Lidl Suomi

Kesätyöhaku käynnissä – Lidlillä yli tuhat paikkaa auki

Jaa

Lidlin kesätyöhaku käynnistyy torstaina 2.1.2025. Avoinna on yli tuhat työpaikkaa eri puolilla Suomea. Tarjolla on asiakaspalvelutyötä myymälöissä sekä varastotyötä kolmessa jakelukeskuksessa.

Lidlin kesätyöhaku starttaa heti uudenvuoden jälkeen torstaina 2.1. Kesätyötä on tarjolla yli tuhannelle. Paikkoja on avoinna eniten myymälöissä eri puolilla Suomea sekä kolmessa jakelukeskuksessa. Lidlin jakelukeskukset sijaitsevat Järvenpäässä, Janakkalassa ja Laukaassa. Myös pääkonttorilla Espoossa on avoinna muutama kesätyöpaikka. 

– Kesä on tärkeä sesonki ruokakaupassa ja kesätyöntekijät ovat avainroolissa se onnistumisessa. Myymälöissä ja varastoilla odotetaan innolla uusia työkavereita. Kesätyö on hieno mahdollisuus myös työnantajalle. Me tutustumme uusiin tekijöihin ja saamme mahdollisuuden näyttää mitä työ meillä ja kaupan alalla pitää sisällään, Lidlin HR-johtaja Heli Hassinen-Biberger kertoo.  

Kesätyöpaikat on ilmoitettu verkkosivulla tyopaikat.lidl.fi/kesatyo. Hakuaika on pääsääntöisesti 2.–19.1.2025. Lidlissä kesätyö alkaa tyypillisesti touko-kesäkuussa ja kestää elokuulle. 

Myöhemmin keväällä tulevat hakuun 14­–17-vuotiaille tarkoitetut Tutustu ja tienaa -kesäharjoittelupaikat. Kyseessä on kahden viikon palkallinen kesäharjoittelu, jonka tarkoituksena on antaa nuorille mahdollisuus kokeilla työelämää.

Kesätyötä saadakseen ei tarvitse olla konkari – asenne ratkaisee

Lidlissä kesätyöntekijöiltä ei vaadita aiempaa työkokemusta, vaan työhön saa kattavan perehdytyksen. 

– Meillä kesätyöntekijät tekevät lähtökohtaisesti kaikkia niitä tehtäviä, joita vakituisetkin tekevät. Myymälässä asiakaspalvelua, hyllyttämistä, paistamista, siistimistä ja kassatyötä sekä varastolla tyypillisesti keräilyä. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään ja kesätyöntekijöiden kohdalla panostetaan erityisesti valmentavaan työkulttuuriin, Hassinen-Biberger sanoo.  

Mutta miten saada kesätyö, jos kokemusta ei vielä ole? Hassinen-Biberger neuvoo kertomaan hakemuksessa, mistä on kiinnostunut ja miten pystyy käyttämään omaa osaamista hakemassaan työssä.

– Hakemuksessa kannattaa kertoa, miksi on kiinnostunut työstä Lidlin myymälässä tai jakelukeskuksessa. Voi tuoda esille myös sitä, mitä haluaisi oppia. Itsestään voi kertoa antamalla esimerkkejä opintojen aikaisista ryhmätöistä tai arkielämän tilanteista, joissa on toiminut asiakaslähtöisesti. Vaihtoehtoisesti voi avata omaa roolia esimerkiksi harrastuksissa, Hassinen-Biberger vinkkaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoa julkaisijasta

Lidl on yksi Euroopan suurimmista päivittäistavaraketjuista. Suomessa 20 vuotta toimineessa ketjussa työskentelee noin 5600 henkilöä. Yli 200 myymälän verkosto ulottuu Hangosta Sodankylään ja tavarantoimitukset myymälöihin hoidetaan Janakkalassa, Laukaassa ja Järvenpäässä sijaitsevista jakelukeskuksista. Lisätietoa tuotteista ja ajankohtaisista tarjouksista löytyy Lidl Plus -etusovelluksesta tai osoitteessa lidl.fi. Lisätietoja yrityksestä osoitteessa corporate.lidl.fi. Lidlin tiedotteet voi tilata suoraan sähköpostiin täältä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lidl Suomi

Moni suomalainen aikoo viilata ruokavaliotaan vuonna 2025 – ravitsemussuositukset näkyvät30.12.2024 07:45:00 EET | Tiedote

Lidl selvitti suomalaisten ruokatottumuksia sekä niiden muuttamista vuodelle 2025.* Ikäryhmistä vähiten punaista lihaa ja eniten kalaa syövät iäkkäät. Kasvisruoissa ei ole ikävaihtelua, mutta vegaaniruokia nuoret syövät eniten. 29 % aikoo lisätä ensi vuonna kasviproteiinien syöntiä, 26 % vähentää punaisen lihan syöntiä ja 23 % leikkeleiden syöntiä. Suurin motivaattori muuttaa ruokatottumuksia on terveellisyys.

Näin suomalaiset viettävät joulua – kinkku on joulupöydän kunkku ja jouluruokaa syödään kolme päivää16.12.2024 09:55:04 EET | Tiedote

Lidlin teettämistä tutkimuksista selviää, miten suomalaiset viettävät joulua.* Kysyttäessä joulupöydän tärkeimpiä ruokia on kinkku ykkönen 64 prosentilla. Kuitenkin joulupöytään aiotaan eniten lisätä kasvisvaihtoehtoja ja eniten vähentää lihavaihtoehtoja. Jouluna tehdään sekä itse että ostetaan valmista: 37 prosenttia aikoo tehdä jouluruuat pääosin itse, 45 prosenttia aikoo valmistaa puoliksi itse ja puoliksi ostaa valmista. Tärkein itse valmistettava jouluruoka on riisipuuro 55 prosentilla. Jouluruokaa syödään useimmiten kolme päivää, ja joulupöydässä on tyypillisesti 5–9 henkilöä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye