Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Aluehallituksen kokouksessa ulkoisen tarkastuspäällikön rekrytointi

Jaa

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallitus kokousti tiistaina 17.9. Hyvinkäällä. Aluehallitus kuuli iltakouluasiana tilannekatsauksen hyvinvointialueohjelman toteutumisesta ja vaikuttavuustyön tilanteesta. Hyvinvointialuejohtaja Raija Kontio esitteli YTA-sopimusluonnosta. Kokouksessa käsiteltiin myös valtuustoaloitetta Lape-neuvostosta ja ulkoisen tarkastuspäällikön rekrytointia, jotka molemmat siirtyvät aluevaltuustoon.  

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue
Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Aluehallitus käsitteli sitoutumattomien valtuustoryhmän valtuustoaloitetta Lape-neuvoston perustamisesta ja sen lisäämisestä hallintosääntöön yhdeksi hyvinvointialueen vaikuttamistoimielimeksi.

Ulkoisen tarkastuspäällikön rekrytoinnista aluehallitus päätti, että se ehdottaa aluevaltuustolle ulkoisen tarkastuksen päällikön virkaan Taija Myyrää. Lisäksi aluehallitus päätti hyväksyä hallintosäännön muutokset, jolla vähennetään tarkastuslautakunnan jäsenten vuosipalkkioita. Perusteluna vuosipalkkioiden vähentämiselle on uuden ulkoisen tarkastuspäällikön rekrytointi, joka vähentää tarkastuslautakunnan tehtäviä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helinä Perttualuehallituksen puheenjohtajaKeski-Uudenmaan hyvinvointialue

Puh:040 315 2490

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Nurmijärven, Pornaisten, Tuusulan ja Mäntsälän alueella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye