39 Hakutuloksetruokainnovaatio

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Syötävä Helsinki -viikot ovat ravintola-, matkailu- ja tapahtuma-alojen yhteistyön tulos – tarjolla sata tapaa kokea kaupungin laadukas ruokakulttuuri14.5.2024 12:00:00 EEST | Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia | Tiedote

Helsinki juhlistaa ruokakulttuuriaan ensimmäistä kertaa järjestettävillä Syötävä Helsinki -ruokaviikoilla 24.5.–16.6.2024. Tänään järjestetty mediatilaisuus ruoka-alan toimittajille tarjosi esimakua tulevista tapahtumista sekä keskustelua Helsingin ruokainnovaatioista ja ravintolakulttuurista.
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Erikan pakastekeksitaikina on uusi Suomalainen menestysresepti – rakas resepti vuosien takaa tulee nyt kaiken kansan saataville23.1.2024 21:00:00 EET | SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta | Tiedote

Loppuun asti jännittävä finaali huipentui kilpailun historian nuorimman finalistin, Erika Poussan, voittoon tiistai-iltana. Voitto löi toisenkin ennätyksen, sillä voittaja on ensimmäistä kertaa makea tuote. Pakasteesta löytyviä Bakerikan keksitaikinamakuja Salted Chocolate Chip ja Peanut Butter Chocolate Chip pääsee kokeilemaan heti keskiviikkona 24.1., kun tuotteita saa S-ryhmän ruokakaupoista kautta maan.
Lidl Suomi

Kotimaisia klassikoita ja uusia ruokainnovaatioita – nämä tuotteet kilpailevat pääsystä Lidlin hyllyyn eri puolilla Eurooppaa15.12.2023 13:24:48 EET | Lidl Suomi | Tiedote

Lidl etsii Vauhtia vientiin -kilpailussa suomalaisia tuotteita muissa Euroopan maissa myytäväksi. Vientikilpailun finaaliin on valittu 15 Suomessa valmistettua ruokatuotetta. Finalistin joukossa on kotimaisia klassikoita kuten leipäjuustoa, savustettua kirjolohta ja perunarieskaa sekä runsaasti uusia ruokainnovaatioita kuten vegaanisia vaihtoehtoja juustolle ja lihaa korvaava herneproteiini.
ELY-keskukset

Länsi-Suomen ruoantuotanto turvaa koko maan huoltovarmuutta – EU:n rahoituksella mittavat vaikutukset alueen ruokaketjuun (Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi, Satakunta)4.9.2023 06:00:00 EEST | ELY-keskukset | Tiedote

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset tukivat EU:n maaseuturahoituksen avulla Länsi-Suomen (Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Satakunta, Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi) ruokaketjun kehittämistä 84 miljoonalla eurolla vuosina 2014–2022. Lisäksi maatalouden investointeja tuettiin 426 miljoonalla eurolla. Länsisuomalainen ruoantuotanto teki EU:n maaseuturahoituksen avulla merkittäviä harppauksia rahoituskaudella 2014–2022. Elintarvikeketjun rahoituksella on mittavat vaikutukset alueen talouteen, vientiin, työllisyyteen sekä hyvinvointiin.
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Pääkaupunkiseudulla syntyy maailmaa muuttavia innovaatioita6.6.2023 15:01:00 EEST | Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia | Tiedote

Pääkaupunkiseudun kaupungit kehittävät ratkaisuja tämän päivän suuriin kestävyyshaasteisiin yhteisellä innovaatio-ohjelmalla. HEVinnovations on Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkien yhteinen ohjelma, joka vahvistaa alueen innovaatiotoimintaa ja -verkostoja. Ohjelmaan valitaan vuosittain hankkeita, jotka kehittävät alueen ekosysteemejä, älykkäitä ja kestäviä kaupunkiratkaisuja sekä oppimisympäristöjä ja digitaalisia ratkaisuja.
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Savuisa Smokehouse-valmisruoka on Suomalainen menestysresepti 2023 – perheyrityksen oivallus pääsee nyt koko maan ruokakauppojen hyllylle1.2.2023 21:00:00 EET | SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta | Tiedote

Ylöjärveläisen perheyrityksen Mattila Brosin laadukkaat, savustetut BBQ- ja smokehouse-tyyppiset annosateriat vakuuttivat kilpailun tuomarit ja pääsevät nyt laajaan levitykseen S-ryhmän kaupoissa. Suomalainen menestysresepti -kilpailussa etsitään suomalaisia ruokainnovaatioita – aiemmilta kausilta menestykseen ovat nousseet Boltsi, Rostis ja Fallero.
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Moderneja säilykkeitä, vähäkalorista sushia, savustettua valmisruokaa… - mikä on seuraava suomalainen hittiruoka?7.12.2022 21:00:00 EET | SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta | Tiedote

Suomalainen menestysresepti -ohjelmassa luodaan jo neljättä kertaa uusia ruokahittejä kaupan hyllyille. Uudella tuotantokaudella kilpailee tuttuun tapaan kuusi finalistia, joiden tuotteissa nähdään suomalaisten kekseliäisyyttä. Ohjelmasta on aiemmin noussut Falleron ja Boltsin kaltaisia menestyksiä.
Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Juurevaa ruokaa läheltä - Mikkelin kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut voitti Hyvä kotimainen ateria -ruokakilpailun23.11.2022 11:45:00 EET | Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry | Tiedote

Mikkelin kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut tarjoaa asiakkailleen rehtiä, suoraselkeistä ja juurevaa ruokaa. Hyvä ruoka tuottaa iloa, ja sen Mikkeli osaa! Tuomariston vakuutti etenkin se, miten Mikkelin ruoka-ammattilaiset ottavat erinomaisesti huomioon alueelliset erikoisuudet ja kotimaisen luomun. Kaupunki tekee mm. yhteistyötä alueen yrittäjien kanssa. Yhteistyön tuloksena lähivesien järvikaloja on hyödynnetty ruokainnovaatioiksi, joissa paikallisuus näkyy ja maistuu. Mikkeli on ollut jo kauan aktiivinen toimija ja edelläkävijä julkisissa ruokapalveluissa sekä kehittänyt toimintaansa. Kilpailun järjesti MTK, ja palkinto luovutettiin MTK:n valtuuskunnassa 23.11. Espoossa.
Viisi Tähteä

Huippuluokan FREX-raaka-aineille haetaan uusia käyttötapoja ja reseptejä ammattikokkien innovaatiokilpailulla18.8.2022 11:26:13 EEST | Viisi Tähteä | Tiedote

Suomalaisille FREX-perunoille, -punajuurille ja -kananmunille etsitään uusia kansainvälisen tason ruokainnovaatioita ammattikokkien kilpailun avulla. FREX-tuotteita käyttää yli 100 Michelin-tähtiravintolaa ympäri Euroopan. Kilpailussa haetaan vahvaa innovatiivisuutta FREX-alkutuotteiden käyttöön yhdessä alueellisten ja kansainvälisten muiden raaka-aineiden kanssa. Yhteistyökumppaneina ovat Kespro ja Heirol.
Wolfcom

Suomalainen ruokainnovaatio ratkoo arjen haasteita tuoreella tavalla5.5.2022 13:58:06 EEST | Wolfcom | Uutinen

Kuopiolainen KomeroFood kehittää innovatiivisia ratkaisuja arjen haasteiden selättämiseen maistuvasti, terveellisesti ja ympäristöystävällisesti. Komeron kehittämä, valmiiksi pilkotut tuoreet raaka-aineet sisältävä uusi Komero Ateriakippo -annos valmistuu muutamassa minuutissa ravitsevaksi lämpimäksi ateriaksi. Uutuus tuo taukotiloihin ja koteihin valmisruuan, joka on sukkela valmistaa ja yhtä tuoretta ja herkullista kuin itse tehty.
  • 1
  • 2
  • Viimeinen
  • >>
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye