Helsingin Kaupunkitilat Oy

Lauantai Market – uusi tapahtuma ruoan rakastajille Vanhassa kauppahallissa

Jaa

Mitä on suovas? Miltä maistuu syksyinen korvapuustitiramisu? Miten valmistetaan mehevä sorsa? Entä miten ryppylimetti liittyy kurpitsa-annokseen? Mm. tämä kaikki selviää Vanhan kauppahallin Lauantai Market -tapahtumassa 19.10. klo 10-18.

Lauantai Market on kaikille ruoan rakastajille tarkoitettu uusi tapahtuma, jossa tarjolla on huippukokkien vinkkejä, reseptejä, maistiaisia, tarjouksia, haastatteluja ja mielenkiintoisia keskusteluja.

Päivän aikana Vanhan kauppahallin kauppiaat pääsevät ääneen ja paljastavat parhaat tuotteensa ja vinkkinsä, kun kokki ja food designer Linnea Vihonen haastattelee hallilaisia. Kokki Henri Alén puolestaan valmistaa inspiroivia annoksia hallissa myytävistä raaka-aineista.

–  Vanhassa kauppahallissa on upea tunnelma, laaja ruokatarjonta ja todella ammattitaitoisia kauppiaita, joiden osaamista ja valikoimaa on mahtavaa päästä nostamaan esiin uuden ruokatapahtuman kautta, kertoo tapahtuman järjestäjäkumppani Food Camp:in toimitusjohtaja Riikka Kannas.

Iltapäivän paneelikeskustelussa tunnetut herkkusuut, radiotoimittaja, juontaja Anni Ihamäki ja ruokatoimittaja Eero-Pekka Rislakki keskustelevat ruoasta, herkuttelusta, hedonismista ja kauppahalleista Food Camp:in Riikka Kannaksen johdolla.

–  Helsinki tarvitsee lisää ruokatapahtumia – mahdollisuuksia kohdata, oppia uutta ja nauttia elämästä hyvän ruoan ja juoman äärellä. Toivomme, että voisimme viedä tätä Lauantai Market -konseptia jatkossa vaikkapa myös muihin kauppahalleihin ja toreille, toteaa Helsingin Kaupunkitilat Oy:n toimitusjohtaja Peggy Bauer.

Lauantai Market 19.10.2024 klo 10-18
Vanha Kauppahalli, Eteläranta
vanhakauppahalli.fi


Aikataulu


Klo 10, 12 ja 14.30
Kokki ja food designer Linnea Vihonen haastattelee toimijoita.
Kuule hallin kauppiaiden parhaat vinkit ja päivän edut.

Klo 10.30., 12.30 ja 15.00
Kokki Henri Alen valmistaa herkullisia annoksia hallin toimijoiden tarjonnasta!
Tervetuloa myös maistamaan.

Klo 13.45
Ruokarupattelut – Herkkusuiden paneelikeskustelu.
Tunnetut herkkusuut, Radiotoimittaja/juontaja Anni Ihamäki ja ruokatoimittaja Eero-Pekka Rislakki keskustelevat ruoasta, herkuttelusta, hedonismista ja kauppahalleista Food Camp Finlandin toimitusjohtaja Riikka Kannaksen johdolla.

Klo 14.15
Vartin viinivinkit
Viinin valitseminen, syksyn viinivinkit


Lisätiedot:

Helsingin Kaupunkitilat Oy, projektipäällikkö Sarita Kinnunen, sarita.kinnunen@kaupunkitilat.fi, 046 922 2244
Food Camp, toimitusjohtaja Riikka Kannas, riikka.kannas@foodcampfinland.fi, 040 354 6331

Avainsanat

Kuvat

Vanha kauppahalli
Vanha kauppahalli
Kuva: Camilla Bloom
Lataa
Maistuisiko osteri?
Maistuisiko osteri?
Kuva: Camilla Bloom
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin Kaupunkitilat Oy on Helsingin kaupungin kokonaan omistama yhtiö, jonka toimialana on vuokraamiensa tilojen ja alueiden kehittäminen. Yhtiön tehtävänä on kasvattaa Helsingin profiilia vetovoimaisemmaksi ja kilpailukykyisemmäksi  kehittämällä mm. Helsingin kaupunki- ja ruokakulttuuria ja tori- ja kauppahallitoimintaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin Kaupunkitilat Oy

Koko perheen tapahtumia Kaupunkitiloissa: Hakaniemen halli 110 vuotta, Hietalahden toriterassin Lasten lauantai ja Helsinki-päivä Teurastamolla6.6.2024 17:28:17 EEST | Tiedote

Hakaniemen hallissa, Hietalahden toriterassilla sekä Teurastamolla on luvassa mukavia koko perheen tapahtumia lähipäivinä. Lauantaina 8.6. Hakaniemen hallilla juhlitaan hallin 110-vuotissyntymäpäivää. Hietalahden toriterassilla puolestaan vietetään Lasten lauantaita 15.6. Teurastamon Helsinki-päivän ohjelma keskiviikkona 12.6. tarjoaa diskoilua ja livemusiikkia kaiken ikäisille.

Teurastamon kesä: keikkoja, tanssia, juhlia ja rentoa tunnelmaa16.5.2024 13:24:19 EEST | Tiedote

Teurastamo on rouhea kaupunki- ja ruokakulttuurin keskus Helsingin Kalasatamassa. Entisessä teurastuslaitoksessa toimii nykyään kiinnostavia ravintoloita, sekä ainutlaatuista pientuotantoa: jäätelötehdas, leipomo, tislaamo, kahvipaahtimo, taidegalleria ja kauppoja. Alueen sydän on tunnelmallinen ja kaikille kaupunkilaisille avoin piha, jossa on tarjolla tänä kesänä monipuolinen kattaus pääsääntöisesti ilmaisia tapahtumia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye