Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Niina Oresmaa on nimitetty Etelä-Suomen aluehallintoviraston peruspalvelut, oikeusturva ja luvat -vastuualueen johtajaksi

Jaa

Sosiaali- ja terveysministeriö on nimittänyt Etelä-Suomen aluehallintoviraston peruspalvelut, oikeusturva ja luvat -vastuualueen johtajaksi Niina Oresmaan. Hän aloittaa tehtävässään 1.11.2024. Virkanimitys kestää 31.12.2025 saakka.

Oresmaa on työskennellyt Etelä-Suomen aluehallintovirastossa peruspalvelut, oikeusturva ja luvat -vastuualueella vuodesta 2017 lähtien, ensin asiantuntijatehtävissä ja vuoden 2021 alusta lähtien yksikön päällikkönä. Hänellä on johtamiskokemusta myös kuntatasolta sosiaalityön johtamistehtävistä. Oresmaa on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri.

Virkaa haki 15 henkilöä.

Peruspalvelut, oikeusturva ja luvat -vastuualue hoitaa sille erikseen säädettyjä tehtäviä sosiaali- ja terveydenhuollossa, ympäristöterveydenhuollossa, oikeusturvan edistämisessä ja toteuttamisessa, kuluttaja- ja kilpailuhallinnossa sekä peruspalvelujen alueellisen saatavuuden arvioinnissa. Johtaja johtaa aluehallintoviraston peruspalvelut, oikeusturva ja luvat -vastuualuetta sekä vastaa vastuualueen toiminnan tuloksellisuudesta ja tulostavoitteiden saavuttamisesta. Johtaja on viraston ylijohtajan alainen sekä viraston johtoryhmän jäsen.

Valmisteltavana olevan valtion aluehallinnon uudistuksen vuoksi virka täytetään vuoden 2025 loppuun saakka.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Aluehallintovirastossa edistämme perusoikeuksien ja oikeusturvan toteutumista, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä alueilla. Hoidamme myös lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä alueillamme. Toimintaamme ohjaa kahdeksan ministeriötä.

Aluehallintoviraston verkkosivut

""

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Sparkraven på organisationerna och medborgarnas känsla av otrygghet diskuterades i Regionförvaltningsverket i Västra och Inre Finlands regionala beredskapskommitté25.10.2024 15:15:00 EEST | Pressmeddelande

Regionförvaltningsverket i Västra och Inre Finlands regionala beredskapskommitté sammanträdde torsdagen den 24 oktober 2024. I myndigheternas gemensamma lägesöversikt framhävdes sparåtgärderna som krävs av organisationerna och följderna detta har för personalresurserna och servicen. Därtill har man sett att ökningen av antalet våldsbrott försämrar medborgarnas trygghetskänsla.

Organisaatioiden säästöpaineet ja kansalaisten turvattomuuden tunne keskusteluttivat Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston alueellista valmiustoimikuntaa25.10.2024 15:15:00 EEST | Tiedote

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston alueellinen valmiustoimikunta kokoontui torstaina 24.10.2024. Moniviranomaisyhteistyönä tuotetussa tilannekatsauksessa korostuivat organisaatioihin kohdistuvat säästötoimet ja niiden vaikutukset henkilöstöresursseihin ja palveluihin. Lisäksi väkivaltarikosten kasvu on nähty heikentävän kansalaisten turvallisuuden tunnetta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye