MessukeskusMessukeskusMessukeskus

Vene 25 Båt: Messujen kalastusvene valitaan ensimmäistä kertaa helmikuussa

Jaa

Helsingin kansainväliset venemessut Vene 25 Båt tuo esille kalastusta ja veneilyä 7. – 16.2.2025 Helsingin Messukeskuksessa entistä vahvemmin. Vuosittain valittujen Messujen avo-, retki- ja yhteysveneen sekä matkaveneen lisäksi tällä kertaa messuilla palkitaan myös Messujen kalastusvene.

Tuomaristossa ovat Kalastajan Kanavan Jyri Kuusisalo (toinen oikealta), Kalastus-lehden ja kalamies.comin Antti Zetterberg (toinen vasemmalta) sekä Metsästys ja Kalastus -lehden freelancer-toimittaja Timo Sarkkinen (oikealla) että Ruoto Oy:n vene-elektroniikka-asiantuntija Jani Mäkeläinen (vasemmalla).
Tuomaristossa ovat Kalastajan Kanavan Jyri Kuusisalo (toinen oikealta), Kalastus-lehden ja kalamies.comin Antti Zetterberg (toinen vasemmalta) sekä Metsästys ja Kalastus -lehden freelancer-toimittaja Timo Sarkkinen (oikealla) että Ruoto Oy:n vene-elektroniikka-asiantuntija Jani Mäkeläinen (vasemmalla).

Valinnalla halutaan tuoda esille kalastusta ja erityisesti kalastusveneitä, sillä venemessuilla esitellään vuosittain useita kalastukseen teknisesti tai rakenteellisesti varustelua venettä. Voittajan valitsee ensi helmikuussa tuomaristo, joka arvioi kisaan osallistuvien veneiden soveltuvuutta kalastukseen.

Yleisö saa myös äänestää suosikkiaan messujen aikana. Kisassa mukana olevat kalastusveneet merkitään messuilla kyltein. Venemessuilla mukana olevat kalastusveneet saavat samalla uudenlaista näkyvyyttä.

”Tuhansien järvien ja pitkän rantaviivan Suomessa on lukuisia kalastajia, jotka tarvitsevat veneen. Nyt kun kalastusveneet nostetaan esiin messujen tarjonnasta, se helpottaa myös kalastusveneen valintaa. Toivottavasti kisa innostaa myös suomalaisia venevalmistajia panostamaan kalastusveneiden kehittämiseen entistä enemmän,” tuomaristossa toivotaan.

Vene 25 Båt Messujen kalastusveneen valitsee tuomaristo, joka koostuu kalastusmedian sekä kalastusvälinealan merkittävistä toimijoista. Tuomaristossa ovat Kalastajan Kanavan Jyri Kuusisalo, Kalastus-lehden ja kalamies.comin Antti Zetterberg sekä Metsästys ja Kalastus -lehden freelancer-toimittaja Timo Sarkkinen että Ruoto Oy:n vene-elektroniikka-asiantuntija Jani Mäkeläinen.

Messujen kalastusvene -kisaan voivat osallistua venemessuilla esiteltävät kalastusveneet, jotka ovat enintään kaksi vuotta vanhoja ja joissa on vähintään neljä teknistä tai rakenteellista ratkaisua kalastusta varten. Venemessuille osallistuvat yritykset voivat ilmoittaa veneitä kisaan 29.11. asti.

Kisaan osallistuvat veneet julkaistaan tammikuussa ja ne saavat sen jälkeen näkyvyyttä venemessujen kanavissa. Voittaja julkaistaan Venemessujen toisena viikonloppuna lauantaina 15.2.2025.

Voittajaa valittaessa tuomaristo ottaa huomioon, miten hyvin vene vastaa käyttötarkoitustaan ja miksi se on hyvä kalastusvene. Erikseen arvioidaan varustuksen tasoa, veneen layoutia, rakenne- ja tilankäyttöideoita ja näissä erityisesti uusia ratkaisuja, rakenteessa olevan tekniikan esilletuomista, tilojen toimivuutta ja ergonomiaa, hinta-laatuvaikutelmaa sekä uutuusarvoa. Ajo-ominaisuuksia ei tässä kisassa arvioida.

Helsingin Messukeskus järjestää Pohjois-Euroopan suurimman veneilytapahtuman Vene 25 Båt Helsingin kansainväliset venemessut 7.–16.2.2025 Helsingin Messukeskuksessa Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n toimeksiannosta. Messujen veneet on valittu Vene Båt -messuilla jo vuodesta 1999.

Kuvia median käyttöön http://mediabank.messukeskus.com Kuvaaja Pekka Hannila

Lisätietoja: toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo, Finnboat ry, puh. 040 673 4032, jarkko@finnboat.fi

Helsingin Messukeskus, viestinnän asiantuntija Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com

www.venemessut.fi #venemessut

Seuraa venemessuja fb:ssa: https://www.facebook.com/venemessut

ja Instagramissa @venemessut

Tietoja julkaisijasta

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) hosts Finland’s most inspiring events and exciting encounters. We create successful and lasting interactions with undisputable results. As Finland’s premier experience provider, we organise high-quality events and rent out our facilities for various occasions. Events produced by Messukeskus include, among others, Habitare, the Helsinki Book Fair, Educa, Finnbuild, Matka Nordic Travel Fair, and Helsinki International Boat Show. Messukeskus also hosts guest events such as Slush, Nordic Business Forum, Assembly, International Dog Fair, as well as many international congress and business events every year. Our premises include 7 halls, 40 convertible meeting rooms, 21 restaurants, and our own hotel.The Finnish Fair Corporation was founded in 1919. |  Messukeskus. The real social media | www.messukeskus.com @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kirja-alan edistämispalkinto jaetaan kolmatta kertaa Helsingin Kirjamessuilla15.8.2024 18:37:25 EEST | Tiedote

Kirja-alan edistämispalkinto palkitsee tai avustaa kustannusalan saavutuksia, kirja-alaan liittyviä innovaatioita, kehittämishankkeita tai kaupallista menestystä. Suomen Messusäätiön rahoittaman 15 000 euron palkinnon tavoitteena on tukea kirja-alan kaupallista menestystä. Kirja-alan täytyy nyt ja tulevaisuudessa tavoittaa entistä tehokkaammin muun muassa nuoria ja nuoria aikuisia, ja saada heidät kiinnostumaan kirjallisuudesta. Avainasemassa tässä ovat lukemisen, kustannusalan ja kirjakaupan uudet innovaatiot.

Habitaren 2024 ohjelma nostaa esiin muotoilun ja kotien kerroksellisuuden – mukana keskustelijoita Pohjoismaista ja kauempaa7.8.2024 08:00:00 EEST | Tiedote

Habitare tarjoaa viiden päivän ajan ajankohtaisia keskusteluja, puheenvuoroja ja työpajoja Kerroksia/Layers-teeman alla. Ohjelmassa pohditaan muun muassa kulttuurien kohtaamisten tuomia uusia kerroksia ja näkökulmia suomalaiseen muotoiluun. Lavojen hosteina toimivat Jani Toivola, Eeva Kolu sekä Ida ja Isa Kukkapuro. Pohjoismaiden johtava huonekalu-, muotoilu- ja sisustustapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 11.–15.9.2024.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye