Sukulan Pop Up huikea menestys – Yli tuhat varausta muutamassa tunnissa

- Moni ilta alkaa olla jo täynnä, mutta mukaan mahtuu vielä, Sukula rohkaisee.
- Totta kai toivoin, että tällainen iso ponnistus herättäisi ihmisten mielenkiinnon, mutta tämä ylittää kyllä rohkeimmatkin toiveeni ja vetää nöyräksi. Tuntuu siltä, että ihmisillä on näinä aikoina valtavan suuri tarve ravintolakokemuksille, Sukula sanoo.
Sukula 40 Pop Up -ravintola valtaa Espan ylä- ja alakerran 12.5.–20.6. Sukulan itsensä isännöimässä, mestarin koko uraan keskittyvässä ravintolassa tarjolla on joka ilta yksi kahdeksan ruokalajin menu juomineen. Menu koostuu Sukulan uran rakkaimmista annoksista päivitettynä tähän päivään ja vaihtelee makumaailmaltaan maasta ja tunnelmasta toiseen.
- Ihmisten viestejä lukiessani tunteeni ovat vaihdelleet laidasta laitaan. Pääosin olen ollut valtavan innoissani, mutta kyllä hetkittäin on pukannut myös pientä tuskanhikeä. Odotukset tuntuvat olevan pilvissä, mutta niin pitääkin, Sukula jatkaa.
Ihmiset ovat esittäneet jopa annostoiveita Sukulan pitkän ja värikkään uran varrelta. Esimerkiksi Ravintola Helmen klassista Nakkimetsää on toivottu paljon.
- Tämä alkaa täyttää jo melkein eräänlaisen stadionkeikan tunnusmerkit toivebiiseineen ja hyvä niin. Toiveita saa esittää myös jatkossa. Luen kaikki ja mietin, löydänkö niihin kulman, joka tuntuu raikkaalta, Sukula lupaa.
Sukula 40 on auki 12.5.–20.6. keskiviikosta sunnuntaihin. Arkisin ja lauantaisin kattauksia on ravintolarajoituksista riippuen joko yksi (17) tai kaksi (17 & 20) ja sunnuntaisin yksi (13–17).
Mestari itse lupaa olla paikalla joka ilta.
Varaukset osoitteessa: https://espahelsinki.com
Sukula 40 x Espa
Pohjoisesplanadi 17, 00170 Helsinki
+358 9 6128 5060
sukula40@espahelsinki.com
Lisätiedot:
Jyrki Sukula, puh. +358 400 464 372, jyrki@sukula.com
Avainsanat
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Tavoitteenamme on rakentaa maailmanluokan ravintolayhtiö Helsinkiin. Haluamme luoda paikkoja, joita ihmiset rakastavat vielä vuosikymmentenkin kuluttua.
Uskomme, että ravintolan menestyksen määrittää kolme perusasiaa: ruoka, palvelu ja tunnelma. Työmme keskittyy näiden hiomiseen.
Ravintoloidemme määrä on ja tulee aina olemaan pieni. Paikkojen tyylilaji voi vaihdella, mutta Financier tarkoittaa kaikkialla erinomaista laatua ja erityistä huolenpitoa.
Financier Groupin ravintoloita ovat Palace, Savoy ja Espa, ja osakkaita ovat Helena Puolakka, Eero Vottonen, Jyrki Sukula, Saku Tuominen ja NoHo Partners.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Financier Group
Café Savoy on klassikkoravintola Savoyn eteläranskalainen pikkuserkku7.11.2022 14:00:00 EET | Tiedote
Yksi Suomen tunnetuimmista ravintoloista, 85-vuotias Savoy laajentaa vaikutuspiiriään katutasoon, Eteläesplanadin ja Kasarmikadun kulmaan. Uusi ravintola Café Savoy avaa virallisesti ovensa huomenna tiistaina 8.11.2022.
Huikea ura tiivistettynä kahdeksaan ruokalajiin – Jyrki Sukulan 40-vuotistaiteilijajuhla valtaa Espan 4.5.2021 17:00:00 EEST | Tiedote
Koko Suomen rakastaman Jyrki Sukulan huikea 40 vuoden ura kokkina ja ruokakulttuurin kehittäjänä tiivistyy Sukula 40 Pop Up -ravintolaan, joka valtaa Espan ylä- ja alakerran 12.5.–20.6. Sukulan itsensä isännöimässä, mestarin koko uraan keskittyvässä ravintolassa tarjolla on joka ilta yksi kahdeksan ruokalajin menu juomineen. Menu koostuu Sukulan uran rakkaimmista annoksista päivitettynä tähän päivään ja vaihtelee makumaailmaltaan maasta ja tunnelmasta toiseen.
Aki lähtee, Roopen Grilli jää22.11.2020 18:00:00 EET | Tiedote
Toni Toivasen japanilaisvaikutteinen popup Aki myytiin loppuun päivässä, ja jonotuslistalla oli loppuun asti satoja ihmisiä. Aki sulki ovensa lauantaina, vaikka kysyntää olisi ollut pitkälle ensi vuoden puolelle. Huoleen ei kuitenkaan ole syytä.
Toni Toivanen avaa japanilaisen huippuravintolan Helsinkiin kahdeksi kuukaudeksi23.8.2020 18:00:00 EEST | Tiedote
Yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä kokeista, hienon uran Nomassa ja Inuassa tehnyt Toni Toivanen palaa syksyksi Suomeen ja avaa yhdessä Financier Groupin kanssa pääosin suomalaisiin raaka-aineisiin perustuvan japanilaisen ravintolan. Ravintolan nimi on Aki ja se aukeaa 10. syyskuuta ravintola Espan alakertaan.
RAVINTOLA PALACE VASTAA JATKOSSA MYÖS ESPASTA24.5.2020 16:00:00 EEST | Tiedote
Maaliskuussa Suomen parhaaksi ravintolaksi valittu Palace ottaa vastuulleen Kauppatorin kupeessa sijaitsevan Ravintola Espan. Espan keittiöstä tulevat vastaamaan yhteisvoimin Palacen keittiömestari Eero Vottonen ja vuonna 2018 Vuoden Kokiksi valittu Kalle Tanner. Molemmat ravintolat kuuluvat Financier Group -ryhmään, jonka kolmas ravintola on Helena Puolakan johtama Savoy.