Varsinais-Suomen hyvinvointialue, VarhaVarsinais-Suomen hyvinvointialue, Varha

Median edustaja: Tervetuloa Tyks Kompassisairaalan mediatilaisuuteen

Jaa

Uuden psykiatrisen sairaalan ykkösosa on valmistunut Mikron tontille osoitteessa Kiinamyllynkatu 13, Turku. Kutsumme median edustajat mediatilaisuuteen ja kierrokselle sairaalaan.

Kaksi violettia graafista elementtiä, jotka näyttävät sydämiltä tai V-kirjaimilta tummaa taustaa vasten. Oikeassa yläkulmassa on Tyksin logo.

Aika: tiistaina 22.10.2024 klo 9–11

Paikka: Yrjö Alanen-sali, Tyks Kompassisairaala, Kiinamyllynkatu 13, Turku

Ohjelma:

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen johtaja Tarmo Martikainen
Tyks Psykiatrian tulosryhmäjohtaja Jyrki Heikkilä
Kiinteistöjohtaja Timo Seppälä
Kierros uudessa sairaalassa (kesto noin 45-60 min): projektipäällikkö Pekka Makkonen (Tyks Psykiatria).

Paikalla ovat myös toiminnanjohtaja Milla Roos (Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset FinFami ry), kokemusasiantuntija Mika Sinisalo (Varha) ja lastenpsykiatrian palvelualuejohtaja Taina Juvén.

Tyks Kompassisairaalaan tulevat muun muassa seuraavat palvelut: akuuttipsykiatria, vanhuspsykiatria, lastenpsykiatria, riippuvuuspsykiatria, psykoosien hoito sekä psykiatrian neuromodulaatio.

Ensimmäiset potilaat saapuvat Tyks Kompassisairaalaan 28.10.2024.

Pyydämme median ystävällisesti ilmoittautumaan tilaisuuteen viimeistään perjantaina 18.10. osoitteeseen nadine.karell@varha.fi.

Lisätietoa allekirjoittaneelta. Tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tyks Kompassisairaala
Tyks Kompassisairaala
Nadine Karell, Varha
Lataa

Varsinais-Suomen hyvinvointialue

"Turvaamme, parannamme, pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä."
Varsinais-Suomen hyvinvointialue järjestää varsinaissuomalaisten sote- ja pelastuspalvelut. Verkkopalvelumme: varha.fi

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Varha

Inbjudan till media: Förändrat kunnande, tankesätt och arbetssätt inom social- och hälsovårdsfältet krävs för att stötta partiellt arbetsföra på ett meningsfullt sätt14.10.2024 08:00:00 EEST | Pressmeddelande

Seminariet Stöd för partiellt arbetsföra, som ordnas måndagen den 21 oktober i Logomo, tar bland annat upp det sektorsövergripande samarbete som görs tillsammans med partiellt arbetsföra kunder, hur man kan hitta anpassat arbete för komplexa eller oväntade karriärvägar och ta fram nya tankemodeller som stöder hållbar utveckling.

Loimaan eteläisen kotihoidon tilannetta ratkotaan yhteistyössä – asiakkaiden palvelut on turvattu11.10.2024 13:57:48 EEST | Tiedote

Julkisuudessa on annettu virheellinen kuva siitä, että Loimaan eteläisen kotihoidon haastava tilanne johtuisi työyhteisölle elokuussa järjestetystä sisäisestä koulutuksesta. Työyhteisön tilanne on ollut ennen koulutusta ja on edelleen haasteellinen ja siihen haetaan ratkaisuja parhaillaan. Työyhteisön tilanne ei kuitenkaan vaikuta kotihoidon asiakkaiden palveluihin. Loimaan kotihoidon asiakkaiden palvelut on turvattu ja turvataan jatkossakin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye