Silmäaseman myymäläverkosto laajenee: Lohjan Silmäset Oy Silmäaseman omistukseen

Jaa

Silmäaseman myymäläverkosto kehittyy edelleen, kun Silmäasema Optiikka Oy on ostanut Lohjan Silmäset Oy:n. Kauppa astuu voimaan 1. syyskuuta 2024 ja Silmäsetin työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä Silmäaseman palvelukseen.

Syyskuun 1. päivä tapahtuvan liiketoimintakaupan myötä Silmäsetin myymälä Lohjantähden kauppakeskuksessa muuttuu Silmäasema-myymäläksi. Liike avautuu Silmäasemana syyskuun alussa ja siitä tulee avautuessaan 140. Silmäasema-myymälä.

Silmäsetin henkilökunta siirtyy kaupan myötä Silmäaseman palvelukseen ja jatkaa asiakkaiden palvelemista samoissa tiloissa. Asiakkaat saavat jatkossakin palvelua myös tutuilta silmälääkäreiltä: Silmäsetillä vastaanottaneet silmälääkärit ovat vastaanottaneet Silmäasemilla jo aiemmin.

”Silmäset on paikallinen, arvostettu toimija, jonka asiantuntijat ovat lohjalaisille tuttuja, joten on erityisen hienoa, että vahva ammattitaito ja asiakastuntemus säilyvät jatkossa Silmäasemalla asiakkaiden palveluksessa”, Silmäasema Optiikan aluejohtaja Tiina Paakkunainen sanoo.

Tehtävä kauppa vahvistaa entisestään Lohjan seudun Silmäaseman asemaa. Lohjan nykyisestä Prisman myymälästä tuli silmälääkärikeskus toukokuussa.  

”Silmäsetin-kaupan myötä tarkastelemme meille uuden Lohjantähden-liiketilan mahdollisuuksia. Tavoitteenamme on laajentaa palvelutarjontaamme, jotta voimme varmistaa, että Lohjalla asioivat asiakkaat saavat näkemisen ja silmäterveyden palvelut laadukkaasti ja laajasti”, Paakkunainen kertoo.

Palvelutarjontaa kasvatetaan Lohjalla mm. uuden näkökenttälaitteen myötä. Lohjantähteen saatava näkökenttälaite on ensimmäinen yksityisen toimijan näkökenttälaite koko alueella. Näkökenttätutkimus antaa laajalti tietoja näkökentän muutoksista, laajuudesta ja tarkkuudesta sekä auttaa esimerkiksi glaukooman aikaisemmassa tunnistamisessa.

”Olemme iloisia, että meille löytyi nopeasti yhteinen sävel Silmäaseman kanssa: haluamme kehittää toimintaa Lohjan alueen asiakkaiden eduksi myös jatkossa. Erityisen hienoa on, kuinka asiakkaat pääsevät jatkossa Lohjantähdessä uusittujen laitteiden äärelle, kun alueen ensimmäisen näkökenttälaitteen saamisen lisäksi myös laserlaitekantaa uusitaan”, kertoo Silmäset Oy:n Marko Määttä, silmätautien erikoislääkäri. 

Yhteyshenkilöt

Silmäasema on Suomen suurin näönhuollon ja silmäterveyden toimija. Näemme kokonaiskuvan niin asiakkaamme kohtaamisesta ja hoidosta, kuin suomalaisten silmäterveydestä. Silmäaseman yli 1 500 näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista hoitaa lähes miljoonaa asiakasta vuosittain. Silmäasemalla on lähes 150 optikkoliikettä ja silmälääkärikeskusta, 18 yksityistä silmäsairaalaa ja 7 julkisia silmäterveyspalveluita tarjoavaa yksikköä ympäri maan. Silmäaseman liikevaihto vuonna 2023 oli 230,7 miljoonaa euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Silmäasema Oy

Silmäterveyden palveluiden saatavuus Heinolassa parantuu: Silmäasema osti Heinolan NäköStudio Oy:n ja laajentaa nykyisen Kirkkokadun-myymälänsä silmälääkärikeskukseksi17.5.2024 07:45:00 EEST | Tiedote

Silmäaseman myymäläverkosto kehittyy edelleen, kun Silmäasema Optiikka Oy on ostanut Heinolassa sijaitsevan NäköStudio Oy:n. Kauppa astuu voimaan 1. kesäkuuta 2024 ja NäköStudion työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä Silmäaseman palvelukseen. Syksyn aikana Silmäaseman myymälä Heinolan Kirkkokadulla laajenee silmälääkärikeskukseksi.

Espoon Iso Omenaan Suomen uusin myymälä-sairaala: Silmäasema-myymälästä ja Medilaserista uusi Silmäaseman näkemisen keskus24.4.2024 08:38:17 EEST | Tiedote

Silmäaseman Ison Omenan myymälä sekä Silmäasema Sairaala Medilaser muuttavat huhtikuussa yhteisiin tiloihin kauppakeskuksen ensimmäiseen kerrokseen, vastapäätä Silmäasema-myymälän nykyisiä tiloja. Se on 29. huhtikuuta avautuessaan Suomen uusin Silmäasema-myymälä-sairaala. Muuton yhteydessä vanha Medilaser-brändi tulee siirtymään lopullisesti historiaan – sama tuttu henkilökunta ja ammattitaito säilyy ja kehittyy edelleen uusissa tiloissa.

Tilinpäätös 2023: Silmäaseman vahva kasvu jatkui myös vuonna 2023 Suomen talouden haasteista huolimatta26.3.2024 07:30:00 EET | Tiedote

Silmäaseman liikevaihto vuonna 2023 oli 230,7 (203,4)* miljoonaa euroa, jossa oli kasvua 13,4 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna. Kaikkiaan Silmäaseman liikevaihto on kasvanut viimeisen kolmen vuoden aikana yli 100 (2020: 130) miljoonalla eurolla. Vuoden 2023 oikaistu liiketulos oli 33,3 miljoonaa euroa. Investoinnit Suomeen olivat vuoden 2023 aikana 13,9 miljoonaa euroa.

Näin Suomi näkee: Noin 40 % suomalaisista pitää silmälasien merkitystä ulkonäköön ja persoonallisuuteen suurena – vain yhdelle neljästä merkitys on vähäinen20.3.2024 09:30:00 EET | Tiedote

Silmäaseman toteuttaman Näin Suomi näkee -tutkimuksen* tulokset todistavat silmälasien vaikuttavan identiteettiin. Naiset kokevat silmälasien merkityksen miehiä useammin suureksi, ja vähäisin merkitys korostuu 70-vuotiaiden tai vanhempien ikäryhmässä. Kaikkiaan n. 71 % suomalaisista käyttää silmälaseja tai piilolinssejä ainakin joskus.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye