Wolfcom

Menevä taksipalvelu laajentaa Jyväskylässä

Jaa

Jyväskylän alueella aiemmin Kela-takseja operoinut kotimainen perheyhtiö Menevä tuo taksilaivueensa myös tavallisten kuluttajien avuksi. Uusi taksipalvelu operoi Jyväskylässä pääosin sähköautoilla ja uutta ovat myös viidestä eurosta alkavat kiinteät kyytihinnat. Suomen suurin taksiyhtiö Menevä uskoo Jyväskylän taksimarkkinan kasvuun ja kilpailun kehittävän myös alan yleistä palvelutasoa.

Menevä-taksipalvelun yrittäjä ja toimitusjohtaja Tuomo Halminen kertoo uuden palvelun konkretisoivan sähköautojen hyödyt suurelle yleisölle. Teslojen alhaiset käyttökustannukset siirretään asiakkaiden eduksi edullisina hintoina, ja kyytien laadustakaan ei ole tarpeen tinkiä.
Menevä-taksipalvelun yrittäjä ja toimitusjohtaja Tuomo Halminen kertoo uuden palvelun konkretisoivan sähköautojen hyödyt suurelle yleisölle. Teslojen alhaiset käyttökustannukset siirretään asiakkaiden eduksi edullisina hintoina, ja kyytien laadustakaan ei ole tarpeen tinkiä. Menevä

Kotimainen Menevä tarjoaa taksipalveluita kuluttajille, yrityksille ja hyvinvointialueille ympäri Suomen Hangosta Kittilään. Jyväskylän alueella Menevä tunnetaan ensisijaisesti Kela-kyytien tarjoajana, mutta nyt yhtiö laajentaa tarjontansa alueen kaikkien kuluttajien saataville. Menevän ensimmäinen kokonaan sähköautoista koostuva taksilaivue aloitti huhtikuussa 2024 Tampereella ja seuraava tavoite on sähköistää Jyväskylän alueen taksimarkkinaa.

”4,95/5 asiakastyytyväisyys ja kaikki odotukset ylittänyt kysyntä Tampereella kertovat palveluajatuksemme osuneen tarpeeseen, ja rohkaisivat laajentamaan nyt myös Jyväskylään. Asiakkaiden lisäksi uusi sähköinen palvelumme kiinnostaa myös kuljettajia. Olemme saaneet Jyväskylän uuteen tiimiimme timanttisia, kadut ja nopeimmat reitit tuntevia osaajia, joiden asiakaspalveluasenne on myös oikea”, kertoo Tuomo Halminen, Menevän yrittäjä ja toimitusjohtaja.

“Olemme toimineet Jyväskylässä hyvinvointialueen kumppanina pitkään, ja tutut kuljettajat ja autot palvelevat Kela-asiakkaitamme myös jatkossa. Tuomme heidän rinnalleen nyt kuluttajille suunnatun, laadukkaan ja läpinäkyvästi hinnoitellun turvallisen taksipalvelun. Kun Menevän tilaa sovelluksen tai puhelinpalvelun kautta, noutopisteeseen kaartaa aina luotettava ja ammattitaitoinen kuljettaja. Edullisimmillaan kyydin voi hiljaiseen aikaan saada vitosella ja sovelluksesta tai soittamalla kyydin saa kiireisempäänkin aikaan keskustan taksitolppia edullisemmin. Taksan lisäksi asiakkaalle ei synny muita kuluja, sillä kyydin tilaaminen on meillä aina ilmaista”, tarkentaa Halminen.

Helposti tilattava ja tunnistettava taksi

Suomen suurimmaksi taksialan yhtiöksi kasvaneen Menevän tilauskeskuksen ja applikaation välityksessä on yli 1500 taksia. Jyväskylän uusi palvelu toteutetaan pääosin sähköautoilla, joiden edullisemmat käyttökustannukset siirretään kuluttajahintoihin. Kiireisimpään ruuhka-aikaan ja suurtapahtumissa Jyväskylän kyytitarvetta täydennetään myös Menevän Kela-kalustolla.

”Palvelumme tuo sähköautojen hyödyt suurelle yleisölle. Teslojen alhaiset käyttökustannukset siirretään asiakkaiden eduksi edullisina hintoina, ja kyytien laadustakaan ei ole tarpeen tinkiä. Olemme saaneet sähköautolaivueeseemme erittäin ammattitaitoisia kuljettajia, joiden kanssa on ilo kehittää työn houkuttelevuutta ja vetovoimaa. Tämän huomasimme jo Tampereella ja uskon saman toteutuvan Jyväskylässä”, kertoo Halminen.

Asiakkaiden ja kuljettajien tyytyväisyys aseena uudistuksessa 

Liikennekaareen kuuluva Suomen taksiuudistus laittoi alan paljon puhuttuun myllerrykseen, jonka tuloksena koko taksialan maine on kärsinyt. Menevä lukeutuu niihin harvoihin yrityksiin, joka on onnistunut alan kriisistä huolimatta kääntämään tilanteen voitokseen ja kasvamaan liikevaihdolla mitattuna alan suurimmaksi.   

”Sääntelyn vapautumisen jälkeen kyydit ovat jakautuneet entistä suuremmalle kuljettajajoukolle, jolloin yksittäisen kuljettajan ansiot ovat pienentyneet. Taksiuudistuksen jälkeen valitsemamme strategia on osoittautunut toimivaksi. Olemme keskittyneet kehittämään kuljettajien työtyytyväisyyttä ja reilua ansiota, mikä näkyy asiakkaalle laatuna ja luotettavuutena. Menevä vastaa palvelun laadusta, ajoihin ja työntekoon liittyvistä hallinnollisista asioista sekä kyytien välittämisestä. Kuljettajamme voivatkin keskittyä olennaiseen, eli asiakaspalveluun ja turvalliseen ajoon”, lupaa Halminen. 

Jyväskylän Menevä-laivue on helposti tunnistettava ja niillä ajetaan ainoastaan Menevän applikaation ja puhelinkeskuksen kautta tulevia tilauksia. Menevä-taksin voi tilata Jyväskylässä 19.6. alkaen Menevä-sovelluksella tai soittamalla veloituksetta yhtiön omaan tilauskeskukseen 0800 02120. Edullisimmillaan kiinteähintaisen Menevä-kyydin saa Jyväskylässä viidellä eurolla, eikä palveluun liity ylimääräisiä tilausmaksuja tai muita piilokuluja.

Menevä on valtakunnallinen taksipalvelu, jonka tilauskeskus ja applikaatio välittää yli 1500 taksia ympäri maan. Liikevaihdolla mitattuna (41MEUR v. 2023) pian 50 vuotta toiminut, kotimainen perheyhtiö on Suomen suurin taksialan yhtiö. Menevä-taksit palvelevat kuluttajia, yrityksiä ja julkisen sektorin sopimusasiakkaita.  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot

Tuomo Halminen, toimitusjohtaja, Menevä Oy, tuomo@meneva.fi, +358 50 5208706
Arto Peisa, markkinointijohtaja, Menevä Oy, arto@meneva.fi, +358 50 3008987
Samuel Sorainen, viestintätoimisto Wolfcom Oy, samuel.sorainen@wolfcom.fi, +358 400 579 653

Kuvat

Menevä-taksipalvelun yrittäjä ja toimitusjohtaja Tuomo Halminen
Menevä-taksipalvelun yrittäjä ja toimitusjohtaja Tuomo Halminen
Lataa
Menevä-taksipalvelun yrittäjä ja toimitusjohtaja Tuomo Halminen
Menevä-taksipalvelun yrittäjä ja toimitusjohtaja Tuomo Halminen
Lataa
Menevä-taksipalvelun yrittäjä ja toimitusjohtaja Tuomo Halminen
Menevä-taksipalvelun yrittäjä ja toimitusjohtaja Tuomo Halminen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Wolfcom PR Boutique, Helsinki, Finland

Tehtaankatu 40 B 21, 00150 Helsinki

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Wolfcom

Kesäinen Viro on täynnä tekemistä ja tapahtumia24.6.2024 12:37:09 EEST | Tiedote

Suomalaisten suosituin matkakohde Viro tarjoaa kesätekemistä ja -tapahtumaa kirjaimellisesti jokaiseen makuun. Pääkaupungissa piipahtaville risteilymatkailijoille on tarjolla monta mielenkiintoista, ajankohtaista näyttelyä kävelymatkan päässä satamasta. Euroopan kulttuuripääkaupunki 2024 Tartto on varma valinta, jos haluaa nauttia monipuolisesta kulttuuritarjonnasta ja viehättävän boheemista ilmapiiristä. Maakuntien ruokafestivaaleilta puolestaan löytyy herkuttelijoille kilometrikaupalla herkullista maistettavaa ja koettavaa.

Hansa Café Bar & Brasseriessa tiivistyy ranskalaisvaikutteiden historia14.6.2024 09:04:41 EEST | Tiedote

Helsingin keskeisimmän ytimen historiallisesti arvokas rakennuskokonaisuus on palautunut alkuperäisen kaltaiseen loistoonsa, kun NH Collection Helsinki Grand Hansa -hotelli avasi toukokuussa ovensa. Oleellinen osa kokonaisuutta on laatuhotellin monipuolinen, aina auki oleva keittiö, joka palvelee hotelliasiakkaiden lisäksi myös kokoustajia ja tapahtumavieraita sekä tarjoaa kaupunkilaisille ja ohikulkijoille viihtyisän kohtaamispaikan. 1900-luvun alun suomalaisen ruoka- ja palvelukulttuurin edelläkävijän, Seurahuoneen, manttelinperijä Hansa Café Bar & Brasserie on edelleen inspiroitunut ranskalaisista klassikoista ja ensiluokkaisista raaka-aineista.

Huomenna saunotetaan Guinnessin maailmanennätystä7.6.2024 13:20:22 EEST | Tiedote

Suomi ja Viro yrittävät saunan päivänä, huomenna lauantaina 8. kesäkuuta, tehdä kaikkien aikojen suurimmasta yhteisestä saunahetkestä virallisen GUINNESS WORLD RECORDS™ - maailmanennätyksen. Tempauksen avulla näytetään maailmalle, että yhteinen saunakulttuurimme elää ja voi hyvin, ja sauna on oleellinen osa saunakansojen arkea ja juhlaa. Jokainen saunoja voi osallistua ennätyksen tekemiseen julkaisemalla Worldsaunarecord -Facebook-ryhmään kuvan saunahetkestään EU-vaalien aattona, lauantaina kello 19–20 välillä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye