Kauppakeskus AINOA

Hyvän tekemisen taikaa: Kauppakeskus AINOA keräsi joulusukkahaasteellaan lähes 300 villasukkaparia

Jaa

Kauppakeskus AINOA haastoi osana Joulupuu-keräystä asiakkaansa ja henkilökuntansa neulomaan 100 paria villasukkia vähävaraisille espoolaisille lapsille ja nuorille. Sukkaparien määrä yllätti.

Erilaisia villasukkia roikkumassa joulukuusesta.
Kauppakeskus AINOAn asiakkaat ja henkilökunta neuloivat värikkäitä villasukkia Joulupuu-keräykseen vähävaraisille espoolaisille lapsille ja nuorille. Kuva: Kauppakeskus AINOA.

Sukat lahjoitetaan Joulupuu-keräykseen, jonka kanssa kauppakeskus on tehnyt yhteistyötä monen vuoden ajan. Joulupuu-keräyksen ideana on antaa lahjoja lapsille, joiden perheillä ei muuten olisi niihin varaa. Lahjat jaetaan saajilleen Espoon kaupungin sosiaalitoimen kautta. Keräyksen järjestää Joulupuu ry.

“Sydämeltään suuri -lupauksemme vie meitä kohti hyviä tekoja. Kun AINOA syksyllä täytti kymmenen vuotta, pohdimme, millaisia pieniä hyviä tekoja voisimme yhdessä tehdä. Yllätyimme, miten ihmiset lähtivät mukaamme tähän villasukkahaasteeseemme ja miten konkreettinen joulumuistaminen sai ihmiset osallistumaan näin runsain joukoin”, iloitsee AINOAn kauppakeskusjohtaja Marja-Liisa Finska.

Sukkia tuli eri kokoisia ihan pienistä vauvan sukista isoihin sukkiin, jotka sopivat myös ensimmäiseen omaan kotiinsa muuttaville nuorille. Lasten ja nuorten asia on tärkeä AINOAn asiakkaille. Kauppakeskustiimi pakkasi sukat itse noin kymmenen hengen porukalla.

“Kutsuimme työkaverimme mukaan. Tavoitteenamme oli lisätä työhyvinvointia sekä tarjota henkilöstölle tapa osallistua ja vaikuttaa yhteisöissä. Tämä oli jo toinen vuosi, kun paketoimme Joulupuu-keräyksen lahjoja yhdessä. Uskoisin, että tästä tulee meille perinne”, Finska sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Erilaisia villasukkia roikkumassa joulukuusesta.
Kauppakeskus AINOAn asiakkaat ja henkilökunta neuloivat värikkäitä villasukkia Joulupuu-keräykseen vähävaraisille espoolaisille lapsille ja nuorille. Kuva: Kauppakeskus AINOA.
Lataa

Linkit

Tietoa julkaisijasta

Kymmenenvuotias AINOA on kasvanut Tapiolan honkien helmoissa uniikiksi, yli sadan rakkaudella rakennetun erikoisliikkeen, ravintolan ja kahvilan yhdistelmäksi. Vuonna 2022 AINOA:ssa vieraili 8,7 miljoonaa kävijää ja myyntikin kipusi 22 %, noin 207 miljoonaan euroon. AINOA on sydämeltään suuri kauppakeskus, jonka omistaa kotimainen Lähitapiolan Keskustakiinteistöt Oy.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kauppakeskus AINOA

Kauppakeskus AINOA kokoaa tapiolalaiset yhteen kulttuurin ja tapahtumien äärelle30.11.2023 08:21:00 EET | Tiedote

Kauppakeskus AINOA ei ole pelkästään paikka ostoksille – se on elävä yhteisö, joka on mukana rakentamassa Tapiolasta kulttuurin ja tapahtumien keskipistettä. AINOAn viimeisin yhteistyö Espoon modernin taiteen museon EMMAn kanssa on esimerkki siitä, miten kauppakeskus osallistuu alueen kehittämiseen. Joulukuun aikana luvassa on muun muassa joulumyyjäisiä ja Tapiolan Kamerakerhon valokuvanäyttely.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye