Yleisradio Oy

Yhdysvaltain varapresidenttiehdokkaiden väittely suorana Yle Areenassa ja yle.fi:ssä keskiviikkoaamuna 2.10.

Jaa

Varapresidenttiehdokkaiden väittely nähdään Suomen aikaa klo 04.00 alkaen Yle Areenassa sekä yle.fi:ssä.

Kuvassa Yhdysvaltain varapresidenttiehdokkaat J.D. Vance ja Tim Walz.
Kuvassa Yhdysvaltain varapresidenttiehdokkaat J.D. Vance ja Tim Walz. Derrick Frilund / Yle / AOP / AKM Images / GSI Media

Yhdysvaltain varapresidenttiehdokkaat, republikaanien J.D.Vance sekä demokraattien Tim Walz kohtaavat CBS News -kanavan väittelyssä. Sopimusteknisistä syistä lähetyksellä ei ole jälkikatselumahdollisuutta Yle Areenassa. Koska kyseessä on suora lähetys, väittely nähdään ja kuullaan ainoastaan englanniksi.

Varapresidenttiehdokkaiden väittely nähdään Suomen aikaa klo 04.00 alkaen Yle Areenassa sekä yle.fi:ssä.

Yhteyshenkilöt

Tuomas Kerkkänen, vastaava tuottaja, Yle, tuomas.kerkkanen@yle.fi

Yle on suomalaisten oma, vuonna 1926 perustettu julkisen palvelun mediayhtiö. Ainutlaatuiseen tehtäväämme kuuluu välittää luotettavaa tietoa, sivistää ja viihdyttää, vahvistaa demokratiaa ja kulttuuria sekä edistää sananvapautta, tasa-arvoa ja yhteenkuuluvuutta. Palvelemme suomalaisia televisiossa, radiossa ja verkossa vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri.

Jos et jatkossa halua vastaanottaa Ylen viestinnän lähettämiä tiedotteita, lähetä viesti osoitteeseen yleisradio@yle.fi. Tässä Ylen viestinnän lähettämien tiedotteiden tietosuojaseloste.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yleisradio Oy

Finland’s Contest for New Music UMK to be held in Tampere at Nokia Arena on 8 February 2025 – record number of song entries submitted this year1.10.2024 08:00:18 EEST | Tiedote

UMK fever will take over Tampere in early February 2025 when the Contest for New Music UMK arrives at Nokia Arena on Saturday 8 February. Finland’s largest music show will feature seven UMK finalists and performances by many of Finland’s top artists. Tickets for the UMK25 event will be available on Thursday 3 October at 9am EET.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye