Pirkanmaan hyvinvointialue

Aluehallituksen syksy alkaa kokouksella 12.8.

Jaa

Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallitus kokoontuu 12. elokuuta. Käsiteltävänä on muun muassa lausuntopyyntö asiakasmaksuasetuksen muuttamisesta ja omaishoidon tuen vapaan palvelusetelin sääntökirja.

Esityslistalla olevat asiat

  • Aluevalitus IKI2035- ohjelman toimeenpanosuunnitelmasta
  • Hyvinvointialuejohtajan ajankohtaiset asiat
  • Omaishoidon tuen vapaan palvelusetelin sääntökirjan päivittäminen ja itseoikaisu
  • Päihdepalvelujen tuotantotapa-analyysi, tilannekatsaus
  • Hankintasopimus avohuumehoidon palvelukokonaisuuden hankinnasta
  • Hyvinvointialueiden vuoden 2024 rahoituspäätöksen korjaaminen
  • Lausuntopyyntö luonnoksesta valtioneuvoston asetukseksi sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista annetun asetuksen muuttamisesta
  • Varajäsenen vaihtuminen tarkastuslautakunnassa
  • Alueellisen lääketieteellisen tutkimuseettisen toimikunnan uusien varajäsenien sidonnaisuusilmoitukset
  • Vastaus valtuustoaloitteeseen - Hyvinvointialueen on kehitettävä todelliset kustannukset huomioiva palvelujen hintalaskuri valtion kanssa käytävien tarveperusteisen hinnankorotusneuvottelujen sekä kilpailu
  • Vastaus valtuustoaloitteeseen - Hoitohenkilökunnan avuksi palkataan avustavaa henkilöstöä

Katso esityslista verkossa 

Yhteyshenkilöt

Pirkanmaan hyvinvointialue

Olemme Suomen suurin hyvinvointialue ja Pirkanmaan suurin työnantaja. Toteutamme alueellamme lakisääteistä ja valtion ohjaamaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen uudistusta. Pirkanmaalla muutokseen sisältyy laaja palveluverkon uudistus, jossa otetaan käyttöön myös uusia digitaalisia ja liikkuvia palveluja. Lisätietoja meistä pirha.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Kouluvuosi alkaa – opiskeluhuollon palvelut lasten ja nuorten tukena5.8.2024 10:59:29 EEST | Tiedote

Perusopetuksen kouluvuoden alkaessa Pirkanmaan hyvinvointialueen opiskeluhuollon ammattilaiset ovat jälleen lasten ja nuorten apuna ja tukena. Kouluterveydenhoitajan, koululääkärin, koulukuraattorin ja koulupsykologin puoleen voit kääntyä matalalla kynnyksellä mieltä painavissa asioissa. Yksittäisten oppilaiden kohtaamisen lisäksi opiskeluhuollon henkilöstö toteuttaa myös laajempaa kouluyhteisöjen hyvinvointityötä yhdessä koulun muun henkilöstön kanssa.

Henkilöstön suositteluhalukkuus parani Pirkanmaan hyvinvointialueen Fiilismittari-kyselyssä15.7.2024 11:21:54 EEST | Tiedote

Pirkanmaan hyvinvointialue mittaa työntekijäkokemusta ja henkilöstön suositteluhalukkuutta Fiilismittari-kyselyllä neljä kertaa vuodessa. Vuoden toisessa kyselyssä Fiilismittarin suositteluarvoksi muodostui -5, kun se aiemmassa kyselyssä oli -10. Turvallisuuden kokemus on edelleen korkealla, ja yksiköiden koetaan olevan turvallisia myös asiakkaille ja potilaille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye