Solita

Solita Suomen TOP10-työnantajien joukkoon

Jaa


Teknologia-, data- ja designyhtiö Solita on valittu Suomen ihanteellisimpien työnantajien parhaimmistoon Universumin vuoden 2024 asiantuntijatutkimuksessa. Yli 8600 vastaajan tutkimuksessa Solita sijoittui kymmenenneksi.

Solitan sijoitus Universumin vuotuisessa työnantajakuvatutkimuksessa on noussut tasaisesti. Vuonna 2023 yhtiö sijoittui sijalle 12.

”Solitalla ihmiset ja ihmislähtöinen toiminta on ollut toiminnan keskiössä yhtiön perustamisesta asti, ja vuosien systemaattinen yrityskulttuuri- ja työnantajakuvatyö näkyy varmasti myös näissä tuloksissa. Haluamme olla edelläkävijöitä myös yrityskulttuurin ja ihmisten hyvinvoinnin näkökulmasta”, kertoo Solitan Suomen maajohtaja Timo Honko.

Tutkimuksen mukaan IT-ammattilaisille tärkeimpiä työnantajan ominaisuuksia olivat työ- ja vapaa-ajan tasapainon tukeminen, työntekijän kehittymistä tukevat johtajat sekä ihmisten kunnioittaminen.

Solita jatkaa kansainvälistä kasvuaan

Huolimatta talouden matalasuhdanteesta Solita on jatkanut kasvua ja kansainvälistymistään. Vuonna 1996 Tampereella perustettu yhtiö on kasvanut yli 2100 työntekijän teknologiataloksi, joka toimii jo yhdeksässä maassa. Viime vuonna Solitalle hakeneiden määrä ylitti 27 000. 

Solita sai vuonna 2023 useita tunnustuksia hyvästä työnantajuudesta ja yhtiö valittiin muun muassa maailman kolmanneksi parhaaksi työpaikaksi naisille teknologia-alalla Women in Tech Global Awards -kilpailussa.

”On suuri kunnia saada niin valtava määrä hakijoita ja tulla tunnustetuksi yhtenä Suomen parhaista työpaikoista teknologia-alalla, joka on moneen toimialaan verrattuna edelläkävijä sekä yrityskulttuurin että rekrytointiprosessien jatkuvassa kehittämisessä”, kommentoi Solitan rekrytoinnista Suomessa vastaava Elina Piipponen.

Universumin Suomen Ihanteellisimmat Työnantajat 2024 -työnantajakuvatutkimuksen tulokset julkistettiin 17.9.2024 virtuaalisessa gaalatapahtumassa.

Universumin asiantuntijatutkimukseen osallistui 8605 vastaajaa 48 toimialalta. Vastaajat edustavat 36 ammatillista ryhmää. Kyselyn toteutettiin aikavälillä lokakuu 2023 – kesäkuu 2024. Universumin tutkimus on maailman laajin työnantajakuvatutkimus, joka toteutetaan vuosittain yli 45 maassa.

Lue lisää:

Solita valittiin yhdeksi maailman parhaista työpaikoista naisille Women in Tech 2023

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Solita, Timo Honko, Suomen maajohtaja, timo.honko@solita.fi, p- 040 545 4878
Solita, Elina Piipponen, Director, Talent Acquisition, elina.piipponen@solita.fi, p. 050 486 9482

Kuvat

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Solita

Solita vahvistaa asemaansa Tanskan it-markkinoilla – Solita ja Tanskan valtion vankeinhoitolaitos monivuotiseen yhteistyöhön4.9.2024 09:05:46 EEST | Tiedote

Suomalainen teknologia-, data ja designyhtiö Solita on voittanut Tanskan vankeinhoitolaitoksen asiakkaakseen. Sopimus on Solitan historian suurin voitto Tanskan markkinoilla. Hankesopimus on viiden vuoden mittainen, ja se sisältää mahdollisuuden neljän vuoden mittaiseen jatkoaikaan. Solitan vastuulle siirtyvät vankeinhoitolaitoksen liiketoimintakriittiset ydinjärjestelmät. Yhteistyö kattaa tuen, ylläpidon ja mahdolliset tulevaisuuden kehitystarpeet.

Suomalaiselle Solitalle useita tunnustuksia hyvästä työnantajuudesta Virossa10.6.2024 08:25:48 EEST | Tiedote

Teknologia-, data- ja designyhtiö Solita on vastaanottanut useita työnantajuuteen liittyviä palkintoja Virossa. Yhtiö on palkittu monimuotoisuuden ja yhdenvertaisuuden tukemisesta sekä terveyttä edistävän työympäristön kehittämisestä. Nopeasti kasvanut yhtiö työllistää jo yli 1200 osaajaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Turussa, Porissa, Lahdessa, Kuopiossa, Vaasassa, Joensuussa ja Jyväskylässä.

Solita jatkoi vahvaa kasvua vuonna 2023 – myös vuosi 2024 käynnistyi positiivisesti3.6.2024 08:15:00 EEST | Tiedote

Solita jatkoi vakaata kasvuaan sekä liikevaihdon, kannattavuuden, palveluvalikoiman että maantieteellisen läsnäolonsa näkökulmista vuonna 2023 aiempaa haastavammista talousnäkymistä huolimatta. Hyvän liiketoiminnallisen suorituskyvyn lisäksi yritys sai useita palkintoja inhimillisestä yrityskulttuuristaan sekä ennätysmäärän työhakemuksia. Yhtiö työllistää nyt lähes 2100 digitaalisen transformaation ammattilaista yhdeksässä Euroopan maassa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye