16 Hakutuloksetoats

Wolfcom

Helsinkiläisviskeille huippupisteet ja kaksi kultaa USA:sta16.10.2024 13:18:22 EEST | Wolfcom | Tiedote

Suomen kansainvälisesti palkituin käsityötislaamo The Helsinki Distilling Company sai Sörnäisten Tukkutorilla tislatuille ruis- ja maissiviskeilleen huippuarviot Yhdysvalloissa. Juomat testasi arvostettu yhdysvaltalainen Beverage Testing Institute BevTest, joka antoi helsinkiläiselle ruisviskille 91 pistettä ja maissiviskille 92 pistettä 100:sta. Molemmat helsinkiläisviskit saivat kultamitalin World Whiskies -kategoriassa. Kyseessä on suomalaisviskien merkittävin testimenestys Yhdysvalloissa. Erityisen saavutuksesta teki myös sen ajankohta, sillä tänään tulee 10 vuotta helsinkiläistislaamon ensimmäisen ruisviskin tynnyröinnistä.
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Erikan pakastekeksitaikina on uusi Suomalainen menestysresepti – rakas resepti vuosien takaa tulee nyt kaiken kansan saataville23.1.2024 21:00:00 EET | SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta | Tiedote

Loppuun asti jännittävä finaali huipentui kilpailun historian nuorimman finalistin, Erika Poussan, voittoon tiistai-iltana. Voitto löi toisenkin ennätyksen, sillä voittaja on ensimmäistä kertaa makea tuote. Pakasteesta löytyviä Bakerikan keksitaikinamakuja Salted Chocolate Chip ja Peanut Butter Chocolate Chip pääsee kokeilemaan heti keskiviikkona 24.1., kun tuotteita saa S-ryhmän ruokakaupoista kautta maan.
Arctic Blue Beverages

Laktosintolerans och veganism ökar explosionsartat havrebaserade produkters popularitet22.6.2021 08:55:00 EEST | Arctic Blue Beverages | Pressmeddelande

Två tredjedelar av världens befolkning lider av laktosintolerans, samtidigt är veganism ett alltmer populärt alternativ. Försäljningen av havrebaserade produkter har ökat explosionsartat, och Finland är på många sätt en pionjär inom tillverkning av dessa. Mätt enligt värde, är Finland världens näst största exportör av havrebaserade produkter. Utöver innovationer så som baljhavre, är även världens första ginbaserade havrelikör, Arctic Blue Oat, nu ute på marknaden.
Arctic Blue Beverages

Lactose intolerance and veganism boost explosive popularity in oat products22.6.2021 08:55:00 EEST | Arctic Blue Beverages | Press release

Two out of three people suffer from lactose intolerance, globally. The explosive growth in sales of oat products is also explained by the growing popularity of vegan diet. In many ways, Finland is a pioneer in oat products. Measured by value, Finland is the world's second largest exporter of oats. In addition to innovations such as pulled oats, the world's first gin-based oat liqueur, Arctic Blue Oat, has now entered stores.
Arctic Blue Beverages

Laktoosi-intoleranssi ja veganismi siivittävät kauratuotteiden räjähdysmäistä suosion kasvua22.6.2021 08:55:00 EEST | Arctic Blue Beverages | Tiedote

Maailmassa kaksi kolmesta ihmisestä kärsii laktoosi-intoleranssista. Kauratuotteiden räjähdysmäistä menekin kasvua selittää myös veganismin lisääntyvä suosio. Suomi on monella tapaa edelläkävijä kauratuotteissa. Arvolla mitaten Suomi on kaurassa maailman toiseksi suurin vientimaa. Nyhtökauran kaltaisten innovaatioiden lisäksi kauppoihin on nyt levinnyt ensimmäisenä maailmassa gin-pohjainen kauralikööri Arctic Blue Oat.
Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

MFA: #HELSINKI2018 Media Center at Finlandia Hall offers Finnish experiences12.7.2018 16:59:09 EEST | Ulkoministeriö / Utrikesministeriet | Press release

The meeting of the US and Russian Presidents in Helsinki puts Finland in the spotlight of international media attention. The Finnish Ministry for Foreign Affairs together with the City of Helsinki will take advantage of this opportunity for its country branding. We will make sure that all services run smoothly and that our international media guests can have a unique experience.
Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

MFA: The century-old Finland gets its own menu24.8.2016 13:49:37 EEST | Ulkoministeriö / Utrikesministeriet | Press release

MINISTRY FOR FOREIGN AFFAIRS http://formin.finland.fi/english Press release 153/2016 24 August 2016 The century-old Finland gets its own menu A special menu designed in honour of Finland’s centenary celebration will be served in the diplomatic missions of Finland during the jubilee year 2017. All of the courses feature Finland’s pristine nature and its offerings, from wild food to grain. In planning the menu, consideration has been given to our country’s long food and drink culture and to Finnish flavours. The menu is designed by chefs Kim Palhus and Arto Rastas and was published at a lunch served by MTK, the Central Union of Agricultural Producers and Forest Owners, on 24 August 2016, in association with the Annual Meeting of Heads of Mission. It was prepared by the chefs of Finland’s diplomatic missions, who have a one-week course in Helsinki. The Finland 100 menu has many uses The festive menu is planned so that it can be implemented in diverse cultural environments and different co
Luonnonvarakeskus

Cereal crops sufficient to enable exporting24.2.2016 09:03:26 EET | Luonnonvarakeskus | Press release

In 2015, the cereal crops were the smallest in three years. Despite this, 500 million kilos of grains can be exported, since the harvest totalled 3.7 billion kilos and annual consumption is 3.2 billion. Of all the cereals, only rye has been imported to Finland in significant amounts in recent decades, as its production has rarely met domestic needs. Last autumn was an exception: for the first time in fifteen years, the rye crop – around 108 million kilos – was sufficient for the domestic market.
Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

Ministeri Toivakka vienninedistämismatkalle Kiinaan23.1.2015 12:00:00 EET | Ulkoministeriö / Utrikesministeriet | Tiedote

ULKOASIAINMINISTERIÖ http://formin.finland.fi Tiedote 22/2015 23.1.2015 Ministeri Toivakka vienninedistämismatkalle Kiinaan Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakka matkustaa Team Finland -vienninedistämismatkalle Pekingiin ja Shanghaihin 26.-29.01.2015 Kiinan kauppaministeri Gao Huchengin kutsusta. Ministerin johtamassa delegaatiossa on mukana yli 40 yritysedustajaa. Matkan tavoitteena on edistää suomalaisen elintarvikeviennin ja -teollisuuden sekä ICT-alan vienti- ja yhteistyöhankkeita sekä houkutella ulkomaisia investointeja Suomeen. Lisäksi vierailu tähtää maiden välisten kaupallisten suhteiden kehittämiseen sekä suomalaisten ja kiinalaisten yritysten ja organisaatioiden yhteistyön tukemiseen. Matka on samalla ensimmäinen ministerivetoinen elintarvikeohjelman Team Finland -vienninedistämismatka. Food from Finland -elintarvikevientihanke tähtää Suomen elintarvikeviennin kaksinkertaistamiseen vuoteen 2020 mennessä. Kiina on ohjelman keskeisimpiä kohdemaita. "Mahdollisuude
Helsingin yliopisto

HY: Väitökset 15. - 20.8.201111.8.2011 15:10:30 EEST | Helsingin yliopisto | Tiedote

Helsingin yliopisto Viestintä ja yhteiskuntasuhteet 11.8.2011 Väitökset Helsingin yliopistossa 15. - 20.8.2011 Väitöstilaisuudet ja väittelijöiden kirjoittamat tiivistelmät löytyvät yliopiston Tiede & tutkimus -kanavalta osoitteesta www.helsinki.fi/tutkimus/ ja Helsingin yliopiston elektronisesti julkaistavat väitöskirjat osoitteesta http://ethesis.helsinki.fi/ BIO- JA YMPÄRISTÖTIETEELLINEN TIEDEKUNTA lisätietoja: tiedottaja Kirsikka Mattila, (09) 191 58791, kirsikka.mattila@helsinki.fi Tutkimuksen ala: akvaattiset tieteet Väitöksen nimi: Fishes of the Darkness: Water colour-regulated competitive interactions in humic lakes Vaihtoehtoinen nimi: Pimeän perilliset - Kalojen välinen kilpailu ja vuorovaikutussuhteet humusjärvissä Väittelijä: FM Satu Estlander Väittelijän yhteystiedot: satu.estlander@helsinki.fi Tietoja väittelijästä: s. 1975 Loviisa, YO 1996 Nummelan lukio Aika ja paikka: 19.8.2011 klo 12.00 Biokeskus 2, auditorio 2041, Viikinkaari 5 Vastaväittäjä: prof. Anders Nilsson, Lu
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye