunnustus ruoka- ja palvelutuotteen laadusta.
Kilpiperusteena herkkumyymälöissä on mm. myymälän yleisilme ja siisteys, tuotevalikoiman laajuus, hinnoittelu ja tuotteiden esillepano sekä henkilökunnan tietotaidot osastoittain ja saatavan palvelun ystävällisyys ja sujuvuus. Kilpimyymälöissä arvioidaan myös tuoretuotteiden valikoiman laajuutta ja -kattavuutta ja kiinnitetään huomioita paikallisten tuotteiden tarjontaan (lähiruoka). Oleellisena ja tärkeänä osana on lisäksi tarjolla oleva leipä- ja juustovalikoima sekä kattava pakasteruokavalikoima.
Molemmissa tilaisuuksissa kilven luovutti Chaîne des Rôtisseurs Finlanden valtavouti Johanna Hornborg-Ojala.
Lisätietoja kauppiailta ja paikallisvoudeilta:
K-Citymarket Pirkkala, K-Kauppias Petri Putila, puh. +358 50 466 9934, petri.putila@citymarket.fi
Chaîne des Rôtisseurs Tampere, vouti Markki Palve, puh. 044-5609471 , tampere@rotisseurs.fi
K-Supermarket Tapiola, K-Kauppias Sami Taivassalo, puh. 040 822 7904, sami.taivassalo@k-supermarket.fi
Chaîne des Rôtisseurs Helsinki, vouti Vesa Loponen, puh. 0400-605 045, helsinki@rotisseurs.fi
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Johanna HornborgBailli Délégué Finlande, Suomen valtavouti
Chaîne des Rôtisseurs Finlanden puheenjohtaja
Niki MalmrosChargee de Presse, viestintä
Chaîne des Rôtisseurs Finlanden viestintävastaava
Kuvat
Liitteet
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Chaîne de Rôtisseurs on kansainvälinen gastronominen järjestö, jonka toiminnan lähtökohtana on yhdistää alan harrastajat ja ammattilaiset. Jäsenyys tarjoaa elämyksiä muun muassa illallisten, workshoppien ja tuottajavierailuiden muodossa. Samanhenkisessä seurassa nautitaan - toisinaan juhlavammin, toisinaan hyvinkin rennosti - hyvän ruoan, juoman ja palvelun parissa. Kilpiravintolat yli 70 maassa ovat tiiviisti mukana toiminnassa.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Chaîne des Rôtisseurs Finlande
Kaksi uutta ravintolaa sai lokakuussa Chaîne des Rôtisseurs -ravintolakilven / Kuokkalan Kartano ja Ravintola OR18.10.2023 15:39:54 EEST | Tiedote
Jyväskylässä sijaitseva Kuokkalan Kartano ja Helsinkiläinen Hotelli Tornissa sijaitseva Ravintola OR ovat saaneet laadukkaasta gastronomiasta, hyvästä palvelusta ja kulinaaristen perinteiden erinomaisesta vaalimisesta kansainvälisen ruokajärjestön Chaîne des Rôtisseurs -kilven. Kilpi on osoitus aidosta intohimosta ruokaan, viineihin ja loistavaan asiakaspalveluun.
Poriin toinen Chaîne des Rôtisseurs -ravintolakilpi11.9.2023 15:14:02 EEST | Tiedote
Porin keskustassa, Eetu Salinin aukiolla sijaitsevalle Borg Kitchen & Barille myönnettiin lauantaina 9.9. kansainvälisen ruokajärjestön Chaîne des Rôtisseurs -kilpi. Kilpi on osoitus ravintolan gastronomian korkeasta tasosta, erinomaisesta palvelusta sekä alueellisten ja kulinaaristen perinteiden kehittämisestä.
Chaîne des Rôtisseurs Finlande 60vuotta23.8.2023 12:51:26 EEST | Tiedote
Chaîne des Rôtisseurs Finlande perustettiin 60 vuotta sitten, juhlakapituli järjestetään Tampereella 25–27.8. Kansainvälisesti suurin ja vanhin gastronominen järjestö Chaîne des Rôtisseurs perustettiin jo vuonna 1248, jolloin Ranskan kuningas Ludvig IX Pyhä antoi nuorten keittiö ammattilaisten tietojen ja taitojen kehittämiseksi julistuksen eri mestarikiltojen järjestämiseksi. Järjestön ensimmäinen suomalainen jäsen oli tamperelainen Jorma Soiro vuonna 1963. Järjestön perustamiseen Suomessa vaikutti erityisesti kolme henkilöä Jorma Soiro, Onni Salo sekä Armas J.Pulla.
Lappiin toinen Chaîne des Rôtisseurs myymäläkilpi21.8.2023 15:48:26 EEST | Tiedote
Sodankylän Sattasessa sijaitsevalle Lapin Gourmetkokkien herkkupuodille myönnettiin lauantaina kansainvälisen ruokajärjestön Chaîne des Rôtisseurs -kilpi. Kilpi on osoitus korkeasta tasosta ja osaamisesta.
Sahanlahti Resortin Ravintola Koskivahdille ravintola-alan Chaîne des Rôtisseurs -kilpi25.5.2023 11:47:30 EEST | Tiedote
Puumalassa, välkehtivän sinisen Saimaan rannalla sijaitsevan Sahanlahti Resortin Ravintola Koskivahdille myönnettiin viime viikonloppuna Chaîne des Rôtisseurs -kilpi. Kilpi on osoitus ravintolan korkeasta tasosta, pitkäjänteisestä ammattitaidon jatkuvasta kehittämisestä sekä ammattitaitoisesta salihenkilökunnasta.