Oma Häme

Oma Häme aloittaa yhteistoimintaneuvottelut ikäihmisten kuntouttavassa päivätoiminnassa

Jaa

Neuvotteluilla ei tavoitella henkilöstövähennyksiä.

Oma Häme aloittaa ikäihmisten kuntouttavassa päivätoiminnassa, kotihoidon tulosalueella, yhteistoimintaneuvottelut, joilla ei tähdätä henkilöstön vähennyksiin. Neuvottelut järjestöjen kanssa aloitetaan 8. lokakuuta. Henkilöstölle on kerrottu päivätoiminnan muutoksista. 

Yt-neuvotteluiden piirissä noin 30 henkilöä ja se koskee kaikkia päivätoiminnan yksiköitä: Janakkalan päivätoiminta, Voutilakeskuksen päivätoiminta (Hämeenlinna), Kalvolan päivätoiminta (Hämeenlinna), Hauhon päivätoiminta (Hämeenlinna), Lammin päivätoiminta (Hämeenlinna), Riihimäen päivätoiminta, Hausjärven päivätoiminta, Lopen päivätoiminta, Forssan päivätoiminta, Jokioisten päivätoiminta. Neuvottelujen piirissä on esimerkiksi lähi-, kunto- ja kodinhoitajia sekä päivätoiminnan ohjaajia.

Neuvottelujen kohteena oleville tarjotaan ensisijaisesti uutta työtä kotihoidon tulosalueella. Tällöin työntekijällä voi muuttua työnkuva, lähijohtaja, nimike ja työpaikan sijainti. Muutoksia voi tulla myös työsopimuksen ehtoihin, työaikamuotoon ja palkkaukseen. Jos neuvotteluissa ei päästä sopimukseen, voivat irtisanomisetkin olla mahdollisia.

Yt-neuvottelut perustuvat hyvinvointialueen talouden toisen tasapainottamisohjelman toimeenpanoon.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oma Häme

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye