Viisas Elämä Oy

Manuela Boscon uutuuskirja "Yhteys luontoomme" sukeltaa ihmisluontoon ja luomisen syklisyyteen

Jaa

Taiteilija Manuela Boscolta julkaistaan 5.9.2024 Noora Mustajoen kirjoittama teos "Yhteys luontoomme " (Viisas Elämä, 2024). Kirja tarkastelee ihmisen luontoyhteyttä ja luovuuden syklisyyttä, ja sisältää harjoituksia luontoyhteyden syventämiseen. Julkaisun yhteydessä avautuu myös Boscon näyttely, jossa hänen kirjaa varten luomat maalaukset ovat esillä.

Kirjailijan kuva: Nikola Tomevski. Kannen kuva: Ville Juurikkala. Kansi: Jonna Nisu.
Kirjailijan kuva: Nikola Tomevski. Kannen kuva: Ville Juurikkala. Kansi: Jonna Nisu.

Nykymaailman kiireinen tahti ja luonnosta vieraantuminen saattavat estää meitä huomaamasta, että luonto ympärillämme noudattaa tiettyä jatkuvaa kiertokulkua ja syklistä rytmiä. Ihminen on osa tätä luontoa, ja siksi nämä samat syklit ovat läsnä myös meissä. Ymmärtämällä ja tutkimalla syklisyyttä syvällisesti, voimme löytää uusia mahdollisuuksia luovuudelle ja henkiselle kasvulle.

Manuela Bosco, suurperheen äiti ja yli 20 vuotta luovaa työtä tehnyt taiteilija, on kokenut monia merkittäviä muutoksia sekä yksityiselämässään että urallaan. Uusi kirja kokoaa yhteen Boscon tärkeimmät opit henkisen kasvun matkalta, joka alkoi 23 vuotta sitten hänen isänsä kuoltua.

Teos esittelee Boscon luovuuden ja luonnon syklisyyttä käsittelevän 12-vaiheisen kaavan henkiseen kasvuun ja sisältää myös harjoituksia, jotka perustuvat kundaliinijoogaan ja meditaatioon. Nämä työkalut Bosco on itse havainnut merkityksellisiksi ja tehokkaiksi elämänsä aikana.

"Uudet elämänvaiheet ovat aina tarkoittaneet luopumista tutuista asioista, mutta olen aina saanut tilalle jotakin, joka sopii paremmin elämänkulkuun. Tällä hetkellä minulla on vahva halu auttaa ja ohjata muita, jotta heidän matkansa ei tarvitsisi olla yhtä pitkä kuin minulla", Bosco kertoo.

Teos on suunnattu kaikille jotka haluavat syventää luontoyhteyttään, luovuudesta kiinnostuneille ja henkisen polun kulkijoille. Kirjan harjoitukset voivat auttaa saavuttamaan tasapainoa ja syvempää ymmärrystä elämän eri vaiheisiin.

Kirjan on kirjoittanut tietokirjailija Noora Mustajoki, ja se pohjautuu Boscon ja Mustajoen keskusteluihin luovuudesta. Teoksessa on mukana myös 12 Boscon kirjaa varten luomaa maalausta, jotka johdattelevat lukijaa läpi henkisen ja fyysisen luomisen vaiheiden aina syntymästä kuolemaan ja uudelleensyntymään asti. Maalaukset ovat esillä Gumbostrandin Galleriassa 5.9.–3.11.2024.

Yhteys Luontoomme -kirjan julkistamistilaisuus on Taidegalleria Gumbostrandissa torstaina 5.9.2024 klo 16.30-18. Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita tilaisuuteen. Ennakkoilmoittautumiset viimeistään 2.9.2024 osoitteeseen sonja.falck@konstoform.fi.

Manuela Bosco on taidemaalari, kundaliinijoogaopettaja, entinen huippu-
urheilija ja näyttelijä sekä neljän lapsen äiti. Häneltä on aiemmin ilmestynyt muun muassa tietokirja Ylitys (Teos, 2012), keittokirja Vegemania (Cozy Publishing, 2016) sekä yhdessä Pamela Tolan kanssa kirjoitettu lastenkirja Pöytä joka tahtoi kodin (Otava, 2015). Lisäksi Bosco on julkaissut oman Luvattu maa -podcast-sarjan.

Noora Mustajoki on Kittilässä asuva tietokirjailija, kustannustoimittaja sekä
kirjastotoimenjohtaja. Hän toimii myös kundaliinijoogan opettajakouluttajana. Mustajoki on
aiemmin kirjoittanut viisi tietokirjaa, joista kolme yhdessä Emilia Vasko-Kujalan kanssa: Nainen omassa voimassaan (Viisas Elämä, 2022), Naisen elämänkaari -tehtäväkirja (Viisas Elämä, 2022) ja Naisen syklit (Viisas Elämä, 2023).

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 30 vuoden kokemus kotimaisen ja ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Julkaisemme huippuasiantuntijoiden kirjoittamia innostavia ja koskettavia teoksia elämän eri osa-alueilta. Viisas Elämä on Suomen johtavin kustantamo hyvinvoinnin ja elämäntaidon kategoriassa. Teoksemme tarjoavat oivalluksia merkitykselliseen elämään.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kannen kuva: Ville Juurikkala. Kansi: Jonna Nisu.
Kannen kuva: Ville Juurikkala. Kansi: Jonna Nisu.
Lataa
Kuva: Nikola Tomevski
Kuva: Nikola Tomevski
Lataa

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Rasaliina Jänö julkaisee uuden lastenkirjasarjan – ensimmäisen osa käsittelee haasteiden edessä kasvamista ja omien vahvuuksien löytämistä19.8.2024 11:10:38 EEST | Tiedote

Kirjailija Rasaliina Jänön Kuuden kuun valtakunta -trilogian ensimmäinen osa on nyt julkaistu. Tämä lasten fantasiaseikkailu pureutuu elämän syvällisiin teemoihin kuten haasteiden edessä kasvamiseen, toisista huolehtimiseen sekä itseluottamuksen ja omien vahvuuksien löytämiseen. Samalla kirja tarjoaa jännittävän lukuelämyksen lukijalleen, temmaten mukaansa lumoavaan maailmaan ja seikkailuihin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye