Romano Missio ry

Lähisuhdeväkivalta koskettaa etnisyydestä riippumatta

Jaa

Romano Mission hallinoima Arvokas elämä -hankkeen päätösseminaari käsittelee romaniyhteisössä ilmenevää lähisuhdeväkivaltaa ja esitelee kolmivuotisen hankkeen saavutuksia. Järjestettävä seminaari tuo yhteen asiantuntijoita ja yleisön jakamaan kokemuksia ja oppeja kolmivuotisen projektin varrelta. Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisia näkökulmia ja työkaluja lähisuhdeväkivallan ehkäisyyn yleisesti mutta etenkin romaniyhteisössä.

Lähisuhdeväkivalta kosketaa aina koko perhettä
Lähisuhdeväkivalta kosketaa aina koko perhettä Romano Missio ry

Tervetuloa Arvokas elämä -hankkeen "Lähisuhdeväkivalta koskettaa" -päätösseminaariin!

Romano Missio ry järjestää Stea-rahoitteisen Arvokas elämä -hankkeen päätösseminaarin, jossa on kehitetty kulttuurisensitiivisiä työmenetelmiä lähisuhdeväkivaltatyöhön. Seminaari tarjoaa katsauksen hankkeen saavutuksiin ja esittelee asiakaskertomuksia sekä alan asiantuntijoiden, kuten sosiaaliohjaaja Tuula Blomeruksen (Vake) ja vastaavan sosiaalityöntekijän Jenni Lemercierin (Pääkaupungin turvakoti ry), näkökulmia.

Tapahtuman tiedot:

  • Päivä: 19. huhtikuuta 2024
  • Aika: Klo 12.30-15.00
  • Paikka: Leppävaaran Lähetyskappeli, Vallikallionkuja 1, Espoo

Arvokas elämä -hanke on toiminut ennaltaehkäisyn ja varhaisen puuttumisen keinoin lähisuhdeväkivallan kierteen katkaisijana romaniyhteisössä ja lisäten turvallisuutta ja hyvinvointia. Kolmen vuoden aikana hanke on tuottanut palveluja Helsinki-Vantaa-Espoo-Kerava -alueilla, ja sen palveluiden piirissä on ollut 1265 henkilöä, mukaan lukien lähisuhdeväkivaltaa kokeneet aikuiset (naiset ja miehet) ja lapset sekä alalla työskentelevät ammattilaiset. Hankkeen ainutlaatuisuus korostuu, sillä se on ensimmäinen romaniyhteisössä ilmenevään lähisuhdeväkivaltatyöhön keskittyvä hanke.

Päätösseminaari on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lähisuhdeväkivalta kosketaa aina koko perhettä
Lähisuhdeväkivalta kosketaa aina koko perhettä
Lataa
Hankkeen logo
Hankkeen logo
Lataa
Kuvassa hankkeen työntekijät vasemmalta alkaen: Jussi Ärling, Jasmin Nyman, Miriam Hagert ja projektipäällikkö Pia Kara
Kuvassa hankkeen työntekijät vasemmalta alkaen: Jussi Ärling, Jasmin Nyman, Miriam Hagert ja projektipäällikkö Pia Kara
Lataa

Linkit

Romano Missio ry on Suomen ensimmäinen sekä vanhin romanijärjestö ja se on sitoutunut edistämään romaniväestön hyvinvointia ja oikeuksia Suomessa. Yhdistyksen toiminta kattaa laajan kirjon palveluita ja projekteja, jotka tähtäävät kulttuurisen ymmärryksen lisäämiseen ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden vahvistamiseen. Romano Missio työskentelee aktiivisesti mm. lähisuhdeväkivallan ennaltaehkäisyssä ja tarjoaa tukea ja neuvontaa romaniperheille. Järjestön tavoitteenaan on luoda turvallisempi ja tasa-arvoisempi yhteiskunta kaikille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Romano Missio ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye