Tampereen Särkänniemi Oy

Kaupunkijuhannus Särkänniemessä tarjoaa myös maalaistunnelmaa

Jaa

Jos juhannussuunnitelmat ovat vielä auki, kannattaa suunnata Särkänniemeen. Urbaanin huvipuistotekemisen lisäksi tarjolla on maalaistunnelmaa Koiramäen eläinpuistossa.

Koiramäen maalaismiljöö punaisine maalaisrakennuksineen ja hiekkapihoineen. Vasemmalla etualalla haitarinsoittaja ja kauempana Koiramäen tanssivia asukkaita.
Koiramäen eläinpuistossa nautitaan juhannuksena haitarimusiikista. Särkänniemi

Särkänniemestä löytyy paljon nähtävää ja koettavaa juhannuksena. Huvilaitteet pyörittävät klo 12 alkaen joka päivä, ja Keidas-vesielämysalue ja Kärsänniemen leikkipuisto sekä ravintolat tarjoavat myös muuta puuhaa huvipuiston sisällä. Retro-arcaden nostalgiset flipperit, ajopelit ja muut pelikoneet, Näsinneulan ja Akvaarion elämykset ja Koiramäen eläinpuiston maalaistunnelma tarjoavat iloa joka makuun.

Koiramäen eläinpuiston päiväohjelmaan kuuluu paitsi eläinten ruokinta- ja hemmotteluhetkiä, kasvien tunnistamista ja yllätysesityksiä Tassuteatterilla, myös teatteriesitys Elsa, Kille ja kadonneen sirpin mysteeri.

Noin 20 minuutin pituiset kesäteatteriesitykset sopivat kaikenikäisille ja toistuvat päivittäin klo 12, 15 ja 17. Ne sisältyvät muun Koiramäen ohjelman tapaan sisäänpääsylipun hintaan. Juhannuksena Koiramäessä pääsee nauttimaan lisäksi haitarimusiikista klo 13–16.

Rannekkeita Särkänniemi-juhannuksen viettoon on edelleen saatavilla verkkokaupasta edullisesti, alkaen 23 € (Kohderanneke), 32 € (Huvilaiteranneke) ja 36 € (Särkänniemi-ranneke). Jos yksi päivä ei riitä, Seuraavan päivän ranneke ostettavissa paikan päältä hintaan 22 €.

Kertaliput huvipuistoon, laitteisiin, Koiramäkeen, Näsinneulaan ja Akvaarioon maksavat verkkokaupasta ja paikan päältä 9,90 €. Alle 3-vuotiaat pääsevät kaikkiin sallittuihin laitteisiin ja kohteisiin ilmaiseksi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tampereen Särkänniemi Oy on vuonna 1966 perustettu Tampereen kaupungin omistama matkailuyhtiö. Särkänniemi on ilon ja elämysten alusta, Suomen monipuolisin matkailukohde ja Tampereen matkailun suurin vetovoimatekijä. Särkänniemen elämyskokonaisuuteen kuuluvat tällä hetkellä huvipuisto, akvaario, Näsinneulan näkötorni ja Koiramäen eläinpuisto sekä maamme parhaimpiin ravintoloihin kuuluva Ravintola Näsinneula.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampereen Särkänniemi Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye