re:mount

Jaakko Hartikainen nousee Remonttipartion toimitusjohtajaksi

Jaa

Suomen johtava kerrostalojen putkiremontteihin erikoistunut yritys Remonttipartio saa uuden toimitusjohtajan 1.9., kun 26 vuotta yhtiötä johtanut Ari Saartoala siirtää vetovastuun Jaakko Hartikaiselle.

Ari Saartoala ja Jaakko Hartikainen vierekkäin yllään Remonttipartion mustat hupparit. Heillä on katse kameraan ja he tekevät nyrkkitervehdyksen.
Ari Saartoala (vas) siirtää toimitusjohtajan tehtävät seuraajalleen Jaakko Hartikaiselle. Niko Jekkonen

Vakaasti kasvava Remonttipartio vahvistaa johtoaan, kun myyntijohtaja Jaakko Hartikainen nousee yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 1.9.2024 alkaen.

Ari Saartoala on toiminut 26 vuotta Remonttipartion toimitusjohtajana ja kaiken kaikkiaan 30 vuotta yhtiössä. Nyt hän omasta aloitteestaan siirtää toimitusjohtajan tehtävät seuraajalleen ja ottaa roolin Remonttipartion hankelaskennan ja talouden johtamisen tehtävissä. Saartoala jatkaa Remonttipartion johtoryhmän jäsenenä sekä emoyhtiö re:mount-konsernin osakkaana.

– Haluan kiittää koko konsernin puolesta Aria esimerkillisestä johtamistyöstä, jolla on luotu sitoutunut yrityskulttuuri. Siitä kertovat Remonttipartion vuodesta toiseen loistavat henkilöstö- ja asiakastyytyväisyyslukemat, jotka ovat luoneet edellytykset tasaiselle kannattavalle kasvulle, re:mount-konsernin toimitusjohtaja Iisakki Koski sanoo.

Uusi toimitusjohtaja talon sisältä – jatkuvuutta luvassa

Jaakko Hartikainen tuo Remonttipartion johtoon jatkuvuutta markkinatuntemuksessa ja johtamistavassa.  

– Jaakko on valittu tehtävään, koska tuntee taloyhtiömarkkinan hyvin, omaa innostuneen asenteen toimialaan ja on viidessä vuodessa Remonttipartiolla hankkinut kannuksensa tuloksentekijänä. Hän on henkilönä aktiivinen ja pidetty sekä arvostaa kaikkia ihmisiä asemasta riippumatta. Se kuuluu Remonttipartion ja re:mountin kulttuuriin, Iisakki Koski kertoo.

Remonttipartion johtoryhmään kuuluvat Hartikaisen ja Saartoalan lisäksi tuotantojohtaja Esa Isopahkala, hankejohtaja Timo Turunen ja talotekniikkajohtaja Tommi Mattila.

Remonttipartion suunta pysyy samana

Remonttipartio toteuttaa putkiremontteja Uudellamaalla erityisesti 1970–1980-luvun kerrostaloihin, jotka ovat nyt peruskorjausiässä. Päätös keskittyä kerrostalojen putkiremontteihin tehtiin 2000-luvun alussa, kun linjasaneerausten tarve alkoi lisääntyä. Tähän mennessä yhtiö on vastannut noin 200 taloyhtiön putkiremontista.

– Remonttipartio jatkaa reseptillä, joka koostuu aktiivisesta asiakaslähtöisyydestä, laadukkaasta työstä sekä oman henkilöstön hyvinvoinnista huolehtimisesta. Osaava henkilöstö on ylpeytemme – toteutamme lähes kaikki LVI- ja sähkötyöt omilla työntekijöillä. Rakennustyöt tehdään osin omalla henkilöstöllä ja osin pitkäaikaisten vakiokumppanien kanssa, toimitusjohtaja Jaakko Hartikainen kertoo.

– Vuonna 2023 yhtiön liikevaihto ylsi 42,7 miljoonaan euroon ja tulos 5,1 miljoonaan euroon. Vuodelle 2024 yhtiö ennustamme maltillista ja kannattavaa kasvua. Tällä hetkellä tilauskantamme on 41 miljoonan euron suuruinen, Hartikainen toteaa.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Ari Saartoala ja Jaakko Hartikainen vierekkäin yllään Remonttipartion mustat hupparit. Heillä on katse kameraan ja he tekevät nyrkkitervehdyksen.
Ari Saartoala (vas) siirtää toimitusjohtajan tehtävät seuraajalleen Jaakko Hartikaiselle.
Niko Jekkonen
Lataa
Jaakko Hartikainen kuvattuna ulkona yllään turvaliivi ja kypärä. Katse on kameraan.
Remonttipartion toimitusjohtaja Jaakko Hartikainen
Niko Jekkonen
Lataa
Jaakko Hartikainen kuvattuna ulkona yllään turvaliivi ja kypärä. Katse on vasemmalle eteen ja kyynärpäät ovat ristissä rinnalla.
Remonttipartion toimitusjohtaja Jaakko Hartikainen
Niko Jekkonen
Lataa
Hymyilevä Jaakko Hartikainen yllään Remonttipartion musta t-paita ja pikkutakki.
Remonttipartion toimitusjohtaja Jaakko Hartikainen
Niko Jekkonen
Lataa
Hymyilevä Jaakko Hartikainen katse kameraan ja yllään Remonttipartion musta T-paita.
Remonttipartion toimitusjohtaja Jaakko Hartikainen
Niko Jekkonen
Lataa
Ari Saartoala ja Jaakko Hartikainen yllään Remonttipartion mustat T-paidat. Kuva on otettu ulkona auringonvalossa ja heillä on katse kameraan.
Remonttipartion Ari Saartoala ja Jaakko Hartikainen
Niko Jekkonen
Lataa

Linkit

Remonttipartio lyhyesti

Remonttipartio on 1993 perustettu taloyhtiöiden putkiremontteihin pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla erikoistunut korjausrakennusyritys. Vuonna 2022 Remonttipartiosta tuli yrityskaupan myötä osa re:mount-konsernia. Remonttipartio työllistää noin 130 korjausrakentamisen ammattilaista, ja yhtiön liikevaihto vuonna 2023 oli 42,7 miljoonaa euroa. 

re:mount-konserniin kuuluu seitsemän korjausrakennusyritystä. Remonttipartio, PC-Saneeraus, Uudenmaan Rakentaja-Talo ja MK Facade toimivat pääkaupunkiseudulla, Renevo pääkaupunkiseudulla, Lahdessa ja Jyväskylässä sekä Laxal ja Casaneera Turun seudulla.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta re:mount

Vantaalainen taloyhtiö ajautui kriisiin, kun remonttilainaa ei myönnetty – ratkaisun toi KVR-urakan kiinteä hintalappu29.2.2024 08:00:00 EET | Tiedote

Taloyhtiöiden korjausurakoiden rahoitushaasteet yleistyvät jopa pääkaupunkiseudulla. Kokonaiset kerrostaloalueet ovat perusparannusten tarpeessa, ja urakoiden lykkääminen on riski kiinteistöjen arvolle. Taloyhtiö Vantaan Havukoskella ei saanut rahoitusta hankkeilleen, kunnes pitkällisten vaiheiden jälkeen urakat päätettiin jaksottaa ja putkiremontti toteuttaa KVR-urakkana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye