Pirkanmaan ELY-keskus

Mänttä-Vilppulassa käynnissä liikenneturvallisuutta parantavia tietöitä

Jaa

Mänttä-Vilppulassa tehdään tänä kesänä useita jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden turvallisuutta parantavia tietöitä. Töitä tehdään Satamatien, Lampitien, Vähä-kangasjärventien, Ajostaipaleenkadun, Koivikkotien ja Ratatien liittymissä. Kohteissa siirretään suojateitä, tarkistetaan nopeusrajoitusta sekä siirretään pysäkkejä ja tehdään korotuksia reunakiveyksellä. Lisäksi uusitaan liikennemerkkejä ja opasteita. Työt valmistuvat koulujen alkuun mennessä.

Mäntäntien ja Satamatien risteysalue. Kuva Pirkanmaan ELY-keskus
Mäntäntien ja Satamatien risteysalue. Kuva Pirkanmaan ELY-keskus

Seuraavia kohteita selvitetään

Pirkanmaan ELY-keskuksella on vuosittain pieniä liikenneturvallisuutta parantavia työkohteita. Niissä mm. parannetaan jalankulun ja pyöräilyn turvallisuutta ja olosuhteita toteuttamalla suojatiesaarekkeita, lisäämällä suojateitä, varustamalla suojatiemerkkejä näkyvyyttä parantavilla laitteilla, tekemällä pyöräteille uusia linjauksia, lisäämällä katoksia pysäkeille, parantamalla valaistusta sekä alentamalla nopeusrajoituksia.

Tänä vuonna kohteena on Mänttä-Vilppula, joka valikoitui aiemmin laaditun suojateiden turvallisuuteen liittyneen selvityksen perusteella. Liikenneturvallisuuteen liittyvää työtä tehdään aktiivisesti Pirkanmaalla ja seuraavan urakan ja vuosien työkohteita selvitetään parhaillaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Elinkeino- liikenne ja ympäristökeskus
Projektipäällikkö Mikko Asunen
Puhelin 0295 02 4106
sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

NTM-centralen i Birkaland har gett en motiverad slutsats om MKB-beskrivningen av kraftledningsprojektet mellan Kristinestad och Nokia26.6.2024 12:54:31 EEST | Tiedote

Fingrid Abp planerar ett 400 +110 kilovolts kraftledningsprojekt mellan Kristinestad och Nokia. Kraftledningssträckningarna placeras i kommunerna Kristinestad, Bötom, Storå, Kankaanpää, Karvia, Parkano, Ikalis, Ylöjärvi, Tavastkyro och Nokia. Kraftledningssträckningarna som granskats är delvis parallella med de befintliga kraftledningarna, delvis belägna i en helt ny terrängkorridor. Kraftledningsförbindelsen som byggs är cirka 157–176 kilometer lång, beroende på vilket alternativ som genomförs.

Pirkanmaan ELY-keskus on antanut perustellun päätelmän Kristiinankaupungin ja Nokian välisen voimajohtohankkeen YVA-selostuksesta26.6.2024 12:53:31 EEST | Tiedote

Fingrid Oyj suunnittelee 400+110 kilovoltin voimajohtohanketta Kristiinankaupungin ja Nokian välille. Voimajohtoreitit sijoittuvat Kristiinankaupungin, Karijoen, Isojoen, Kankaanpään, Karvian, Parkanon, Ikaalisten, Ylöjärven, Hämeenkyrön ja Nokian kuntien alueille. Tarkasteltavat voimajohdon reitit sijoittuvat osin nykyisten voimajohtojen rinnalle ja osin kokonaan uuteen maastokäytävään. Rakennettavan voimajohtoyhteyden pituus on noin 157–176 kilometriä toteutettavasta vaihtoehdosta riippuen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye