Tampereen Särkänniemi Oy

Pilotti jatkuu: Nysse-matkat sisältyvät päiväkohtaisiin Särkänniemi-rannekkeisiin koko kesän

Jaa

Särkänniemen verkkokaupasta ostetut, päiväkohtaiset Särkänniemi-rannekkeet sisältävät myös matkat Särkänniemeen ja takaisin Nyssen busseilla ja ratikoilla. Yhteistyöpilotti jatkuu kaikkina huvipuiston aukiolopäivinä 21.9.2024 saakka.

Päiväkohtaiset Särkänniemi-rannekkeet sisältävät matkat Nyssen busseilla ja ratikoilla koko kesän ajan. Särkänniemen kupeeseen pääsee muun muassa ratikalla.
Päiväkohtaiset Särkänniemi-rannekkeet sisältävät matkat Nyssen busseilla ja ratikoilla koko kesän ajan. Särkänniemen kupeeseen pääsee muun muassa ratikalla. Särkänniemi

Särkänniemen verkkokaupasta ostetut, ostohetkellä vierailupäivään sidotut Särkänniemi-rannekkeet sisältävät myös matkat Särkänniemeen ja takaisin Nyssen busseilla ja ratikoilla kaikilla vyöhykkeillä kesäkauden loppuun 21.9.2024 saakka. Särkänniemi-vierailujen hiilijalanjäljen pienentämiseen tähtäävä Särkänniemen ja Nyssen yhteistyöpilotti oli aiemmin ajoitettu toukokuulle, mutta hyvien kokemusten vuoksi pilottia jatketaan läpi kesän.

”Nyt pilottivaiheessa matkalippu sisältyy teknisistä syistä johtuen vain verkkokaupasta ostettuihin päiväkohtaisiin Särkänniemi-rannekkeisiin, mutta tavoitteenamme on, että tulevaisuudessa Särkänniemen rannekkeisiin sisältyisi aina joukkoliikenteen matkalippu. Automatkat Särkänniemeen ja takaisin muodostavat tällä hetkellä suurimman osan huvipuistopäivän hiilijalanjäljestä”, kertoo Särkänniemen myynti- ja markkinointijohtaja Heikki Ihanamäki.

Ranneke tai lipputoimitusviesti toimii matkalippuna

Särkänniemi-rannekkeisiin sisältyvä matkustusoikeus on voimassa kaikilla Nysse-alueen vyöhykkeillä aina kyseiseen Särkänniemi-rannekkeeseen sidottuna päivänä klo 9.00 alkaen puoleen yöhön asti.

Edun saa kyseisen päivän Särkänniemi-rannekkeella tai sähköpostiin tulleella Särkänniemi-rannekkeen lipputoimitusviestillä, ja sen käyttäminen on helppoa: lipputoimitusviestissä tai rannekkeessa oleva QR-koodi leimataan suoraan bussin tai ratikan lippulaitteella. Matkustusoikeus tulee vahvistaa kaikilla matkoilla aina bussin tai ratikan kyytiin noustessa.

Etu koskee pilotin aikana vain Särkänniemen verkkokaupasta ostettuja, päiväkohtaisia Särkänniemi-rannekkeita, joissa voimassaolopäivä on valittu ostohetkellä. Etu on voimassa myös, jos rannekkeen voimassaolopäivää on vaihdettu myöhemmin maksamalla mahdollinen päiväkohtaisten hintojen erotus. Etu on voimassa myös niissä verkkokaupasta ostetuissa, päiväkohtaisissa Särkänniemi-rannekkeissa, jotka on ostettu jo aiemmin viime marraskuusta alkaen.

Matkustusoikeus ei sisälly Särkänniemi-ranneke, avoin -nimiseen tuotteeseen, jossa vierailupäivä valitaan lisämaksutta myöhemmin, eikä paikan päältä tai muun ennakkomyynnin kautta ostettuihin rannekkeisiin, Huvilaiterannekkeisiin, Koululaisrannekkeisiin, Kohderannekkeisiin tai kertalippuihin.

”Jos ei ole varma, minkä tuotteen on ostanut, tuotenimi kannattaa varmistaa Särkänniemen verkkokaupasta tulleesta lipputoimitusviestistä. Särkänniemi-ranneke, jonka vahvistusviestissä on tieto voimassaolopäivästä, on ranneke, joka sisältää Nysse-matkat”, kertoo Ihanamäki.

Särkänniemeen pääsee jatkossa ratikalla 1

Kesän liikennöintikausi tuo maanantaista 3.6. alkaen pieniä muutoksia Särkänniemeen saapumiseen. Jatkossa Särkänniemen ratikkapysäkille pääsee ratikalla 1 aiemman kolmosen sijaan. Bussilla pääsee Särkänniemen pihaan asti sekä linjalla 2 että linjalla 14.

"Matkustaminen Nyssen kyydissä erilaisiin kesätapahtumiin on helppoa ja huoletonta. On hienoa, että yhteistyömme Särkänniemen kanssa jatkuu ja voimme näin edistää kestäviä vapaa-ajan joukkoliikennematkoja”, Nyssen joukkoliikennejohtaja Mika Periviita sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Viime kesänä Särkänniemeen kulki ratikka numero 3, mutta tästä kesästä alkaen Särkänniemen ratikkapysäkille päästään ratikkalinjalla 1.
Viime kesänä Särkänniemeen kulki ratikka numero 3, mutta tästä kesästä alkaen Särkänniemen ratikkapysäkille päästään ratikkalinjalla 1.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tampereen Särkänniemi Oy on vuonna 1966 perustettu Tampereen kaupungin omistama matkailuyhtiö. Särkänniemi on ilon ja elämysten alusta, Suomen monipuolisin matkailukohde ja Tampereen matkailun suurin vetovoimatekijä. Särkänniemen elämyskokonaisuuteen kuuluvat tällä hetkellä huvipuisto, akvaario, Näsinneulan näkötorni ja Koiramäen eläinpuisto sekä maamme parhaimpiin ravintoloihin kuuluva Ravintola Näsinneula.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampereen Särkänniemi Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye